Just gotta love this


Ph; BIG LOVE till min nya mobil-väska-halsbands-grejimoj. Har letat länge efter en sådan nu och blev riktigt glad när jag hittade en i fredags!

Trip of the yearHåller på och packart för fulla muggar. Har lite småbrottom eftersom det inte äns är ett helt dygn kvar innan vi åker! Idag slutade vi klockan 9:20 eftersom vi hade nationella prov i engelska och sedan intte hade några fler lektioner. Jag, Jennie och Maja drog därför till Köping för att införskaffa det viktigaste inför resan dvs godis (Jarå, vi har godis i kolsva också. Men ett sånt här tillfälle krävde köpingsgodis).

Forever youngKass uppdatering, men det är så att jag har ett liv utanför datorn. Det är mycket läxor, prov, träningar och andra saker som gör att jag inte orkat skriva. Men nu är det bara en halv skoldag kvar sedan drar vi till Polen en vecka!! WIHOOO! Ska bli värdens bästa väder där borta enligt yr.no också. Känns bra det här.


Mästarnas mästare for the win

SO pluggning på hög nivå och jag har inte tid att sätta på datorn. Skriver därför från mobilen för ovanlighetens skull. Tävlingen idag gick jättebra fram
till sjätte kontrollen där jag bommade cirka fyra minuter. Oh herre. Tittade på sträcktiderna och såg att jag hade vunnit om den bommen inte hade uppstått. Blev istället tvåa och vann en ikea- filt. Nu ska jag checka mästarnas mästare och fortsätta heja på orienteraren som är med! tjarååå


Some memories can't be repeated


ph; kolla vilken härlig bild jag hittade sedan o-ringen i sommras. Maja, jag och Clara. saknaaaa!

Idag har jag varit i Uppsala (igen) och tävlat en tävling som kallas uppsala mötet. Väldigt dåligt gick det. hehe. Bommade redan till andra kontrollen och där var det glada humöret borta. Slutade iallafall på en 6 placering som jag är positivt överaskad av eftersom jag var helt säker på att vara sist på resultatlistan. Men bara för att jag säger att jag är possitivt överaskad betyder inte det att jag är nöjd. För det är jag absolut inte!! Men det blir nya tag imorgon då det bär av till Sala för tävling istället. Gammal hederlig västmalnadsterräng!


Modern life is a war everyday to me
ph; ny tröja från H&M som blev min för 99kr. KAP!

And then we go back to the 70's

image description
ph; i brist på bilder blir det en repris!

Idag har vi gjort engelska nationella. Skönt att det snart är över med nationella proven för våran del! Endast en del av engelska kvar och sedan har vi nationella i matte. Men efter det kan vi känna oss stolta! Just nu sitter jag och skriver om modet på 70- talet som är en fördjupningsuppgift till textilslöjden. Det är faktiskt riktigt intressant att skriva om. Tror att om jag fick skulle jag kunna babbla på hur länge som helst med det. Askul! Men nu måste jag avbryta skrivandet och dra iväg på träning på vargheden. Yeeey Keps- OL!

Back to the 80's
ph; bilder på oss idag från facebook.

Spex spex spex! Gick upp klockan halv 6 för att fixa mig tillsammans med Malin och Jennie. Detta blev resultatet! Just nu är de hålis och jag har försökt få tiden att gå på olika sätt. Bland annat har jag hjälpt killarna med att fila träbitar på slöjden, och pluggat. tjarååå

2012-02-17Är helt sjukt trött! Dagen har inte varit den bästa heller. Började med att min cykel brakade ihop totat när jag skulle pumpa däcken. Så jag fick ta mina ben och gå till skolan vilket ledde till att jag blev 7 minuter försenad. phu... Efter det var det världens långtåkigaste fysiklektion. Det var nog de som gjorde dagen lite jobbig! Men nu ska jag försöka ändra på det och åka in till Köping. Ska kolla om jag hittar någonting att ha på mig på spexfotot imorgon i skolan. 80tals tema!

Love do make the word beautiful


Fystester hej och hå


ph: mina fina vänner josefine, maja och mathilda!

precis hemkommen från en dag full av beeptest, styrkeövningar, rörelsetest och en massa andra jobbiga saker. det har varit grymt kul och jag har träffat en massa nya människor (dvs de som ska börja på celciusskolan i höst). dock var dom väldigt många så kommer bara ihåg namnet på sisodär två personer...

jag är inte alls nöjd med styrkeövningarna då det visade sig att jag inte kunde göra varken chins (dra sig upp på en stång), dips (man hänger typ över två stångar) eller brutalbänk. styrketräning behövs garanterat!

nu ska jag bara chillaaaaaa och njuta av en tobleronechoklad. wihooo!!


Do it like a dude
ph1, Samuel och Dulli när vi disskuterade deras sträcktider. ph2, D16 kartan från lännasprinten i lördags.

I lördags (igår) började dagen med orienteringstävling i snöiga Uppsala. Det var helt sjukligt kallt. Slutade på en andra plats precis efter Mathilda! På kvällen åkte jag hem till Michelle för att grilla och umgås. Supertrevligt med en massa lekar och god mat. Idag sprang jag en tävling i soliga västmanland (Hallsta). Det gick inte lika bra som gårdagen, men det var kul! Träffade också mina underbara kompisar Maja, Dulli och Samuel vilket var riktigt kul.

The world is yoursÄntligen fredag! Igår var jag på USM träning i västerås och gjorde beep test i skolan. Imorgon blir det tävlig i Uppsala (lännasprinten) och sedan grillkväll. På söndag är det en till tävling, fast denna gången i Hallsta. På måndag åker jag till Uppsala och deltar i fystester som alla nyblivande NIU- elever till Celciusskolan ska få göra! Det ska bli spännande att träffa mina nya skolkamrater. Mycket informartion nu!


Hey taxi


Cha cha bloggen heheh
Sitter och dricker ett glas juice framför greys anatomy. bjussar på två rätt fula bilder eftersom jag inte hade några andra.
Peace out.

Kemiprov, inget jag gillar


somebody that i jused to know
ph; jag en skön och varm dag för några veckor sedan.

Kul att jag glömde hela kemi mappen i skolan och vi har prov imorgon :P:P:P Som tur var kunde Majsan skicka bilder på det vi arbetat med. Så dagen är räddad!

Idag var första gången i mitt liv som jag försov mig. Alltså försov mig såpass mycket att jag missade lite av första lektionen. Men jag tycker ändå att jag har varit rätt så duktig som har klarat mig hela 9 års skolgång utan att försova mig! (tills idag då).

can't get enough of thisFiskbensfläta och jeansvästHej allihopa! Jag har inte haft ork att skriva de senaste dagarna. Så det blev en liten "mini-blogg-paus". Men nu så! Under påsken var vi nere i Halland. Jag hann med två orienteringstävlingar, både i fredags och lördags. Helt ärligt gick det inte så bra då motivationen låg på botten. Men det gick framåt och jag sprang rätt för det mesta. "plockade" hem en första plats och en tredjeplats. Bjuder på en bild på den första fiskbensflätan i mitt liv som faktiskt blivit lyckad, wihoooo!

Instagram


Kan vara den bästa appen som någonsin uppfunnits. Följ mig rebeccamarten! Nu finns den även till android telefoner, så spring och ladda ner! Förut fanns den nämligen bara till iphone.

Give me all you luvin'

Ska dra ner och boka en tid för klippning och slingning av mitt hår snart. Underbart! Efter det ska jag vara med  en Jennie (och Mia?) stund innan spänst träningen. Ikväll ska jag troligen ha filmkväll med några. Mys!

I've got that super baseHar införskaffat mig en ny bikini som jag tänker inviga imorgon då jag och några till åker till Gustavsvik i Örebro. Hoppas att det blir en helt awesome dag. Har inte varit där sedan 2010 när o-ringen var i Örebro, så det ska bli roligt!

Påsklov i mitt hjärtaWehoo orkar inte blogga. Idag har jag tränat (gånger2), tittat på två filmer och chillat. Är riktigt trött så det känns som att jag är värd lite slappande. Skriver igen när jag orkar. Så kanske imorgon!


RSS 2.0