311011





Titta vad jag fick, Elsas hemlighet. Signerad av självaste Sofi Fahrman! Man tackar!

erikslund shoppingcenter

Idag har jag och Clara varit i Västerås och shoppat lite. Vi missade bussen en gång, så vi fick vänta tre timmar på nästa. Sen så var vi nära på att missa tåget. Men vi får ju inte glömma att vi också vi gick av på fel busstation. Sen var vi påväg att missa bussen en andra gång påväg hem från erikslund. NARRE!

Jag köpte iallafall en stickad kofta och bytte storlek på skorna jag köpte igår. Clara köpte en bok och en halsduk. Nu ska vi se på gossip girl och ha ansiktsmask! Hörs senare!


let's die together


Versace for H&M. Dör lite för klänningarna överst. Bilderna är från vogue.co.uk.

höstlov!

Tröööööött och helt död. Mellan klockan fem och tio har det varit disco för småbarnen på våran skola. Vi hade en halvtimmas paus i mitten mellan discona, men det var allt. Jobbigt, men helt värdelöst var det inte!

Har även fått skjuts på Jennies moped flera gånger idag och måste erkänna att det är riktigt kul. Börjar nästan ånga att jag inte tog moppekort. Fast nej, jag cyklar istället!

Nu ska jag nog ta en dusch och sen gå och lägga mig. Imorgon kommer underbaraste Clara hit så måste upp i tid! Ska städa lite och sedan möta henne på stationen. Tror att det kommer bli mycket narre! :D Perfekt start på lovet helt enkelt.


hemtenta




dagens i-landsproblem

varför har dom flyttat logga ut knappen på facebook så att man trycker på "hjälpcenter" knappen istället? irriterande!

Sitter och gör ett tappert försök att plugga till engelskaprovet som är imorgon. Känns inte som om det kommer gå så bra. Vem behöver veta vad passivkonstruktioner är egentligen? Ska nog stänga ner datorn och gå och lägga mig istället. godanatt på er!


vegitarisk kycklinggryta

haha rubriken ♥
Fick sluta klockan kvart i två idag, helt okej! Slappade lite och kollade på gossipgirl. Ikväll ska jag träna lite gym var det tänkt. Skulle egntligen varit med på löpträningen men antar att det är intervaller, och det sprang jag igår. Så kände för någonting annat idag! 

Tumblr_lo7nap8zkx1qdzb2co1_500_large


orientering och konfan 2011 i bilder


USM- läger med västmanland. Oscar och Wille bjuder på snyggaste bilden ever!


VPT (västmanland park tour)


Distriktsmatchen! Vi snodde upplands fula flagga och tänkte dränka den i en bajamaja som dom gjorde med våran förra året. Pay back time!


O-ringen! Fick springa i västmanlands lag på ungdomsstafetten tillsammans med tre andra. Grymt roligt!


söta killar på konfan!

77 glada konfirmander




coooola grabbar


eksjös tidning!


jag och melina i eksjö


maja, ellen, elin, josefine och jag


Läger nord laddar inför brännboll mot syd. Och som vi krossade!


säkerheten först!!


snygga tjejer som väntar på discooo.

Midsommar! Sara W, ellen, jag, Sara T, Maja och Clara.


VM- lagets Tove och Josefine på o-ringen.


jag, ellen och mathilda (även känd som björnen) på o-ringen.

Kände för att dela med mig av lite fina bilder som är från sommaren! (väljer att lägga de här inlägget i konfa kategorin fastän några bilder inte är från konfan hehe)
kraaam!


krossar alla fönster

Idag har jag varit och sprungit oktoberracet. Det var ganska varmt så man kunde köra utan underställ, det gillas starkt. Har även planerat lite inför höstlovet nu på sista tiden, och jag tror det kommer bli riktigt awesome!


every teardrop is a waterfall


Jag saknar sommaren! Jag saknar konfan! Jag saknar er!

Känner att godisråttan börjar krypa fram. Så ska ta med mig någon till ica och köpa lite godis tror jag. Det är ju ändå lördag liksom. Förutom det så skriker mapparna mitt namn. Tror att det är dags att plugga lite? Har en miljon inlämningssaker som måste bli klara innan måndag. Så det gäller att göra klart dom nu. Hoppas ni får en allmänt trevlig dag. Tjarå!


21 oktober

Ganska slapp dag idag! Next up blir att chilla lite till. Har varit superduktig och städat lite i huset så nu hoppas jag på en trevlig fredagskväll. Vi får se vad som händer. Har även varit superduperduktig och kommit på hur man fixar mappar att lägga bilder i till Iphonen! Tyvärr vet jag inte hur man får namn på dom bara så det sket sig lite... Fattar verkligen ingenting av Itunes. Så om någon känner sig snäll och vill hjälpa mig är det bara att säga till.
Jag tar och skriver lite mera senare!

peace out!


höst hat

Jag hatar hösten. Det finns ingenting bra med den. Det är kallt och regnigt och ett helt år kvar till sommaren. Man kan inte åka skidor för snön har inte kommit än. Julafton kan man inte heller längta till för det är några månader kvar. Någon som håller med? Tänkte väl de. Vi borde ta bort hösten! :D:D:D

Annars då? Behöver skriva klart alla miljoner uppgifter från skolan. Så har nog inte tid att skriva mer just nu. Later!


helt sjukt konstig video men älskar låten


smile and be happy




18oktober

Sabina publicerade ett inlägg på sin blogg som jag bara måste dela med mig av. Det var både roligt och sant, helt klockrent helt enkelt!

"Jag hatar dagens teknologi. Jag hatar att små 9-åriga fjortisungar springer runt med sina Iphones 5 och diskuterar appar. Jag hatar att skolorna investerar datorer till eleverna som kommer att lära sig en tangentbordsteknik och döda ut handskriften. Jag hatar att alla städer ser ut som äckliga industriområden med fula byggnader och tjocka lager av osynlig rök. Jag hatar att Facebook uppdateras med en rad olika, onödiga applikationer, och ignorerar o-gilla-knappen som alla tycks längta efter. Jag hatar allt teknologiskt skit som har utveklats inom de senaste 15 åren. Jag hatar revolutionen.

Jag vill ha den där tegelstenen till mobil som inte gick sönder av ett fall på 1 meter, som inte behövde laddas på en hel månad, där snake var det populära spelet. Jag vill ha den där klumpen till tv som tog upp halva rummet, som hade en sån där brusig, halvdålig kvalitet och där myrornas krig var favoritpogrammet. 

Jag är nog den ända i min ålder som är 65 år i sinnet, men vafan. Vad hände med stenåldern liksom?"



To cool for school

Var till frisören idag och har äntligen blivit av med mina slitna toppar. Känns bra!
Förövrigt har dagen spenderats frysande på ett utedagis här i kolsva (praovecka nummer två). Inte så kul. Men har iallafall fått tre inbjudningar till födelsedagskalas och en puss på kinden av dom söta små barnen. Så det är ju posetivt!


(inte mitt humör just nu men kände att bilden passar bra till inlägget!)


daladubbeln

Gaash vad kul helgen har varit. Den började med stafett då det var jag och Karin i ett lag. Vi bommade lite båda två så fick inte topp placering, men sånt är livet. På kvällen drog vi in till Falun och åt pizza, sedan åkte vi till skolan där discot skulle vara och umgicks lite. Tittade även på när några snåla typer gjorde egna disco band (biljetter) för att dom inte ville köpa några! ;) Discot var ganska kul de också!
Imorse fick jag gå upp alderles för tidigt eftersom jag och Karin startade NÄST FÖRST. Trött är bara förnamnet.
Vi skrattade oss igenom ett grönområde, sprang åt fel håll en gång och gick i några uppförsbackar, annars gick det väl helt okej! Bra sammarbete på hög nivå!



fredag

...Och så var jag hemma igen. Men det blir bara en liten mellanlandning innan jag åker till Falun imorgon. Årets sista stora tävling DalaDubbeln står på chemat. Jag ska springa tillsammans med Karin, och det ska förhoppningsvis bli väldigt kul! Kommer hem på söndag.
Den här veckan här varit bäst!


12 oktober

Sitter i soffan hos Stina, Amelie och Sandrine (som jag bor hos den här veckan). Dagen började med ett styrkepass klockan 07:45 när man var lite lagom trött. Efter det så fick vi praoelever fortsätta med att planera träningen som vi ska ha imorgon. Tror att det kan bli riktigt bra.

Igårkväll gick vi upp till alla andra ettor och tittade på Sverige- Holland. Men innan matchen var slut så traskade vi hem och åt kvällsfika istället. Det var en ganska kul kväll ändå!

Nu ska jag återgå till att skriva klart min gymnasieansökan. hejsvejs


sötaste syster bjuder på bilden bara eftersom hon fyllde år i måndags!


Sandviken

Förlåt för en väldans dålig uppdatering men jag har ganska fullt upp med att ha PRAO. Igår fick vi prova på att träna redcord. Det var jobbigt och svårt men jättebra träning! Har väldigt mycket träningsvärk idag...

Idag har vi varit med när dom skulle ha cooper test (springa 3km på tid). Sen så har vi suttit ut kontroller. Det har hitils varit väldigt kul att vara här och hoppas de fortsätter så hela veckan ut!
Hejdåååå


Södertälje

Hemkommen från årets 25-manna! Riktigt rolig bana som jag sprang. Inte alltför många bommar, kanske två/ tre minuter på hela banan bara. Men jag vet egentligen Inte vilken tid jag fick så vem vet, det kanske var ett jätte dåligt lopp... men som sagt, riktigt kul bana! Imorgon åker jag igen och springer 25-manna korten. Då är det vanlig tävling och inte stafett som det var idag :)  Nu ska jag snart sova. Är verkligen jätte trött... Efter tävlingen imorgon bär det föresten av till Sandviken för PRAO. Bäst helt enkelt!  Godnatt så länge

planer för helgen

Väckningen står på 05:20 och väskan är nästan färdigpackad. Imorgon är det nämligen dags för att bege sig till Södertälje och spranga stafett med klubben. Har fått byta till sträcka tre nu också också! Så tror att de kan bli riktigt kul :) Speciellt kul ska det bli att träffa mina underbara vänner.

Annars då? Åkte rullskidor för första gången i mitt liv idag. Inte lika svårt som jag trodde att det skulle vara. Det var ganska jobbigt i armarna... Men whatever för jag ska inte bli skidproffs! ;)





hatar bilden egentligen men det finns någonting som kallas bildbrist.
och vad hände med mitt hår..? Kaos är ordet.


HAHAHA


choose two





me, myself and I


Stressigt

Gör en liten mobilbloggning eftersom jag inte orkar sätta på datorn.

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och har idag hunnit med både utvecklingssamtal och träning. Träningen var några välbehövliga intervaller. Efter det så bjöds det på pasta, mycket gott. Tyvärr fick jag och samuel vara kvar och plocka undan, men det gick ganska fort.

Nu ska jag dissa facebook, sms och annat störande en liten stund. (vi får se hur de går) för jag måste plugga till spanska provet. Ha det bra så länge!


its monday monday

Matteprov i mitt hjärta... Eller iallafall nu när det är avklarat! Vi hade även spanskaprov idag, men det gick mest åt att till sitta och skratta för att man är så värdelös på språket. Efter skolan åkte jag in till stan för att köra ett löpartest på 5km med skidklubben. Men fick jätteont i magen så fick därför helt sämst tid.

Nu taggar jag inför praoen nästa vecka som jag tror kan bli helt amazing kul. Kanske världens bästa prao-plats. Men det återstår att se... Avslutar med att skriva som alla andra skriver, woopwoop!


och så väntas vintern

Idag har jag införskaffat mig en ny vinterjacka. Känns bra! Sommaren var dock alderles för kort. Har hunnit med mycket men känns ändå som om tiden bara har flygit iväg. Köpte lite andra saker också idag. Bland annat en ny väska och löpartights (dom går alltid sönder så måste köpa nya ganska ofta). 

Nu tror jag att jag ska öppna matte- mappen och se om jag kan lära mig någonting till provet imorgon. Vi har redan gjort den svåraste delen men det skadar inte att kolla lite extra. Det kommer intressantare inlägg lite senare idag!

 


pain is temporarly, glory is forever



Godmorgon! Har än så länge inte några planer inför dagen. Ska nog träna, men mer än så vet jag inte. Taggade inför att åka med familjen till västerås men så blev det inte. Vi åker väl imorgon istället!
Nu ska jag nog ta och titta lite på gossip girl. Återkommer när det har hänt något värt att berätta om, heh ;)
bye


RSS 2.0