fästing

hjäääääääääääääälp jag har en fästing, paniken liksom!!!! :( Men snart kommer någon hem och då får dom ta bort den, USCH :( Fick den väl antaligen på träningen nyss.

Känns helt otroligt att vi slutar skolan nästa vecka. Vad hände med vårterminen liksom? Den helt enkelt försvann, Galet.
Tur att ja har fixat skolavslutnings klänning i tid i år. Måste bara införskaffa en locktång också. Kanske åker in till Västerås i veckan och köper den. Men vi får väl se :)


bild i repris

åtta dåliga egenskaper

Jag gör bort mig hela tiden Tusan vad pinsam jag är!

Hinner aldrig i tid till någonting så bli inte oroliga om ni får vänta fem minuter extra hihi

Gör allt i sista sekund, läxor, städa rummet, plugga till prov.

Är sjukt lättlurad och alla lurar mig hela tiden, haha inte okej.

Sover på tok för lite, men varför sova när man kan vara vaken?

Äter för mycket godis, hihi tjockis power!!

Sämst på att spara pengar, behöver ju ha massa saker.

Blir nervös över allt, och då menar jag allt. Tävlingar, prov, träffa en kompis, ringa någon.





Ps: Nejmen vad depp jag låter som skriver en lista på dåliga egenskaper, får väl skriva en med bra egenskaper lite senare då. hehe.


gettot



Kommer flera bilder så fort som det fungerar att ladda dom till datorn. Så länge lånar jag denna av cassandra. Jag och Mathilda in the getto (fast de va egentligen bara en vägg det stod walla på...).

Om fyrtiofem minuter åker jag på träning. Eller fyrtiotvå om man ska vara exakt, kbry.

14:24

Godmorgon, eller kan man säga det nu när klockan är två på dagen? Idag har jag iallafall sprungit KM (klubbmästerskap). Kul att det bara var jag som sprang i min klass så nu blir jag inte klubbmästare haha :(

Åkte virvelvinden igår på köpingsyran, och nej usch. Illamåendet släppte aldrig!
Kan inte påstå att jag gillar karuseller, hatar höjder och gillar inte när det är för läskigt ;) Står hällre brevid och tittar på när vännerna åker. Ikväll blir det troligen Köpingsyran igen.

Föresten, kolla in roligaste bloggen ever. Min och Jennies nystartade. Klicka  hääääär!


köping

Skolan slutade tjugo minuter tidigare än vanligt vilket uppskattas! Jennie och jag drog till ica och köpte godis, sedan har vi pluggat och sett halva justin bieber filmen. Kommer inte ihåg vad den heter... Men åh vad snäll han verkar vara hih (a)

Nu slängde jag precis i mig en macka, och snart kommer Fanny. Sen åker vi till Köping och är där ikväll! Haha oj vad jag mosar på med saker just nu.

Hörs senare!


iq morot

Roligast idag "jag diggar din nuvarande profilbild, har du gjort någonting med håret? ;)"


vpt tre

VPT nummer tre avklarad, och denna gång var det i Hallsta. Bestämde mig typ tjugo minuter innan start att jag skulle springa. Var inte helt säker på om det skulle gå med mitt ben. Men jodå, det gick ganska bra att springa faktiskt! Kul att sista kontrollen satt på toppen av skidbacken. Ganska jobbigt att springa upp där kan jag påstå, men det rullade på. Mjölksyra i vaderna! Typ träningsvärk imorgon? Resultatet då: Det blev en vinst med tre sekunder haha.

Godnatt!

sextonde maj

Aktivitetsdag i skolan idag, och jag hade valt att spela fotboll. Men pga mitt skadade ben tittade jag bara på istället för att spela. Vädret var inte det bästa heller, spöregn haha. Ikväll ska jag åka på checkpoint möte :) 

Igår åkte jag och Amanda till Stockholm. Jag köpte en avslutningsklänning och ett linne, det blev inte så mycket köpt men det gör ingenting. Hade roligt och det är huvudsaken! Vi tittade också på inspelningen av kvällen är din :)


om sanningen ska fram

Ramlade påväg till andra kontrollen. Låg i riset och typ dog av smärta tills någon frågade "oj behöver du ha hjälp?". Då var jag tvungen att ställa mig upp och få fram ett "nej det är okej". Tog några steg och gick till kontrollen. Sakta men säkert. Resten av banan pinade jag mig själv att springa. Kom nämnligen i fatt några stycken som hade bommat, så ville ju inte ge upp. Resten av banan blev det att halvspringa med Anna och någon till.
Blev ännu värre i låret när jag kom hem efter tävlingen, så nu ligger jag med is och bandage på. Hoppas verkligen det blir bra imorgon! Ska ju åka till Stockholm med underbaraste Amanda.

Mycket låtar blir det jag lägger ut just nu. Men vad tusan dom är grymma!


depp

deppig men det rullar på.

Skönt med fredag idag måste jag i alla fall säga. Det är fredagen den trettonde, och min namnsdag. Igår var det en mycket rolig usm träning. Trodde att jag skulle springa helt galet när jag såg kartan men det gick brá. Kom i fatt flera stycken. Oscar, wille, jag och martin (heter han martin?) körde plankan tävling också. Jag kom på en andra plats haha!

Next up --> städa och tjäna lite pengar!


veronica maggio är så grymt bra.


gamla stan sprint

Idag drog jag till Stockholm och sprang Stockholm city cup mitt inne i gamla stan. Det var så grymt kul! Folk precis överallt och orienterare som man sprang in i hela tiden. Folk som satt på resturanger och personer som tog fram mobilkameran och fotade alla som sprang förbi. The big problem var bara att jag fucking glömde att vända på kartan (det fanns två sidor) så jag var helt lost i typ 2-3 minuter :( Sen gjorde jag några småfel efter det. Kollade sträcktider nyss och jag låg tydligen bra till i början.

Igår däremot var det VPT, och det blev seger då (y)

Godnatt


rip

Du hade hela livet framför dig. Men ibland är det orättvist. Det som hände är så grymt himla hemskt. Har tvekat i snart två dagar att skriva detta inlägg och jag vet inte varför. vila i frid ♥
Vi kommer aldrig glömma våran alexander!


mindre än kolsva

Hej alla underbara! Jag kom hem från USM- lägret idag. Kan inte beskriva med ord hur det har varit så ni får klura själva. Första träningen på fredagen såg jag och Amanda en orm igen, fy f****n. Vi sprang banan tillsammans nämnligen. Andra träningen sprang jag själv och spikade alla kontroller. Blev asglad. Sen på fredags kvällen flyttade vi in i våra "fina" vandrarhems rum. Samuel, Oscar och Wille fick ett rum som luktade rök haha :) Alla som bodde där tittade typ på hockey och de va tråkigt ;O men efter det blev det väl typ kul.

På lördagsmorgonen stack vi ut och tränade ett kort pass innan vi åkte till tävlingen. Själva tävlingen gick åt hellskotta... Efter tävlingen hade vi tillåtelse att träna i samma skog igen, så vi sprang tävlingsbanan en gång till fast kortade ner den.

Idag började dagen med att gå upp jättetidigt och städa rummen. Sen åkte vi till tävlingen. Den gick ännu sämre än dagen innan. Har aldrig varit så besviken/arg som när jag kom i mål idag. Tusan ska sluta orientera. Fast ne. Ska träna mer så jag blir bättre istället inför riktiga USM. När jag blivit mindre sur pratade vi lite med Örebroarna och sen åkte vi den långa biten hem.

HAHA Teresa, jag och Amanda hittade världens roligaste toalett också om någon undrar :D


Visste inte vilka jag vågar lägga ut bild på, så det blev denna :)


tränings läger på G

Godmorgon allesammans! Idag bär det av mot Dalsland på läger tillsammans med några andra orienterare från västmanland. Det kommer även folk från andra distrikt har jag hört! :) Det blir sammanlagt fyra träningar och två tävlingar om jag räkande rätt. Kommer hem igen på söndag! Hoppas att det blir bra platser i bussen bara.

Igår tränade jag för typ första gången på en vecka (om man borter från VPT:n och 10mila haha) för jag har varit fökyld. Vi sprang 13km på stig någonstans mitt ute i ingenstans. En heelt annan del av köping som jag aldrig sett ;)

Nu ska vi snart åka så pusshejleverpastej!

jag kommer


RSS 2.0