Man lackar ju

ååh jag hade skrivit ett jätte långt inlägg och så stängdes allt ner!
tänkte iallafall berätta att jag tar en paus från bloggen tills nästa vecka. Har en massa saker att göra i helgen så kommer ändå inte kunna skriva någonting. Ska bland annat till Västerås med Fanny imorgon, till köpingsyran på lördag (kanske fredag också?) och träna. Men med det tackar jag för mig och vi hörs nästa vecka någon gång. Saknar ni mig för mycket så finns jag på instagram! @rebeccamarten

kraaam


Summer is here


en bild på mig sista dagen på polenresan. med moas glasögon på mig och en underbart god pizza till lunch.


Hej mina kära läsare!


Hej mina kära läsare, jag ska börja med en kulig nyhet. Jag har fått ny cool statestik. Hade hela 5 läsare igår + min farmor. Nytt rekord så kallat personbästa! Jag är mycket mycket mycket stolt!! Det är kul att jag är så poppulär och jag har äntligen kommit över min ormfbi. Jag var ute och gick igår och då stötte jag på en orm, den var inte större en 4-5cm och jag tog till och med upp den. Det såg ut som det frös för det var regnit ute igår... Jag åt till och med upp den och den var inte dum må jag säga. Inte undra på att alla japaner äter orm, det är ju gått. Jag har också en bekännelse på gång. Jag hatar sommaren. Det är för varmt ute! Det skulle egentligen vara skönt att vara typ på nordpolen hela tiden och bygga med snö. Awsommeee enligt mig!! Ska typ flytta dit :-)) Jag var också och shoppade med min nittonde bästa vän Andreas Petterson i förrgår. Först var vi in på LIDL. Han skulle ha något fiskesätt.. Inte vet jag, fiskar är ju läskiga.. Men iallfall så hittade jag en jätte fin och sööt klänning som jag ska ha på mig på avslutningen. Ni får en bild på den här nedanför. Men nu ska jag gå och grilla orm, hejdå!! Älskar er<33


Falun och Skattungbyn


ph; bild snodd från svensk orienterings facebook sida. ögonblicksbild från en expert affär någonstans i sverige.

Det var en lång helg med en massa skojsiga händelser. Långa promenader, jobbiga backar och inte minst underbart sällskap. Jag orkar faktiskt inte berätta allt som hände. Men jag kan sammanfatta det hela med att helgen var bäst. Jag bodde i rättvik och min klubb bodde på ett annat ställe. Men som tur var bodde skåne och göteborg också i rättvik. Det gjorde att även kvällarna blev helt awesome. Can't wait till o-ringen då jag får spendera lika mycket tid med dom människorna. Sedan har vi ju själva EM. Ett rätt stort antal medaljer tog sverige hem vilket var hur roligt som hälst. Men roligast av allt vara att följa det hela, LIVE. Speciellt i Falun där 5 000 åskådare trängdes längs upploppet och skrek så fort det gick bra för sverige.

Johannes kommentar när vi kollade sprinten: "jag tror att tjej orienterarna har så himla korta shorts för att det ska bli en bättre publiksport". Jag instämmer.

All day long

är sjukt hdjdjksndjsfkdkdbuxksdlaääacjgv trött. Fyra dagars tävlande i dala-terräng är rätt jobbigt. Dessutom var det var det mycket gående och umgänge på kvällarna. Berättar allt imorgon för nu ska jag sova! godnatt!


Eoc 2012

ph; en mini-mini liten del av tävlings TC.

Hejhopp. Nu har jag precis kommit tillbaka till vårat boende efter en hel dag i Skattungbyn, som det heter. Jag har själv sprungit orientering och sedan kollat på eliterna som sprang EM på samma ställe! Idag var det långdistans och jag sprang rätt bra tekniskt, men det gick väldigt sakta och så tog jag väldigt dåliga vägval på bland annat långträckan. Jag brukar springa rätt bra på långsträckor, men idag var ingen bra dag för det tydligen. Efter min egna tävling kollade jag som sagt på EM. Det blev inga pallplaceringar för Sverige vilket var synd... Men det är några dagar kvar!
För er som också vill följa EM i orientering så sänder dom det på svt 1. Herrå!

EM i Falun och Mora

näst sista nationella prov i matte avklarat, känns awesome. nu är det bara slutspurten kvar innan vi slutar nian!!

men den här veckan är rätt chill eftersom vi har trafikdag imorgon och sedan är lediga torsdag- fredag. då drar jag till Falun och Mora på orienterings EM!! jag ska springa publiktävlingarna och heja på alla duktiga löpare. ska också träffa en massa kompisar som jag inte har sett sedan november (!?!). FET NAJS långhelg med andra ord.

 

 


Blair Waldorf does it again


Kommer du ihåg den där festen?



Jag gillar den här låten skarpt! Sommarplågan 2012? ABSOLUT!

Konfirmation och grejer





ph; jag och jag idag i en ny "blus" från H&M!

Uppdateringen är på lågvarv, men jajajaja. Spenderade gårdagskvällen/natten hos Amanda. Det var rätt roligt! Men innan det hade jag hunnit med en liten orienterings tävling. Sprang väldigt mycket fel till femte kontrollen och efter det var det inte roligt längre, så jag chillade resten av banan. Hade planerat innan att det skulle gå lika bra som på träningarna tidigare i veckan. Men icke!

Idag var jag i malma kyrka och kollade på min systers konfirmation. Åh vad jag tänkte på min konfa i sommras! 

Un viaje a Barcelona, España



Sitter på spanskalektionen och skriver om en resa till Barcelona. Ikväll ska jag fixa och trixa med en miljon olika saker. Bland annat skriva ut kartor, plugga, packa och kanske hinna titta på en film. Imorgon är det tävling i Fellingsbro (?) och efter det åker jag hem till Amanda i Norberg! Stannar där över natten och åker sedan hem tidigt på söndagen för min syster ska konfirmera sig. Fullt upp helt enkelt!

Nothing really matters



ph; miaa och jag!

Åh vad stressigt allt är just nu. Jag blir så frustrerad att jag vill kasta min miniräknare på en krukväxt! (hehe william spetz♥)
Idag på hålisen gick malin, malin och jag hem till jennie och gjorde mat. Pasta och pastasås utan recept, men riktigt bra blev det! Efter skolan tränade jag orientering i regnet.

Nutella and strawberrys


ph; åååh vad gott detta var, bättre än godis nästan! polen ♥

Sprang min första sprint för i år idag! Det var verkligen jätte roligt. Har även hunnit med ett nationella prov i matte idag och inköp av en skolavslutningsklänning. Ska skriava mer imorgon, promise. Ska också lägga upp bilder på vad jag köpte i Polen och lite mer godsaker. Så håll ut!

Make a movie about it



Resultatet av min filmning under resan. Enjoy!

Polen tur och retur









Det har varit en kick ass bra vecka i polen tillsammans med hela år nio på malmaskolan. 38 grader varmt utomhus och strålande sol nästan varje dag! Jobbigt bara att AC:n var trasig i bussen de första dagarna... SVETTIGT VÄRRE! Men det har varit så himla kul, och nu ser jag bara tillbaka på det med ett leende på läpparna. Nu ska jag dock sova. Ett och ett halvt dygn på resande fot gör en riktigt trött. Godnatt! ♥

RSS 2.0