i am number four
Det blev inte "lingon- filmen" som vi kallar den igår, utan vi såg "i am number four" istället. Den va faktiskt jättebra. Rekomenderas! Tyckte bara att dom slogs lite väl mycket ibland men annars var den super :)


Idag var det tävlingspremiär för mig i år. Har gått upp i en högre klass nu också, D16. Det var lite svårare än förut, och en annan skala på kartan. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid det. Men superkul att orientera igen! Tusan vad kul det är asså. Fick träffa Elin, Sanna och Maria också. Det va jätte länge sedan jag såg dom så det var kul!


morgonsoffan och nyheterna, the movie

Vid 1:30 blir det lite tråkigt för man hör typ ingenting. Men ni måste kolla hela för filmen är ganska rolig faktiskt...

(ni får ignorera den blinkande texten! Det blev så när vi redigerade filmen.) Kvaliten är inte heller så bra men kolla ändå ;)Gjord av mig, cassandra och jennie för någon sommar sedan.
Visst ären grym? haha döööör vid 5:23!
make up storeVi fick våran sminklektion idag, det var kul. Efter den så fick vi köpa smink och grejer för 500kr. Men jag la till 100kr. Sen shoppade vi lite till. Jag köpte ett par jeanstights, ett par lacktghts, ringen som är på bilden och fyra berlocker till ett armband.

Ikväll -----> melodifestivalen.

puss

saknar det bästa barnprogrammet


emilio pucci spring 2011källa: style.com

Inte för att jag brukar lägga upp bilder på design plagg, men den här gången var jag bara tvungen. Blev liksom helt kär i dessa klänningarna! Jag skulle definitivt inte klaga om jag hade dom här snyggingarna. Stövlarna skulle inte sitta helt fel dom heller. 

Ni kan ju passa på att gratulera mig eftersom jag har såna paint- skills också. De va nämnligen jag som satte ihop bilden.rivaler eller vänner?Har äntligen lyckats komma på hur man laddar upp en video! Har inte fungerat på ett bra tag, men nu hittade jag felet. Ni kan kalla mig smart!

Inte för att jag fattar ett piss av vad northug eller reporten säger (dom pratar ju norska), men måste ju bara dela med mig av denna roliga video. Hoppas ni fattar att dom inte är seriösa.

RSS 2.0