lännasprinten och kolmårdskaveln

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Var inte hemma på dagen, och efter det så orkade jag inte. Det var iallafall tävling igår utanför Uppsala, Lännasprinten. Det var inte sprint utan medeldistans så jag fattar inte varför den heter "sprinten" egentligen... haha. Anyway så gick det riktigt dåligt då jag bommade (eller ska jag säga sprang fel?) med cirka elva minuter på en kontroll. Gudarns vad sur jag blev! Inte nog med det så bommade jag en gång till, då cirka 3 minuter. Slutade på en 21 plats av 38. Inte okej.


 
Idag åkte vi till kolmårdskaveln och sprang kavel (stafett). Om ni vill veta, så drunknade jag typ i en lerpöl förra året. Och i år ramlade jag i en stooooor mosse för trädet jag höll mig fast i gick av. Blev helt dyngsur. Fastnade även med håret i en taggbuske och kom inte loss. Hmm, varför håller jag på med denna sport?

Fint väder var det föresten. Sprang utan underställ och med t-shit. Härligt med vår!

pusshejleverpastej


Kristin skriver....

Hej, idag orkade inte lilla becca skriva någonting så då lät hon mig ta över, hon tycker väl ändå att frugan borde göra allt, eller ska jag säga syster... hmm. nu blev det svårt. aja, rebecca min lilla ängel, du är guld värd i mina ögon och hoppas att du alltid kommer finns för mig gumman.. 

Lördagen kommer bli grym! som alltid med dig tjejen..! saknar dig nå grymt och längtar tess månaden i sommar :D

puss och kram! <3

helsingborg


Där vi bodde


jag och johanna


tredje träningen


rullskidor

Okej, en samanfattning kommer här.

Torsdag: Vi åkte de många milen till ett vandrarhem i helsingborg.
Fredag: Första träningen kan beskrivas med taggbuskar, taggbuskar och ännu mera taggbuskar. Upprivna ben hade ingen kunnat undvika. Riktigt rolig bana dock. Och verkligen inte jobbig för det var helt platt. Inte en ända backe! Sedan åt vi på max och åkte till nästa träning. Den var rolig och det fanns inga taggbuskar som tur var. Dagen avslutades med taco och plankan i en och en halv minut.
Lördag: Första träningen var lite mer kuperad. Eller väldigt kuperad på vissa ställen. Jättesuper rolig bana var det också! Sedan åt vi lunch, macka och yougurt för min del. Andra träningspasset kom solen fram och det var jätteskönt väder! Vi sprang en annan bana och benen värkte av trötthet. På kvällen åt vi kinamat och tittade på en typ borg. Jag får inte glömma att berätta, vi körde även plankan i en och en halv minut.
Söndag: Träning på morgonen, ganska slapp träning eftersom att benen var helt döda. Men det var kul! Stenarna på kartan var ungefär lika stora som en badboll. Det vill säga väldigt små att se. Plankan i en minut sedan åkte vi hem!

Jag har detta läger sett:
- 14 Rådjur.
- 2 Harar (kaniner?)
- 1 Ola Salo, Ni vet han i the ark...

KLART!

RSS 2.0