when we stand together


Tumblr_ly18wb6gzs1qj73e2o1_500_large

Tumblr_ly4iucfmvb1qhed27o1_250_large

Tjenare. Sitter och är förtvivlad över att mitt spotify premium spårlöst har försvunnit. Jag har inte tagit bort premium och vi har betalat det. Så vet inte riktigt var problemet är. Får hoppas att det kommer tillbaka inom snar framtid för jag klarar mig inte utan det länge till! Någon som har haft samma problem? Hursomhaver så säger jag förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Har varit mycket i skolan och många träningar. Men nu blir det ändring på det. Imorgon ska vi in till Köping och se på en film om andra världskriget (som är hela tre timmar lång). Sedan efter det ska vi se på en film på SO:n. Ganska chill dag ändå!


tjugonionde januari


Sitter just nu i skidkläder och väntar. Vi skulle ha åkt till Norberg och åkt skidor men det var någonting fel på bilen... Så det blir troligen att åka på korslöt istället. Dagens planer utöver det är iallafall att åka med Fannybanny till Västerås. Tänkte köpa ett nytt skal till min Iphone och kolla lite vad som finns! :)


tänk om man var en ko



Eftersom att mat tanterna valde att servera något helt annat än väntat i skolan var jag ganska hungrig när jag kom hem. Gjorde då världens godaste smoothie. Lovar att ingen kan slå den underbara smaken som jag fick fram! Någon som vill ha receptet? I bet you do. Men hinner tyvärr inte. För nu ska jag packa ihop mina saker och dra till malmahallen med cassandra. Vi ska simma någon kilometer var det tänkt. Basta lite också kanske. Efter det har jag ännu inte planerat så mycket. Tror att jag ska springa in till Köping ikväll eftersom jag ska få ihop 8h träning den här veckan. Nästan klar med dom 8timmarna, och det är bara fredag! 

 Hare bra så länge!


i love summer


omg omg omg i want it.


världens snyggaste kille




perfektion?


hej jag har tråkigt

top fyra pinsamaste ögonblicken:
1. När man säger någonting helt ologiskt och man känner hur alla börjar titta ner i bordet och låtsas som inget.
2. När man är på tex läger och har glömt stänga av väckningen på mobilen. Så två timmar innan man egentligen ska gå upp ringer den och alla blir sura resten av dagen.
3. När man springer orientering och är helt lost. Så frågar man någon vart man är. Och den ignorerar och springer åt det andra hållet. Eller så svarar den men man fattar ändå inte vart man är.
4. När man ska slå någon på skoj och man tar i lite för hårt så personen typ dör.
5. när man åker tåg och har lagt ner biljetten längst ner i väskan. Så när konduktören kommer och vill se den får man rota i några timmar. När man då väl hittar biljetten får man världens bitch blick av konduktören.

top tre jobbigaste låtarna att få på hjärnan när man springer:
1. "gode gud välsigne maten amen, tack att vi får äta varje dag" - med heja bamse melodi.
2. I mumindalen
3. Någon låt som man endast kan refrängen på. eller enstaka ord.


orsa grönklitt

Jag har som sagt varit på skidläger i helgen. Vi åkte på fredagseftermiddagen och kom fram ganska sent. Men ca klockan 21.00 åkte vi ändå ut på ett träningspass. Helt underbart bra spår fanns det! Kan verkligen rekomendera att åka dit om ni känner för att träna lite skidåkning. Totalt åkte jag 46km. Förutom träningen så har jag hunnit med att se två isbjörnar och en kändis. Cooling jag är. Men tillbaka till verkligheten dårå. Imorgon ska vi till Ullvigymnasiet i Köping för att kolla in programmen. Jag har valt att kolla på samhäll, natur och ekonomi. Det blir nog bra det.

Nu ska jag skriva i min träningsdagbok som jag inte gjort på två veckor. Tjarå!


-gossip girl-


happy birthday

Grattis till mig själv som blir hela 16 år idag! Och grattis till Maja som också blir 16 idag!


jag!! :P XD


i like how it feels


Våran "karta" vid träning på nyårsafton. Dock inte min bana på denna kub.

Lyssnar på musik och chillar. Ska åka med Niclas och Johanna till skidlägret så jag väntar mest bara in dom. Behöver egentligen packa ner det sista, så ska göra det så fort jag har skrivit klart detta. Vi ska alltså till Orsa Grönklitt (eller vad det heter). Har en ganska stor känsla av att jag inte kommer ha någon teckning där uppe. Det är riktigt synd att jag missar friidrottsdagen i Västerås som är imorgon... Men whatever, nu får jag åka skidor iallafall! Blir även att fira halva min födelsedag där uppe. Yes, jag fyller år på söndag. 16 år och allt!

ps: gaah vad jag hatar designen på min blogg!


21:01

Såhär ligger det till. Jag skrev ett halv inlägg igår. Men de blev inte så intressant, därför publicerade jag det inte. Sen skrev jag ett tidigare idag men de blev inte heller bra. De är därför som jag inte orkar skriva nuförtiden. De blir liksom aldrig bra. Så ni får ha lite tålamod om jag inte uppdaterar så himla bra :)

Idag har jag tagit mig igenom ett gäng jobbiga lektioner. Efter det så drog jag ut och sprang nästan direkt eftersom att vi skulle ha polenmöte samma tid som min träning. Men det blev bra det med. Polen mötet gick ganska snabbt så det var skönt. Vi åt lite godis som det bjöds på också. Wihoo

Nu ska jag packa till skidlägret som är i helgen, kramiskramis


jerringpriset



Direkt när jag kom hem från träningen kastade jag mig framför tv:n för att se på idrottsgalan. Det hade varit kul att se Helena Jansson vinna jerringpriset eller årets kvinnliga idrottare. Men så blev det tyvärr inte. Även om hon var enligt mig den som var mest värd båda priserna! Helt grym har hon varit, speciellt år 2011. Stor förebild för många orienterare! Nu hoppas jag på hellner för jerringpriset istället.


tips från coachen






Kolla klart på hela videon. HAHA jag dör vad kul!



Idag har jag tränat på vargheden. Årets första riktiga klubbträning och de känns riktigt bra! Efter det åt vi mat i klubbstugan och så hade vi ett "möte". När jag kom hem så såg jag och min syster på en film som var helt okej. Bad teacher hette den. Imorgon ska jag springa långpass med dom andra så hade tänkt sova snart. Är helt död. Så jag skriver lite imorgon istället! Tjarå


fångad av en stormvind

Försökte gå hem från skolan. Blev ett riktigt träningspass om jag får säga det själv. Vi hade motvind hela vägen och det är typ storm ute. Kul! Idag fick vi reda på att det blir fysik som vi ska ha i nationella prov i NO. Är ganska glad att det inte blev biologi eftersom jag inte vill sänka mig där... Men fysik förstår jag intenting av så det var inte så bra det heller. Kollade igenom nationella provet i fysik från 2009 och funderar på självmord. Vem kan sånt där egentligen?

378482_10151077090405107_703125106_22291641_495466747_n_large


before i die i will do this




2 cool 4 school




Första dagen i skolan sedan lovet och jag har redan tröttnat.
Just nu tittar jag på en ganska värdelös film som vi ska göra film-recention på. "Bridget jones diary" heter den. Handlar om en tjej som gör bort sig hela tiden. Eller nåt sånt. Men så fort jag är klar med det ska jag kolla på ett avsnitt av Greys anatomy. Kan starkt påstå att det är mycket bättre!


"it's nice to be important but it's more important to be nice"


hello sunshine


Northug och Hellner.

Vad har jag gjort de senaste tre dagarna? Jo man skulle kunna samanfatta det hela med att säga: ingenting. Jag har inte gjort ett skit. Fast jag har tränat varje dag och sett ett antal greys anatomy avsnitt. Har även smsat och sovit ganska mycket, men det tror jag inte räknas som en speciellt stor aktivitet. Dessutom har jag gått runt och haft världens träningvärk för det var spänst träning i onsdags.

juste, jag har kollat tour de ski också. (okej de blev rätt mycket saker jag gjort ändå)

Men idag idag blir de andra grejer. Ska in till Köping och springa någon form av foto- orientering. Det är patrull, men jag vet inte vem jag ska få springa med än. Det visar sig. FÖRESTEN så efterlyser jag snön. Det är januari och vi har ingen snö? wtf.


humor sisådär på fredagseftermiddagen




Tredje januari

Förlåt på förhand att detta inlägg inte kommer innehålla några bilder. Stängde precis av datorn och bloggar istället från mobilen. Och där är de så jobbigt att lägga in bilder. Blir bara fail av alltihopa! Just so you know.

Idag tyckte Cassandra att vi skulle simma. Så det gjorde vi. En hel kilometer faktiskt. Efter det åt vi risifrutti (haha vet ni att om man ska skriva risifrutti på iphonen rättar den till riskfullhet. Vad nu de betyder. haha). Men när vi gjort de skulle hon ut och springa och jag stack på träning.

Imorgon ska jag upp i tid! Nämligen klockan 09:15. Jag ska till en massörsakemoj som ska fixa min rygg eller nåt. För jag har lite ont i den. Men de blir nog bra de!:)

Xx


2011- året som var så himla bra

JANUARI:
Kommer inte riktigt ihåg vad som hände. Men det jag faktiskt kommer ihåg är att jag firade in året (2011) med mina vänner och så fyllde jag 15 år. Maja fyllde också.



FEBRUARI:
Åkte till Mora och hade det allmänt skoj. Åkte kortvasan och träffade en massa vänner där. Vi åkte också till Romme med skolan vilket alltid är lika roligt! Dock blir de inget mer Romme... Åkte till Amanda och var arrangör för kristinaloppet (även de ett skidlopp). Hade även lite filmkvällar och så, tex med Jennie och Cassandra! Malin (k) och Fanny fyllde år!



MARS:
Vad hände i Mars? Gick upp i D16 klassen och sprang första "tävlingen" för året i Västerås. Sprang också en i Nyköping. Umgicks med mina vänner och jobbade på betygen. Minns inte så mycket mer än så. Eller jo, vi hade en till filmkväll!

APRIL:
Vad gör man när det är så mycket snö ute att det inte går att träna? Jo, man drar till Skåne på träningsläger. Där var det helt snö- fritt. Underbart! Majsan hade grill fest eller någonting. Riktigt kul var det!

MAJ: Blir mycket orientering nu... För jag sprang VPT (sprint serie i västmanland) och slutade som 2:a. Sprang också Stockholm City Cup (också sprint serie) som var så grymt kul! Kommer inte ihåg vad jag slutade som totalt men jag var iaf 12:a efter andra etappen. Har jag för mig. Åkte sen på USM läger till Dalsland och checkade in terrängen där. Sen får vi inte glömma 10MILA. Första gången efter vintern det är en riktigt stor tävling. Askul är det!




JUNI:
Åkte till Malmön med klassen och chillade på badstranden. Synd bara att det inte var världens bästa väder. Drog och shoppade ett antal gånger, tex med Malin (J) och Jennie. Åkte också till Mora och sprang världens roligaste tävling. Vet inte varför det var så kul. Kanske den underbara terrängen som var? Iallafall så är det elitseriens publiktävling jag pratar om. Sedan var det skolavslutning och vi slutade 8:e klass. Till sist så drog jag till Norberg och tältade på studsmattan med Björnen (Mathilda) och Amanda.


Sanna och jag i mora

JULI:
Levde livet i Eksjö på orienteringskonfirmationsläger (knepigt ord). Det bästa jag gjort i mitt liv hitils. En hel månad med bara kompisar och träning. Tror inte att någon fattar hur grymt kul det var. Vi körde multisport, badade, tävlade, åkte på läger, var uppe hela natten, blev utskällda av ledare, smet ut på natten (hehe), hade frågelåda, köpte godis på willys♥ och MYCKET mer.

Veckan efter att konfan var slut fick jag träffa alla igen på o-ringen i hälsingland. Också helt galet kul. Sprang axa-stafetten, umgicks, spelade fotboll mot danskar och chillade på campingen. Träffade Charlotte Kalla också. Sprang ganska bra lopp första etappen men efter det gick det bara neråt. Haha skrattretande dåliga resultat. Tror att jag var 103 eller liknande på en ettap? HAHAHAHA FML.





AUGUSTI:
Distrikstmatchen på hemmaplan i år. Närmare bestämt i Sala. Slutade på andra plats både på sprinten och långdistansen vilket var helt okej! Jag och Björnen umgicks mest med Dalarna dom här dagarna har jag för mig! Efter detta var jag hemma några dagar. Sprang golden weekend i Arboga och sen började skolan..................

SEPTEMBER:
Åkte ner till Dalsland med Västmanland och Uppland i samma buss. Det var nämnligen dags för USM i Färgelanda (hette de så?). Sprinten gick inte så bra, slutade som 29:a. Top 30 iaf! (-.-) Låndistansen gick åt h*vete och slutade som 45:a. Hehe kul. Stafetten gick inte heller så bra men jag fick iallafall vara med i 1:a laget. Vi slutade på 19e plats. Förutom tävlandet hann vi med ett disco. Där blev vi indragna i duchar och var helt dyngblöta när vi kom tillbaka till skolsalen där vi skulle sova. Minnen! Föresten så var jag på skol SM i Sundsvall också!


OKTOBER:
Jennie och Malin (J) fyllde år apperopå köttbullar. Åkte till Stockholm och sprang 25manna! Vet inte vad vårat lag kom på för plats, men top 90 gissar jag på! :) Helgen efter var det Daladubblen! Sprang tillsammans med Karin och det gick inte så jättebra någon av dagarna. Men vi hade kul och samarbetet var på hög nivå! Disco var det också vilket som vanligt är väldigt kul. Praoade i Sandviken en vecka och Clarre Warre (clara) var och hälsade på!

NOVEMBER: Mathilda och Cassandra fyllde år. Åkte på intervju. Jobbade på i skolan. Sprang fakiren här i kolsva.



DECEMBER: Var med i skolans luciatåg. Malin och Jennie sov över hos mig dagen innan och det var tänkt att vi skulle gå och lägga oss tidigt. Så blev det inte och vi sov cirka 3- 4 timmar. Julavslutning, julafton, nyårsafton.


GOTT NYTT ÅR!

Igårkväll firade vi in de nya året hos Moa. Nån kletig dricka i håret, krossad mobil och kladdkaka i hela fejset var hur det hela slutade. Men så grymt kul vi hade! Känner på mig att 2012 kommer att bli awesome. Fast tveksamt om sommaren kommer bli lika bäst som förra, men de återstår att se. Nu ska jag duscha för första gången i år. Bjuder dessutom på hela FEM bilder! herrå.









becca bjuder.


FML.FML.FML.FML.
 SÅ JÄVLA KLANTIG JAG ÄR. GAAH. MÅSTE LAGAS INOM KORT.


RSS 2.0