Desperat

säger de igen, NYÅR?!


Nyår?

Någon som har ett svar på denna frågan får gärna kontakta mig. Tack på förhand. Nyårschatten på facebook är i full gång men jag orkar inte läsa igenom den...

Behöver iallafall köpa lite kläder till nyår, så om någon känner sig snäll och skulle vilja åka med mig och shoppa i veckan skulle jag bli riktigt glad. Funderade att åka till Stockholm, för jag orkar inte Västerås. Har varit där 34646345 gånger den senaste månaden så är lite trött på det. hehe. Dessutom är det mellandagsrea och jag har lovat min moster att jag ska köpa någonting på rea.

Blev ett ganska så rörigt inlägg men jag hoppas att ni har förstående eller hur man säger... Next up är greys anatomy tittande.




gossip girl!


det är inte lätt när det är svårt

Tumblr_lwv1fwu9wh1r65ptxo1_500_large


26-12-11

Det var storm här i natt om ni möjligen har missat det. Jag vaknade mitt i natten av att jag trodde huset skulle ramla ihop. Några minuter senare så slocknade alla lampor också och det blev strömavbrott. Tog ettag innan jag kunde fortsätta sova men tillslut så. På morgonen när jag vaknade var det två träd som låg utanför, över en telefonledning. Ganska stor storm dehär! Men jaja, nog babblat om en himla storm. Nu ska vi äta vofflor och sen imorgon åker vi hem till kolsva igen. WIHOO, Teckning säger jag bara! Hejdååå

årets julklapp

Vem sa att årets julklapp var någon himla matkasse? För om man checkar facebook tror jag nog att det var iPhone som var årets julklapp. Så om du nu var en av dom miljoner människorna som fick en iPhone i julklapp kan jag starkt rekomendera att ladda ner instagram och följa mig. Jag heter rebeccamarten om jag minns rätt. Riktigt rolig app måste jag ändå påstå.

Apperopå iphone så fick jag en underbart bra högtalare till den i julklapp. Den fungerar toppenbra så är väldigt nöjd. Utöver det så fick jag en massa andra saker som är helt ointressanta att berätta om. Typ vanliga saker som man brukar få på julafton.

Nu ska jag chilla ettag till och sedan dra mig ut och träna på något sätt. Det står mellan att springa längs vägen,eller springa längs ett snöskoterspår. Ut i skogen vågar jag inte. Dom har typ björnar och allt möjligt här.


lider av ganska stor bildbrist just nu.


god jul på er mina kära



Jennie och jag bjuder på en finfin bild från förra vintern 2010/2011. Och med det så säger jag god jul! Hoppas ni har fått allt ni önskar er och ätit er jättetjocka på julgodis, hehe ;)
KRAM PÅ ER!


23-12-11

Påväg mot mormor och morfar nu. Vi åkte precis förbi Sundsvall så internet och teckningen på mobilen försvinner nog snart. Ska iallafall äta en kinder maxi godis nu och fortsätta stirra ut genom fönsterrutan, wihooo. Snö är det iallafall!

Hoppas ni har det bra!


shake up christmas

En dag kvar innan julafton och alla paketen är inslagna och klara! Det ända som fattas innan självaste julfirandet är att åka till mormor och morfar. Men det gör vi imorgon :) Kommer därför INTE att ha någon tekning på mobilen mellan imorgon kväll och typ måndag. Som alltid när man har telenor. Men efter det så kan jag smsa som vanligt!
Igårkväll var det julavslutning i skolan. Kören sjöng och några killar (alexander och gustav) spelade en riktigt bra låt som dom hade skrivit själva. Själv fick jag gå upp på scenen och jag höll på att dö. Alltid lika pinsamt. Det var för att jag vann malmamilen i år igen. Dock på en helt världelös tid hehe.

Nu måste jag sova! Ska upp och springa innan vi åker imorgon, vilket blir typ klockan 5-6 på morgonen. Hörde jag morgontrött? Vi hörs iallafall imorgon. LOVAR!


gjorde en ganska proffsig facerape på min pappa igår.


till oss med iphone 4


sjukt fina iphoneskal. älskar dom alla. önskar mig dom också men de har jag glömt att berätta för tomten så det blir väl inget med det...


fjärde advent

Min helg har kortfattat bestått av detta. Fredag; julshopping med mathilda och kväll med tjejerna. Lördag; julgransförsäljning till polen, chill och kortspel/skräckfilms kväll hos Moa. Söndag; tävling/träning i arboga och myyys. Nu väntar jag bara på julen!

Tumblr_ljwq1dv9xw1qgcd22o1_500_large


detta är en rubrik

Sitter på svenskan och spelar roliga spel på datorn. Det gör resten av klassen också. Ganska skönt med att allt skolarbete är klart för då kan man chilla på lektionerna. Efter skolan drar jag och Mathilda till Västerås för att handla lite julklappar. Skulle egentligen åkt på lördag men då ska jag tydligen sitta på ica och sälja någonting(?) till Polenresan. Det ska iallafall bli kul att shoppa! Nu slutar vi svenskan om 15minuter, så ska spela lite till tror jag.


tröttnar aldrig på detta


lucia

Efter två dagar fullapäckade av lucia sjungande, pluggande i massor och två prov kan man äntligen andas ut nu! Ska bli så sjukt skönt med lov så att man kan sova lite. Gick som sagt upp klockan fyra på morgonen igår för att vi skulle hinna med att locka håret osv. Efter det var det sång från dag till kväll. Nästan. Jag somnade så fort jag kom hem och det var jag tydligen inte ensam om att göra. Men kul var det!

Nu ska jag bara slappa och njuta av att det bara är chilldagar i skolan kvar. vi höres.


har massa bilder men orkar inte lägga upp dom nu. kanske kommer senare i veckan.


04:05

Godmorgon gänget! Nu är klockan 04:40 på morgonen och jag har varit uppe ettag redan. Malin och Jennie sov här i natt, och klockan 6 ska vi befinna oss på bruket för första luciatåget. Vi är så sjukt trötta så det är inte sant. Tror vi sov typ 4 timmar.

Förkyld är jag också så sjunga kan jag inte... Livet suger. Nejmen det här ska nog gå bra.

Igår var jag i Hallsberg, de va riktigt narre. Fick dock gå upp ganska tidigt då också :(

Nu ska vi fixa håret, tjarå


pretty little liars

A3af1de583380d2491403fc60342ffc4_large

I väntan på nästa avsnitt av gossip girl började jag se på denna underbara serie i helgen. Är bara på avsnitt två och är redan helt besatt. Sjukt bra! jag rekomenderar verkligen detta (jag vet jag är beroende av tv serier hehe).


tolfte december tvåtusenelva

Goderafton. hej. tja. goddag. godmorgon. tjenare mannen. tjo. hejsvejs. tjena mittbena. tjobre. hejsan.

Idag har jag och maja stått på kolsva handel och sålt massa lotter till Polen. Trodde att det skulle vara helt värdelöst tråkigt men det var helt okej. Vi köpte lite gott och klarade oss igenom dom två timmarna utan problem! Maja blev även en kaffebryggare rikare eftersom att hon lyckades vinna på en lott.

Innan det så gick jag en LÅNG promenad bara eftersom att jag är förkyld och inte kunde träna idag. en och en halv timma var jag ute. i skogen. och gick. de va kallt.


fin grabb


svar

Malin:
Om du var tvungen att välja mellan dessa saker vad skulle du då välja?
- att inte använda mobilen, datorn och tv:n på ett helt år eller 
- att inte träna på ett år. busig fråga vavava?

svar:
haha riktigt taskig fråga! Jag skulle nästan aldrig kunna välja mellan dom två. Men antar att det blir att inte använda mobilen, datorn och tv:n på ett år. För jag skulle aldrig klara av att inte träna på så lång tid. Men skulle aldrig klara mig utan mobilen...

Sigrid:
Vilket gymnasium ska du gå nästa år? Uppsala? :)

Svar:
Jag vet faktiskt inte än hur det blir. Men uppsala är mitt fjärde val så förhoppningsvis kommer jag in på några av mina tidigare val ;)

Orienterarleif (?):
Ska du börja på Sandviken?

Svar:
Nej det ska jag inte göra men det vet nog de flesta redan? Jag var på intervju där men kom inte in. Men det kändes som att vi var väldigt jämna allihopa som var där. Jag var lite depp när jag fick reda på det men nu spelar det faktiskt ingen roll! :)

Jessica:
Vad fotar du med?:)
Svar:
oftast med min iPhone4 och en kamera som är en blandning mellan system och digitalkamera. Det står på den att den heter nikon coolpix så antar att det är så.

Veronica:
hur många läsare har du?
Svar:
inte alls många men jag satsar inte på att få en stor blogg så det är whatever. Men typ mellan 30-50 läsare varje dag.

Anton din bästa läsare:
ska du gå i hallsberg? håller tummarna

Svar: de beror helt på hur det går på intervjun som jag ska till på måndag! Men hoppas såklart på det bästa!

Anton din bästa läsare:
hur sminkar du dig?;)

Svar:
känner seriösiteten över den frågan anton! ;) foundation+puder+nån gång mascara, på skoldagar! rekomenderas!

Orienterareeee:
vet du vilka som kom in i sandviken? kom du in? eller har dom valt ut de fem nu eller?:)
Svar:
Yes det vet jag, står på deras hemsida så de är bara att kolla. Nej jag kom som sagt inte in:)

Frida:
1. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
2. Varför började du blogga?
3. Har du någonsin varit kär?
4. Vad är det sämsta som har hänt dig?

Svar:

1. Då skulle jag köpa en walk in closet och fylla den med snygga kläder! Och så skulle jag åka till New York och kanske skänka lite pengar till välgörenhet ;)
2. För att alla andra gjorde det! Grupptryck ;);) Nejdå men har ingen bra anledning.
3. Yes :)
4. De va en bra fråga. Har ingen riktig men det kanske var när min före detta klasskamrat dog i cancer.

Kristin:
Oskuld??
Vad tycker du om mig???:D
PUSSS

Svar:
som om det är någonting jag äns skulle fundera på att skriva om här? kom du inte på en bättre fråga? ;) Jag tycker du är grym! Nejmen en riktig vänn som man kan prata om allt med. En sån vänn som alla drömmer om att ha!

Underbaraste kristin igen som du alltid gör på ett bättre humör:
hur kan du vara så otroligt fin och bra lyssnare?
varför tycker du om mig så mycket? (oseriös)
älskar du mig?
kan du inte göra ett videoinlägg?

Svar
: Haha jaadu jag vet inte riktigt... ;) Varför jag tycker om dig så mycket? kolla föregående fråga. Klart jag älskar dig sötnos. Och nej jag kan inte göra ett videoinlägg. Tänker inte skämma ut mig mer än jag redan gjort!



KLAR!


man glömmer aldrig en kk

Malin svängde nyss förbi och lämnade en klass tröja till mig! Dom blev faktiskt mycket snyggare och SKÖNARE än jag trodde att dom skulle vara så det är riktigt narre :) Idag blev det inte någon idrott i skolan och ingen träning för jag har ont i halsen. Verkligen inte kul eftersom jag hatar att vara förkyld.


"Man glömmer aldrig en Klass Kamrat"
9A!


glöm inte


 Vill påminna er om att fråga frågor HÄÄÄR.

Idag blev det kebabtallrik till lunch så som vi ibland kan lyxa till det med på onsdagar. Ganska gott var det faktiskt. Har också gjort ett hemskt jobbigt muntligt prov i spanska. Det var inte kul, men jag fick iallafall VG så det duger i kriget! Vi hade lite snöbollskrig och sånt idag också eftersom att det är massa snö ute.  Dagen avslutades med ett styrkepass och så SIMMADE jag en kilometer. Ganska jobbigt för en som inte har simmat sedan juli eller något.

Blogg.se dampar lite just nu tror jag. Ser inte vad jag skriver. Så vi får hoppas på
att det blir rätt! hejsvejs!


6 december

Idag var skolan rätt så okej. Skratt attacken med Fanny på engelskan var iallafall höjdpukten på dagen. Tråkig humor är vad jag kallar det. Imorgon ska vi få våra snygga klass tröjor! Om nu alla betalar devillsäga, vilket dom inte kommer göra. Så vi får väl vara glad om vi får tröjorna till Maj eller något! ;)

Ikväll ska jag springa intervaller med 99,99999% säkerhet.
Ha det bra så länge!




snööö!

Haha jag ska bli emo, de är ingen som frågar någonting i min frågestund. Eller jo några men ah :(:(:(:( Ni är ju ett gäng läsare, ingen som vill veta nåt?

Fast en helt otroligt narre sak är att det snöar! Glädjen är enormt stor! Så imorgon blir det vinterjackan på. Idag gick jag med skinnjacka. Det rekomenderas inte så här års.

Nu ska jag sluta babbla om helt onödiga och ologiska saker och plugga spanska istället, så hejråå.


fråga vad du vill

många av mina kompisars bloggar hade frågestund för ettag sedan. jag tar väl och kör på det jag med. Ni har fram till fredag på er att fråga. (och säger som alla andra) MINST 15 frågor annars blir det inget. så vad ni nu vill veta kan ni fråga det i det här inlägget.

fråga på.

STOP




bilder som har visats 43645345 gånger men jaja...


RSS 2.0