paus

tar en paus från bloggandet ettag.

första advent

Vaknade och åt en frukost tillsammans med tända ljus och familjen. Det är första advent och jag börjar få en riktig julkänsla! Men såklart förstörs den känslan när man tittar ut genom fönstret och inser att det inte finns snö. Riktigt deprimerande. Imorgon är det skola och matteprov som kan dra åt ******* för jag förstår ingenting. Men nu ska jag sluta vara så negativ och bjuda på två bilder från mitt rum istället. Nystädat och allt dessutom. Puss på er.




hmm...

*slog min syster på kinden lite lätt*
Hon: asså de där gör faktiskt ont.
*slår mig själv på kinden för att testa*
Jag: Ja det gör faktiskt ont!
Hon: är du dum i huvudet eller?


gammal bild


but all i want for christmas is you

Tjugoåtta dagar kvar till julafton och jag har inte en blekaste aning om vad jag önskar mig! Eller okej, det är inte helt sant. Jag har faktiskt kommit på några saker som jag vill ha. Men är inte 100% säker än.

Förövrigt så måste jag åka och julshoppa snarast. Julklappar, kläder till julavslutningen och kläder till nyår behövs. Men nyår är det inte lika brottom med.

#smink-nessisär
#gossip girl season2
#iPad2


jul hos mange

Jul hos mange är en stor besvikelse. Alltså låten. Fest hos mange is the shit helt enkelt! Förövrigt så är det äntligen fredag igen, känns ganska skönt faktiskt. Dagen har mestadels bestått av lottsäljning (bara 25 kvar nu!), skola och träning sisådär på slutet. Ikväll tror jag inte att det händer mycket. Ska chilla helt enkelt. Kanske ser på en film med min syster eller något liknande!


kristin och jag i sandviken


november



Har precis tittat på ett avsnitt av one three hill. Det är faktiskt jättebra! Men gossip girl är fortfarande bättre...

Här är de serierna jag tycker är bäst!
1. Gossip Girl 2. Greys anathomy 3. the OC 4. One three hill


Bloggrape

FÖRRA INNLÄGGET VAR DET MALIN OCH ANDREAS SOM SKREV. Så det är som sagt inte sant..!


BANANANNANAS


Hej på er mina läsare! jag ville bara medela att jag har blivigt på smällen. vet inte om det är bra eller dåligt. vad tycks? dock vet jag inte vem pappan är än.. men ni kan ju höra av er om ni vet! 07033129113


hey nah neh nah

Sitter och leker med jennies iPad undertiden som hon står och gör pannkakor åt oss. Mumsigt! Vi ska egentligen sälja Polen-lotter me jag tror inte att vi kommer hinna göra det. Vi har tittat lite på one Three Hill (standard nuförtiden, de visas ju klockan 15:10 varje dag) och ska snart äta pannkakorna. Ganska booring inlägg. Men kommer roligare ikväll. Narre varre!:)

leonardo da vinci

Hur kommer det sig att jag alltid sätter igång och pluggar till prov dagen innan? Varför börjar jag inte bara några dagar innan så att jag hinner lära mig någonting? Och en sista fråga på det, varför sitter jag vid datorn nu istället för att pugga? :( Kanske för att jag är så grymt trött på picasso, rembranth, monet och manet och allt vad nu alla konstnärer heter. Haha varför babblar jag så mycket? :(
Godnatt på er!


bilden blev större än jag tänkt men orkar inte byta.


tjugoförsta november

Idag har vi i nian fått lyssna på Mietek Grocher i två timmar. Han är en av de få som lyckades överleva förintelsen (andra världskriget). Det var så grymt intressant och hemskt på samma gång. Det var flera gånger som man nästan höll på att börja gråta, men jag klarade mig faktiskt. Ska bli så sjukt intressant att åka till polen sen i vår!

Nu ska jag göra lite nödvändiga saker så som att plugga till bildprovet, ladda in bilder till datorn och skriva i min träningsdagbok. Sen är det styrketräning.


F

Tjeeenare mannen!
Idag har jag sprungit fakiren (orientering) som var här i Kolsva. Verkligen jättekul var det! Trodde att det skulle vara mycket väg- och stiglöpning men det var ganska mycket i skogen. Jag sprang totalt 11,5 km (Alltså 1mil,en kilometer och 500meter..) om klockan visade rätt. Jag vann min klass och benen kändes jättebra så det var ju positivt! :D

Nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig till Mia för fix. Sen blir det "kalas" som Mathilda säger! Kramkram


snyggaste


helt sjuuuukt fina skor! Lite surt att jag är typ 1,75 cm utan klack. Så med dessa på blir jag väl ungefär 1,87 hehehe... Dagens i-landsproblem blev det! Men åh vad jag älskar högklackade skor.

Idag hade vi pip-beep-kalladevadduvill- test. Men jag var inte med för har som sagt lite problem med benhinnorna. FML. Orkar verkligen inte med det just nu. Men fick iallafall vara med och hålla koll hur länge dom andra sprang. Nu ska jag kolla lite på one three hill och sedan träna ikväll.


gymnasieval

Andra inlägget idag och jag känner att det gårt bra nu!
Kom precis hem från gymnasie-informations-grejset och det var ganska långtråkigt... Jag hann iallafall med ett cykelpass innan det, riktigt narre om jag får säga det själv! Cyklade ca 1,8 mil om klockan visade rätt.

Idag har braking dawn (twilight nummer 4) premiär! Hehe det är ingen stress men jag vill gärna se den. Ska försöka ragga upp någon som vill gå med mig i helgen. Jag har tröttnat ganska mycket på twilight filmerna, men eftersom jag har sett alla tidigare filmerna på bio så måste jag fortsätta med det.

 


var är snön?

Nu har vi stått ut med kylan alderles för länge. Men om det nu ändå ska vara så sjukt kallt så kan det väl komma lite snö också?

Iallafall. Just nu har vi håltimme men om en halvtimma så ska jag och prata med Henrik om vad jag ska välja för gymnasium. Egentligen så har jag ju redan sökt, så förstår inte riktigt poängen med det... Men det blir nog bra de! Sen ikväll så ska jag på nån gymnasieinformation också. Mer uppdatering blir det ikäll! 

 


apperopå köttbullar så är bilderna inte seriösa.


set fire to the rain


Sammanfattning av dagen i en och samma bild. Sålde lotter till polensesan med Mia efter skolan. Vi höll på i typ tre timmar om jag räknade rätt. Gissa om inte jag var helt stelfrusen efter det! Men nu har jag väl bara sisådär 100 lotter kvar att sälja. WIHOO. Efter våran dukitga insats åkte jag med och kollade på min lillebrors "riddardubbning". Det är något som alla femmor i våran skola har.

Imorgon ska jag och några andra tjejer bli fotade för att vi är lucia kandidater på malmaskolan. Ska nog bli kul. Bara jag slipper sjunga så är jag nöjd! :)


we foud love

¡Hola!
(översättningen för efterblivna människor är hej)

Skolan idag var precis som vilken annan dag som helst. Förutom att vi fick skäll onödigt många gånger. Först för att vi gick till matsalen och åt lunch lite tidigare än vad vi tydligen fick. Det tyckte inte våran kontaktlärare om. Andra gången fick jag ett sms på SO:n och sträcker mig för att se vem smset var ifrån. Tog inte äns upp den från bordet. Då får jag en riktigt arg blick av vikarien och en tillrättavisning att så får man absolut inte göra.
Detta tyder på en ända sak enligt mig. Lärarna behöver ha fler lov. Om inte så behöver eleverna iaf det!

Ikväll blir det träning. Troligen styrka! :)


julmarknad

Då har man stått tre timmar ute i kylan och sålt lotter, julbockar, bakverk medmer tillsammans med tre goa tjejer. Det var värt att göra det om man tänker på vad vi får göra för pengarna sen i Maj. Mycket taggad! Om det bara hade varit snö så hade det varit lite mer julstämning. Jag hittade en jättefin mössa. Men min mamma ville inte sponsra den...

Nu är det gossip girl som står på schemat.


årers kilometertid

Tänkte berätta lite om ett av priserna jag fick på klubbavslutningen! Jag vann årets kilometertid. Det är inte ett bra pris att vinna (men de är mest på skoj).

Det var nämnligen så att vi hade en microsprint träning i sommras. Då var branterna på kartan typ så små att man slog fötterna i dom, och sprang man två meter kunde man plötsligt vara utanför kartan. INTE så lätt att orientera på den kartan med andra ord. Jag var en av många som inte förstod någonting. Fick därför en tid på ca 40-48min (kommer inte ihåg) på en bana av ca 800 meter. Det är helt otroligt sjukt skrattretande dåligt. Men jag fick iallafall ett presentkort!

peace out.


111111 11:11

Skönt med en kort skoldag. Slutade klockan kvart i två och efter det drog jag och Jennie och sålde lite lotter till polenresan. Det var helt sjukt kallt ute, så imorgon tror jag bestämt det blir vinterjackan på! Nu ska jag se film med syster. Imorgon ska jag upp tidigt och vara på klubbavslutning.

Apperopå köttbullar så är jag sjukt avundsjuk på alla som ska åka till Borås och tävla i helgen. Verkligen ALLA utom jag ska dit huhu :(


omfg man blir typ kär i den här videon (och justin bieber såklart hehehe)


hemma igen!


Ebba, jag, andra Ebba, Linnea.
Kristin, Ellen, Melina och Magdalena.

Nu är jag hemma igen. För er som inte visste det så har jag varit i Sandviken på intervju till orienteringsgymnasiet! Vi fick vara där i två dagar. Då vi hann med tre intervjuer, ett löptest och en orienterings träning med uppföljning. Igårkväll blev vi bjudna på mat av gymnasiets elever. Det var roligt! Då fick vi se lite av hur det är där man bor och hur lägenheterna är och så. När man inte intervjuades själv så fick vi underhålla oss med lite allt möjligt. Mycket prat och kortspel blev det! Dom här två dagarna har varit riktigt roliga, så nu är det bara att hålla tummarna.

KRAM PÅ ER


tough stuff

Jobbiga saker idag:
1. Det har nog aldrig varit lika jobbigt att gå upp ur sängen som det var imorse. Var så sjukt trött. Ville bara att lovet skulle fortsätta några dagar till.

2. Jag hatar skolan för att dom har tagit bort brickorna i matsalen. Nu ska man alltså balansera på tallrik, mobil, nycklar, bestik och glas med hjälp av två händer. Hur kommer det att gå? Dagens i-lands problem.


6 november

Idag var jag uppe med tuppen, eller hur man nu säger. Jag hade ju tänkt att hänga på dom som skulle springa långpass. Det blev ca 15km grusväg/skog och det var ganska segt. Tydligen så är det långpass varje söndag (okej, det visste jag redan). Jag och Johanna funderar på att vila hela veckan och bara springa på söndagar. Fast nej tror inte de va?

Nu ska jag skriva klart NO:n och äta någonting.
Hoppas också på att Anton är nöjd nu när jag uppdaterat så fint här på bloggen!


svar på kommentar


Svar: Hej! tack så mycket! Jo, Jag har redan ett bloglovin konto. Är aldrig inloggad och fattar ingenting av det men ni kan gärna följa mig där. Under min profilbild är det en länk har jag för mig (bilden på eiffeltornet). Kram!


fredag

Lite ändrade planer, åker hem till Amanda idag istället. Men det blir ju ganska narre det också. Har hunnit med både att träna och att packa så det känns bra. Men nu väntar en tråkig bussresa, tur att spotify finns. Det lär underhålla mig så länge. Kanske blir mer uppdatering ikväll, om inte så får ni stå ut och vänta ända tills imorgon.

Nu går bussen om exakt 15 minuter, så det är dags att stänga av datorn kanske? Fast det tar ungefär 3 minuter att gå till bussen enligt mina beräkningar. Dock brukar jag missa bussen ganska ofta, så beräkningarna är nog fel... Nu är det 13 minuter kvar, whoop whoop nu blev det brottom. hejdå så länge!


höstsparken

Idag har jag i princip hela dagen befunnit mig i kabbehallen för att kolla in fotboll. Det gick inte så bra för malma. Men det var kul att se! Har inte heller skrattat så mycket som jag gjort idag på väldigt länge. Mycket roligt har hänt. Men nej, nu hinner jag inte skriva mer just nu! Vi hörs så länge.


jag varje morgon


jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in



Idag har jag städat. Och nu inväntar jag att Amanda ska komma hit. Hon sover här tills imorgon då vi ska in till Köping och kolla på höstsparken. Sen på kvällen åker vi till norberg och jag sover där. Perre ferre! Förövrigt så hoppas jag på att mina klasskamrater tar hem hela höstsparken imorgon. Visa köpingslagen vart skåpet ska stå liksom (man ska tänka positivt).


i was happy when i wrote this



Trixade lite med mitt redigeringsprogram och fick till detta. Okej, inte för att jag gjort så mycket mer än just ändrat färg och lagt in en text. Men ändå. Kan informera folket att jag har fått ett jätte trevligt brev på posten igår. Därför är jag ganska så glad at the moment!

Dagen har bestått utav tre saker. Den första var SOVA. Den andra var NJUTA AV LOV och den tredje att TRÄNA i form av intervaller. Chillig dag helt enkelt. Dock gick inte träningen så jättebra eftersom jag har varit lite halvt sjuk de senaste dagarna. Blir att vila från träning imorgon.

Jeeeklarns vilket långt inlägg jag fick till, så det kan gå när humöret är på topp. Men nu ska jag nog sova lite så vi säger godnatt (fast jag säkert kommer vara uppe två timmar till). GODNATT!


RSS 2.0