18oktober

Sabina publicerade ett inlägg på sin blogg som jag bara måste dela med mig av. Det var både roligt och sant, helt klockrent helt enkelt!

"Jag hatar dagens teknologi. Jag hatar att små 9-åriga fjortisungar springer runt med sina Iphones 5 och diskuterar appar. Jag hatar att skolorna investerar datorer till eleverna som kommer att lära sig en tangentbordsteknik och döda ut handskriften. Jag hatar att alla städer ser ut som äckliga industriområden med fula byggnader och tjocka lager av osynlig rök. Jag hatar att Facebook uppdateras med en rad olika, onödiga applikationer, och ignorerar o-gilla-knappen som alla tycks längta efter. Jag hatar allt teknologiskt skit som har utveklats inom de senaste 15 åren. Jag hatar revolutionen.

Jag vill ha den där tegelstenen till mobil som inte gick sönder av ett fall på 1 meter, som inte behövde laddas på en hel månad, där snake var det populära spelet. Jag vill ha den där klumpen till tv som tog upp halva rummet, som hade en sån där brusig, halvdålig kvalitet och där myrornas krig var favoritpogrammet. 

Jag är nog den ända i min ålder som är 65 år i sinnet, men vafan. Vad hände med stenåldern liksom?"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0