Hälsningar från smögen







Det är sol och skönt! Igår fiskade vi ute på de stora havet med fiskebåt och allt. Några andra åkte till liseberg Idag har vi tittat på våra bröders matcher och så har jag tränat. Så det är kanoners här! Det ända som saknas är en telefon. Ska som sagt få en ny i veckan men det verkar dröja... ååh!


-


Swedish House Mafia



Fattar ni hur glad jag är just nu? Swedish house maffia ska lägga ner och gör en sista turne.. Därför så ska dom spela i Sverige och vi har fått biljdetter till det!! WIHOOOOOOOO! (med vi menar jag ett gäng som ska börja på olgy i Uppsala) Vi stod i kö i en och en halv timma igår men fick inga biljetter. Men idag släppte dom biljetterna till en extrakonsert och då fick vi! ÅÅH JAG ÄR SÅ GLAD!! Har aldrig varit gladare typ åh ♥♥♥

It's raining man

Här i Smögen har jag inte sett solen en ända gång sedan vi kom hit igår. Inte så najs. Men bortsett från vädret är det faktiskt rätt trevligt här. Igår chillade vi mest på campingen och gick på "upptäcktsfärd". Idag åkte vi allihopa till en shopping galleria och gjorde av med pengar. Det var roligt. Jag kom hem med ett par shorts, en tröja, hörlurar och ett armband. Kanske visar bilder på det senare! Vi gick också till en telefonaffär för att kolla om man på något sätt kan laga min iphone som är vattenskadad. Det kunde man icke. Beställde därför en ny vit iphone 4S som kommer om någon dag! FET NAJS.

New brand, fake chanel




Har konstigt nog fått frågor om att detta Iphone skal skulle vara äkta. Nej, det är absolut inte äkta. Hittade det för 120 rikstaler i ett stånd på köpingsyran. Woop woop. Tyckte dock att det var ett bra köp då det är ett fint skal. End of story!

Interior inspiration


när jag flyttar hemifrån, då ni!

Smögen

Idag åker jag till smögen för att kolla på min bror som spelar fotbollscup. Vädret ser inte ut att bli på topp men jag hoppas på lite sol iallafall! Det bästa med allt är att Fanny, Jennie, Andreas, Jonatan och andra Fanny också kommer att vara där. Awesome! Blir en riktig semester kan man säga. Uppdatering kommer inom kort!

Awkward situations





hahah humor på hög nivå!

Min midsommar i bilder










ph; av mig!

Finland tur och retur


ph; bilder lånade av jukola.com

Medan jag väntar på mat tänkte jag berätta om förra helgens resa till jukola! Det är en stor orienterings stafett som går i Finland varje år. Jätteroligt! Mycket folk i skogen så det gäller att komma rätt och försöka springa förbi så många som möjligt. Vi åkte båt dit tillsammans med de flesta andra orienterarna som åkte från Sverige. Det var fotbolls EM den kvällen så nästan alla höll till i ett enormt stort konferensrum och kollade på det. Hela båten skrek av glädje när sverige gjorde mål och jag fick glädjekramar av folk jag inte äns kände. haha.
När vi var framme sprang jag tredje sträckan i vårat första damlag och det gick helt okej. Kan inte säga att jag är nöjd eftersom att jag hade ont i fötterna. Sprang med nya orienteringsskor vilket inte var det allra smartaste. Mitt lag kom iallafall på 330 (?) plats av typ 1300 (?) lag så vi är nöjda tror jag!

Efter damernas lopp var det dags för herrarna att springa sin stafett. Dom startade på kvällen och sprang sedan hela natten/morgonen. Jag såg starten och stannade på TC för att kolla på växlingen över till andra sträckan. Man kunde följa allt på storbildsskärm. Men sedan var jag så trött att jag gick och la mig!

På morgonen efter spöregnade det, till skillnad från det underbara sommarvädret som var dagen innan. Men det gjorde inte så mycket. Vi väntade in de som var på sista sträckan från våran klubb och sedan åkte vi till Helsingfors för att gå på båten. Väl på båten var det fix till kvällen som gällde. Resten lämnar jag inga detaljer om. Men jag kan säga att det har var så sjukt roligt! Träffade många kompisar och fick dessutom några nya, så de känns kul. Hoppas att eran helg var lika bra som min!

Nytt nytt nytt






Har tagit tag i bloggen nu och bestämt mig för att börja uppdatera lite mer. Har även gjort en ny header och ändrat lite typsnitt och sånt. (ser ni äns att jag har gjort om? det blev nåt knas så jag ser inte det från min dator...)

Idag är det midsommar och det betyder som vanligt att det är massor att göra. Det städas och bakas tårta för fulla muggar här hemma. Åh jordgubbstårta ♥♥ Ikväll åker jag och firar midsommar hos Fanny tillsammans med klassen, men innan dess ska jag hinna umgås med Jennie!

Sommarlov

Vet inte vad som hände med texten men den belv jättekonstig! gaah dett depp

Är inte tillbaka till 100% men här kommer en liten uppdatering iallafall! De senaste veckorna har varit helt fullspäckade med tillexempel bus i skolan, skolavslutning med avslutnings fest och tältning efter det, grillning ett antal gånger, massvis med träning och inte minst mitt "sommarjobb" som är art lära småbarn orientera.

Idag har jag cyklat till Köping klockan åtta på morgonen för att som sagt leka och lära barn orientera. Det kommer jag göra hela veckan. Efter det cyklade jag hem igen i spöregn. Härligt med svensk sommar, eller vad säger ni? Sista träningen idag blev iallafall orienterings intervaller/stafett arrangerat av Simon. Det var riktigt roligt och trots att jag var trött i benen lyckades mitt "lag" vara först i mål. Vi var många med vilket också var roligt.

I helgen ska jag för första gången besöka vårat grannland Finland. Jag ska dit och springa den stora orienterings stafetten Jukkola. Vi åker dit med två dam lag och två herrlag. Roligt är ju också att jag platsar i första laget, hehe! Men innan det ska jag hinna med att springa sista etappen av Stockholm City Cup som är en extremt rolig sprint. Har sprungit mig upp till en finalplats också så det ska bli extra roligt imorgon. Vet inte hur det kommer gå, men jag är glad att jag kom till finalen eftersom det bara är tio personer som gör det och jag ligger sexa. woop woop.

Nu blev det väldig mycket text och jag ger en applåd till alla som orkade läsa allt! Vet inte när jag skriver nästa gång eftersom att min dator har virus och inte fungerat... Några gånger i sommar lär det iallafall bli. Ska även fixa om min design så småningom. Men som sagt, jag lovar att vara HELT tillbaka på bloggfronten när skolan börjar!

Kram på er!

RSS 2.0