cykelkaos

Skriver från min nya fina skoldator! Wihoo. Därför blir det en bild i repris. Just nu är jag hemma för att springa lite DM tävlingar i helgen. Ska bli roligt.
 
Igår klockan fem åkte jag, Maja och Fredrik till utkanten av Uppsala för att hämta våra cyklar som stod punkterade vid IF Thors klubbstuga. Vi lyckades dock inte laga dom utan bestämde oss för att iallafall ta med dom hem till kantorn igen. Det vi inte visste var hur sjukt otroligt långt det var att gå den biten. Vi stannade ungefär efter hälften och åt pizza eftersom att vi var så himla hungriga. Fem och en halv timma senare var vi äntligen hemma. Helt sjukt trött var jag! Kommer nog aldrig att glömma det där, vilken upplevelse liksom.

två timmar senare

lagar cyklar mitt i skogen. går sådär.


cross


Nytt halsband, kostade under hundralappen. Så ett riktigt kap!

en stor fet bom


GPS inladdning på min stora feta bom på dagens träning, 35 minuter till första kontrollen. yey. (det gula/gröna/röda sträcket är där jag sprang)
 
Imorse var det teknikträning med mass- start. Det var meningen att det skulle vara lite stress träning. Och visst funkade det, för jag har nog aldrig bommat så mycket som jag gjorde idag. Var så ofokuserad i början och sprang efter alla andra. Bajs! Jag var iallafall inte själv eftersom att Hanna och Fredrik också bommade till den kontrollen. Ca 35 minuter tog det innan vi äntligen var rätt. Sen sprang vi tillbaka för att vi skulle hinna komma i mål någon gång. Efter träningen var det stress till skolan där vi fick ca 15 minuter på oss att duscha innan lektionerna började. När skolan var slut var det en matlagningskurs för oss orienterings tjejer, så nu har vi lärt oss lite om mat.
 
Imorgon är det en lång och skön sovmorgon eftersom att vi har eftermiddags träning. Och skolan börjar inte förän klockan halv elva. Föresten så börjar vi skolan klockan halv elva varje dag, fett chill.

Nothing but love

ph; mina blommor som vissnade efter en vecka / jag själv i fredags.
 
Tillbaka i storstaden efter en helg hemma i Kolsva. Det första vi gjorde idag var att träna styrka i en idrottshall som satt ihop med en kyrka. Rätt skumt faktiskt, men det gjorde ingenting. Det var väldigt roligt att tränarna hittade en kristen skiva, så under träningspasset lyssnade vi på en massa låtar som handlade om Gud och Jesus. Det slutade med att alla sjöng med i dom dåliga låtarna. Haha! Efter passet gick vi i skolan och efter skolan åkte jag, Josefine och Hanna in till stan för att göra lite "ärenden" som man säger. Vi skulle handla mat, köpa löpartights och köpa skrivblock. Föresten vet ni vem jag såg på stan? Daniel Norberg som var med i idol för något år sedan! (FET COOLT) När vi hade kommit hem gjorde vi vofflor till kvällsmat, mums!! Nu ska jag packa till morgondagens träning.
 
OBS: Våra korridorsgrannar av det manliga könet är så mogna att de har köpt leksaks pistoler. Därför varnar jag alla som hade tänkt att besöka, det gör nämligen väldigt ont att bli träffad av dom små plastkulorna. #Barasåattnivet.

this fall

 
bik bok / weekday / cheep monday / gina tricot

confidence, not for sale

hahahah stackarna!
 

Rebecca

 
 
Har åkt från Uppsala till Kolsva helt själv för första gången. Det gick riktigt bra faktiskt! Så nu sitter jag hemma och har det chill med familjen. Bilderna är från imorse så dom bjuder jag på.
 
 

S12B

På första bilden: Josefines spegel åkte i backen haha! nej förlåt jag ska inte skratta.
 
Det senaste dagarna har jag haft så himla fullt upp. Vi på olgy var på läger i två dagar och bodde i IF Thors klubbstuga i utkanten av Uppsala. Där körde vi flera träningar och hade grymt med träningsvärk mest hela tiden. Första passet var sprint- olgy mästerskap som ingen mindre än världens bästa orienternare Thierry Gueorgiou var med på! Så sjukt coolt. Dagen efter när vi var påväg till moss intervallerna och mossfotbollen så exploderade mitt cykeldäck. Som "tur" var så sprack även Majas och Regborns cykeldäck så jag var inte ensam om det.
 
Idag hade vi sovmorgon och efter skolan så har vi i korridoren gjort en massa nödvändiga saker. Som till exempel att tvätta kläder, handla mat, göra tacos, dammsugit och diskat. Vuxenpoäng på hög nivå! Det var också rätt skönt att vi hade vilodag idag. Men imorgon innan skolan ska jag, Hanna och Josefine köra styrka i trädgården eftersom att det inte är någon arrangerad träning.

Testrundan

 
Idag sov jag väldigt skönt i min underbara säng. Jag var nämligen en av de väldigt få här på kantorn (där vi bor) som fick en stoooor säng. Så sjukt skön! Idag har vi iallafall gått den första "riktiga" skoldagen. Vi hade matteprov (OMG), gick egenom en massa betygskriterier och fick böcker. Efter skolan var det väldig stress eftersom vi hade 30 minuter på oss innan träningen började. Det var en testrunda på ungefär 4km som vi skulle springa. Det var helt sjukt jobbigt och jag kämpade på ordentligt i alla branta backar. Är inte jättenöjd med min tid men den är till för att förbättras! Efter träningen fick vi blåbärspaj av Mattias (före detta tränare) och sedan var det ännu mera stress. Vi ettor var tvugna att gå på ett möte om boendet men det var väldigt tight med tid. Därför fick vi cykla dit svettiga och i träningskläder haha. Tyckte rätt synd om alla människor som fick sitta brevid oss svettiga orienterare. Men nu är vi tillbaka och jag ska snart äta. Senare ikväll ska vi nog åka och köpa pennor och sånt till skolan.
 
Imorgon och på onsdag är det inte någon skola för oss eftersom att vi orienterare ska på ett "lära-känna-läger". Det ska bli väldigt roligt! Olgy-mästerskap i sprint och natt, moss-fotboll och två andra träningar ska vi hinna göra dessa två dagar. FETNAJS.

Missade tåg

 
Ska berätta lite om min helg. I fredags efter "skolan" så åkte jag och Josefine hem för första gången från Uppsala. Det var kaos. Egentligen skulle Dulli och Samuel ha åkt med oss, men så blev det inte för vi blev "osams" om tågtiderna haha. När vi väl åkt så missade jag och Josefine tåget. Men det löste sig och vi fick ta nästa. I lördags och idag sprang jag en orienterings tävling på hemma plan, dvs golden weekend. Det var väldigt roligt faktiskt! Efter dagens tävling åkte jag tillbaka till Uppsala och fixade det sista till rummet. Så nu är det i princip klart!

Mitt rum

 
Några bilder på hur mitt rum ser ut. Allt är dock inte klart än och det syns rätt tydligt på några av bilderna. Grejer överallt. Det ska upp en byrå, en tv och alla kläder och småsaker ska plockas upp. Hoppas på att det kommer bli fint!

check this watch

Min nya klocka in action!


Just chilli'n

 
åååh vad najs första dagen i Uppsala var! Det började med att vi cyklade till skolan allihopa och blev indelade i klasserna. Jag, Josefine och Maja är i samma vilket är superbra! Vi fick en mini klass på endast 15 personer men det verkar bli bra. Efter "skoldagen" väntade vi in Hanna som gick i en annan klass och sedan åkte vi fyra till centum för att kolla hur det såg ut. Vi hamnade tillslut på ett cafe där vi stannade en bra stund. Världens mysigaste cafe utan tvekan. Vi kommer säkert bli stammisar där haha!! Efter det så tog jag, josefine och Hanna en springtur till slottet och kyrkan för att se hur det såg ut. Men det var inte jätte lätt att springa eftersom att det var rödlysen precis hela tiden. Men det var ett mysigt och chill pass iallafall! Dagen avslutades för vissa med ett natt-ol pass, men jag, Dulli och Josefine tittade på en film istället eftersom vi inte hade några lampor. Myys!
 
 

Första skoldagen

ph; mina fina roomisar här i uppsala!
 
Godmorgon! Sitter i mitt nya, fina rum i Uppsala och har nyss gått upp. Hungrig är jag också men vi tänkte ha gemensam frukost om en kvart, så jag måste vänta lite.. Men idag är det som sagt första skoldagen för mig på celsusskolan. Är riktigt nervös men det ska nog bli kul! Men nu måste jag fortsätta fixa mig så hinner inte skriva mer. Tänkte lägga upp bilder på mitt rum senare idag om jag får tid! peace out
 
 

Don't you worry child

 
♥♥♥

Nytt in

 
Tre av grejerna jag köpte i huvudstaden igår. En klocka jag är riktigt glad över från ur & penn, ett mobilskal från urban outfitters och en t-shirt från hollister. Sprang runt som en tok inne på hollister för att hitta den där jäkla t-shirten (som alla har). Först kunde jag inte hitta den och blev jätte depp eftersom jag verkligen ville ha en hollister påse. Var påväg att köpa en parfym istället, bara så att jag kunde få en påse. Men sen hittade jag t-shirten och de löste sig!
 
Köpte alltså detta + en kofta och världens snyggaste väska. Dock fick jag inga bra bilder på dessa. Så det blev inte jättemycket kläder. Men so what, de kan jag köpa senare!

Stockholm

 
 
 
Kisar lite väl mycket på sista bilden men hade solen i ögonen så det är förståligt. Idag åkte jag och min syster till Stockholm för att shoppa lite. Jag hittade en massa saker och är riktigt nöjd. Kanske lägger upp bilder på det jag köpt senare! Det var iallafall riktigt roligt och det måste vi göra om igen. Nu måste jag packa! Imorgon far jag till mitt blivade hem i Uppsala.

Six days left

Har ungefär en miljon bilder från alla tråkiga lektioner på malmaskolan. Det vill säga mest kemin, matten och svenskan... Bilderna ovan är dock från tekniken. Kände att jag ville dela med mig av detta innan jag stängde av datorn för att sova. Imorgon ska jag åka till IKEA i Västerås och förhoppningsvis köpa lite grejer till flytten. Kan inte fatta att det är sex dagar kvar bara, crazyyy.

distriktsmatch i uppsala

Åh herre vad härliga två dagar det har varit. Totalt super awesome. Sista gången vi -96:or fick vara med på distriktsmatchen och uppsala levererade på bästa sätt. På kvällen fick vi springa en micro-sprint bana inne i rosendals gymnasiet. Måste seriöst varit det roligaste jag gjort i orienteringens historia. No kidding. Fyra våningar, 200 orienterare, väldigt många korridorer, ännu fler skolsalar och totalt kaos. Jag sprang så himla fel och det var sjukt svårt, men man skrattade hela tiden för det var så otroligt roligt. Folk tog det på blodigt allvar (bokstavligt talat på blodigt allvar eftersom "vissa" fick åka till sjukhuset och sy tillochmed) och sprang sjukt fort. Efter kval och final var det efterättsbuffe som innehöll ALLT. Men såklart var vi ju där för att tävla riktiga tävlingar också. Långdistans igår och sprint idag. Även där hade dom lyckats med roliga banor, dock gick det helt kasst för mig och rätt dåligt för resten av västmanland också. När sprinten idag var slut åkte vi hem i våran stora västmanlandsbuss, åt choklad vi vunnit och tittade på OS i mobilen! 
 
Finalbanan på microsprinten. så sjuuuuukt kul!! Har andra bilder men orkar inte ladda in dom till datorn.

when we stand together

ph; bild på mig tagen av världens bästa syster.
 
Mådde inte så bra igår, huvudvärk och illamående. Har fortfarande lite huvudvärk och hoppas att den försvinner snart. Åker nämligen på distriktsmatchen imorgon! (orienterings tävling mellan Västmanland, Uppland, Dalarna och Gävleborg). Då får jag ju inte vara sjuk! Det ska iallafall bli fett najs och jag har faktiskt längtat lite. Hörs senare!

We stay in this moment

ph; jag

Kan vara det bästa köpet

 
Har köpt lite allt möjligt i sommar men detta är nog ändå mitt bästa köp. Tänkte matcha den med svarta tighta byxor och ett armband. Oj vad jag skriver mycket om kläder på sista tiden. Men jaja, hope u like it. Det är liksom det som är roligt att skriva om.

Saknar mina kära vänner

Har knappt träffat dessa underbara människorna på hela sommaren. Rätt sjukt faktiskt att jag har varit hemma så lite. Tänkte meddela att ni är saknade hela bunten och jag hoppas att ni inte har glömt mig eller nåt. puss

Värsta party jackan

Bildkälla; www.bloggar.aftonbladet.se/fashionflash
 
Surfade runt på lite bloggar och upptäckte den här finfina jackan från H&M. Dock har den inte kommit ut i affärer än, och ska tydligen kosta 999kr. Så något köp lär det inte bli för min del. Men snygg var den!

En bra start på dagen

ph; åh vad jag älskar frukost. Det bästa som finns typ.
Jag åker till min mormor & morfar idag och är borta tills lördag. Ska bli trevligt att träffa dom igen! Har dock ingen teckning där uppe (som jag säkert har nämt i bloggen sju miljoner gånger tidigare) så det är lite svårt att uppdatera bloggen och smsa. Men något kommer iallafall upp här!

RSS 2.0