orienteringsdag

Idag var det orienteringsdag. Men eftersom jag är ganska mycket duktigare än alla andra i min skola på just den sporten (hehe), så fick jag hjälpa till istället för att springa. Helt okej det också! På eftermiddagen var det en helt värdelös uppgift vi fick. Gå runt i Kolsva till olika stationer och lösa uppgifter. Inte det roligaste jag har gjort, men det var skönt när det var över ;)
När skoldagen var slut skulle jag ta in kontrollerna. Men det behövdes tydligen inte göras förän på måndag. Satt då istället med andreas, jonas, calle och jonte och pratade lite innan jag orkade dra mig hem.

Imorgon får jag sovmorgon och ni förstår inte lyckan! wihiii!


så sjukt snyggt så man typ dööör.


Är Lucas singel?

Haha älskar rubriken!
Idag har det varit en vanlig skoldag förutom att vi fick sluta en kvart tidigare, wihoo. Påväg hem från skolan blev jag och Malin utskällda av en tant för att vi cyklade i bredd. I vanliga fall brukar vi cykla typ fem personer i bredd, men okej det är tydligen inte tillåtet. Roligt var det iallafall hehe...

Ikväll blir det troligen träning. Seeeyou.


några dagar sedan

Har haft en liten "blogg paus" som ni säkert har märkt. Det har varit riktigt awesome om jag får säga det själv.
Det senaste dagarna har det varit Skol- SM och studiedagar, som också kan samanfattas med ordet awesome. Nu ska jag chilla lite framför idol.

(älskar instagram i iphone så bjuder på två bilder som är omgjorda där hehe)


jägarna två

den här jobbiga bloggen kan ju draaa.... men jag gör det för eran skull.

Skolan idag var riktigt chill med endast två lektioner. Sedan var det dags för några tappra att springa malmamilen. Där inräkat mig själv. Kan ju sammanfatta det hela med att jag inte blev nöjd med tiden, men det räckte till en vinst bland tjejerna iallafall.

På kvällen åkte jag till Köping (och var som vanligt inte i tid) för att se på bio med klassen. Jägarna 2! Det var mycket blod och sånt, usch. Efter åt vi mat.

Imorgon är vi lediga! Det sitter ganska fint de.


bild i repris


öppet hus

Hej allihopa!
Idag var jag ledig från skolan för att åka och kolla på ett orienteringsgymnasium. Fick gå upp alderles för tidigt men det var helt klart värt de. Först fick vi vara med på en träning som bestod av sprint intervaller. Fyra banor på ca en kilometer var, och så fick man tävla mot fyra andra. Hur kul som hälst! Men jobbigt hehe. Sedan åt vi på skolan, har aldrig varit med om godare skolmat. Fanns även pastasallad varje dag. Det kallar jag lyx.

Fick iallafall en massa information och grejs innan dagen va slut. När jag kom hem var det intervallträning. Mina ben blev jätteglada över det. Eller inte. Nu ska jag iallafall sova, och det ska bli så grymt skönt!


en liten bit av sommar




foto:jag


yes yes yes

Det är okej att kalla mig efterbliven, oteknisk och blond nu... MEN jag har äntligen lyckats lära mig hur man laddar in gps saken till datorn. Lyckan är enorm! Efter ca ett och ett halvt år har jag lyckats, wiihiii.

Idag har jag kännt att en förkylning är påväg, inte okej. Får äta mycket C-vitaminer och hoppas på det bästa helt enkelt. Mycket som händer denna vecka nämnligen.



inte alls ruffsigt hår, nejnej.
inte alls sliten, nejnej.


oerhörd saknad


helt underbart härlig månad. här är knock out sprinten som vi i nord sprang en dag! :) jag är med flera gånger så håll koll!


tjolahopp

vet att jag lovade att uppdatera igår men nu blev det ju inte så hehe :) Hade fullt upp med att äta pizza och se på idol med tjejkompisarna. Helt okej kväll helt enkelt. Men jag stannade inte så länge, gick hem typ tio.

Idag tävlade jag någonstans som jag trodde va i Uppland, men de va tydligen ganska nära Sala. Förvirrad är ordet. Gjorde iallafall ett ganska uselt lopp och bommade första kontrollen. Men otroligt nog så blev det en vinst med 9 (?!) minuters ledning. Det hade tydligen varit svårt för många idag.

Nu väntar --> GODIS!


september



Orientering i skolan och jag sprang med Andreas och Jonas. Kan berätta att jag aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Dom tappade skor, sprang åt fel håll (och skyllde på att de va mitt fel), klagade över lite lera och hade tävling över en mosse. Helt döda var dom efteråt ;) hahaha!

Efter skolan var det träning.
Mer orkar jag inte berätta. Men vi hörs imorgon, lovar!


110913



Dagens skola bestod utav att sälja mackor i byhålan. Tråkigt, men nu är det äntligen avklarat. Efter "skolan" tog jag cykeln i det blåsiga vädret och åkte för att planera klubbträningen som jag ska hjälpa till att arrangera. Har lagt min första bana (med lite hjälp) wihoo! Precis när jag var klar så var det att åka tillbaka till skolan för polen- möte. Så man kan säga att det har varit fullt upp hela dagen!

Just nu sitter jag och funderar på prao. Har världens idé men vi får se om det går eller inte. Måste först och främst komma på vilka veckor vi hade...

KRAM PÅ ER


12 september



Chill dag i skolan och har inte så mycket att berätta. Ska snart gå och lägga mig, så jag skriver imorgon istället. Godnatt! :)


usm

Nu är jag hemma igen efter den bästa helgen på länge. USM i Dalsland var helt enkelt asgrymt. Bjuder på två av alla roliga händelserna:

• När distrikten blev presentarade, blev jag presentarad som Rebecca Mörtinsson. Jag menar kom igen? murtinsson?

• On the disco blev jag indragen i en dusch av joel med fler. Inte nog med det, jag hade kläder på mig. Strax efter det blev även Björnen indragen.
Halva folkmassan som partayade hörde oss skrika och kom dit för att se varför. Galet är ordet! Tror inte att mina converse kommer torka på sisådär, två år?


NU SKA JAG SOVA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TVÅ NÄTTER!!
underbar känsla. godnatt så länge.


bildbrist


dags att tagga upp

Då var det knappt en dag kvar innan årets USM (ungdoms SM i orientering) börjar. Imorgon klockan åtta sitter jag på bussen med både västmanlands och upplands USM-trupper. Känner stor nervösitet. Jag har bestämt mig för att göra så gott jag kan. Vet inte om tekniken och löpningen kommer att samarbeta, men det återstår att se. Hur som haver så ska det bli riktigt roligt att träffa mina vänner igen. Ni är saknade big time!

Dags att börja packa kanske? Vi hörs förhoppningsvis en gång till innan jag åker, men om inte så hörs vi på söndag när jag kommer hem igen. pusshej!


en egentligen helt ovärd bild på min ajfån.


något att tänka på



det gör ont när jag tänker på det. vi saknar dig alexander.


elektropop



Hitils idag:

• Det spöregnar.
• Jag har träningsverk.
• Jag har "elektropop" på hjärnan hela tiden eftersom alla sjunger den hela tiden.
• Jag är inte posetiv åt någon av punkterna.


tredje i samlingen





Idag kom mamma hem med ett par nya converse till mig. Wiho! Där blev jag riktigt glad!
Åkte in till stan för att träna efter skolan, och det blev riktigt jobbigt. Löpskolning och spenstövningar som jag garanterat kommer ha träningsverk av imorgon. Nu ska jag försöka lära mig några spanska ord till läxförhöret som jag hade tänkt göra imorgon. Det är egentligen tills fredag, men då är jag ledig :)


keps keps keps

Tittade precis ut och såg hur regnet öser ner. Träningshumöret sjönk till botten. Men vad kan man göra?


helt sjukt vad jag saknar konfan nu!!


Söndag 19:57

Förlåt, förlåt för att uppdateringen inte har varit den bästa. Har inte haft motivation till det helt enkelt:) jag kom nyss hem från Köping där jag var på bio med Malin och Jennie. Måste påstå att kvällen var lyckad. Innan bion var det lång DM och jag sprang in en vinst. Men benen var sega och det var världens tråkigaste bana. BARA stig:( igår var det medel DM och det gick inte så bra, sprang till fel kontroll TVÅ gånger. Vad hände liksom? Tror att jag var väldigt ofokuserad hehe. Blev iallafall trea. Nu ska jag gå och göra lite nytta. Hejsvejs

RSS 2.0