Valborg

Forsränning och picknick vid ekonomikum. Det är så våran Valborg har börjat. (Våran = jag, Hanna, Josefine och Elin) Det är helt sjukt vad folk det var på ekonomikum. Helt andra grejer än vi är vana med. Men gryyyyymt kul! Nu blir det snart grillning hos Elin i Storvreta och efter det får vi se vad som händer. Den här dagen kommer bli helt awesome!!


Mini lov

Tänkte lägga upp den här bilden för länge sedan men glömde det. Alltså kolla tjockleken på Uppsalas skolkatalog. Det är andra grejer än den tunna som Köpings kommun har!
 
Hej alla fina! Jag ska snart sätta mig på bussen och åka till Uppsala. Vi är lediga fram till torsdag vilket är grymt skönt. När jag kommer till Uppsala ska jag, Hanna, Josefine och Elin handla mat inför Valborg och sedan ska vi åka till Gränby och shoppa lite. Det ska bli så sjukt kul med Valborg! Vet inte riktigt hur det är att fira det i Uppsala, men det låter ju väldigt speciellt och kul. "De som aldrig har firat valborg i Uppsala har aldrig firat valborg på riktigt" sägs det ju. Men nu ska jag packa, hörs senare!
 

Silva league

Idag har jag sprungit första etappen av silva league i Tibro. Var inte beredd på att det skulle vara SÅ svårt som det var. Bommade till första kontrollen och Teresa, som startade 2 minuter efter mig, kom ifatt. Kändes inte jättebra. Men sedan sprang jag ifrån henne. Dock fortsatte jag bomma flera kontroller och göra små misstag. Mötte Josefine på slutet också så vi sprang nästan tillsammans in till mål. Det var väldigt kul bana men som sagt svårare än jag trodde. Jag sprang nästan 9km fast banan var 7km. Då förstår ni. Nu taggar jag inför imorgon då det är förlängd medeldistans. Hoppas det går bättre då!


Volleyboll

Spenderade kvällen igår med orienterarna och spelade volleyboll. Hur kul som helst! Vi jättemånga så de va kul. Det märks att vi bor i en studentstad för det var folk på hela gräsmattan vid kantorn som grillade och hade picknick. (som ni förstår är vädret awesooooome).

Testade föresten Loka med smak av jordgubbsglass. Den var jättegod!! Nya favorit drycken för mig som inte dricker läsk.


Våren är nära


Nationella prov, frozen yougurt och sol. Så sammanfattar jag första delen av den här dagen. Snart ska vi ha idrott och sedan åker vi på träning. Kommer bli så härligt i det här vädret!


Förlåt förlåt

Bild i repris, tyvärr hade jag ingen annan just nu.
Har haft en liten bloggpaus under helgen, hoppas det var okej. Jag sprang sprint SM i Göteborg bland annat. Sjukt kul men det gick sjukt dåligt. Idag har vi haft skola extremt länge. Som tröst åker vi troligen till stan och köper frozen yougurt (YES dom öppnar ett frozen yougurt café i Uppsala idag, helt underbart juu!!). Så himla gott! Men nu ska jag återg till pluggandet. Hejsvejs
 
 

Sista dagen innan SM

Bilden, världens utan tvekan bästa serie. Gossip girl.
Igår hade vi mycket att göra. Bland annat fortsätta busa med golfarna. Så otroligt kul. Men efter ett tag insåg vi att vi inte skulle vinna kriget så vi umgicks bara med dom. Men det var roligt det med! Idag är det fredag och det betyder att det är dagen innan SM börjar (för min del dvs. Det var natt SM igår och Ultralång SM i söndags). Det är sprint SM i Göteborg och det ska bli grymt kul. Är sjukt taggad och nervös på samma gång.

Bus på kantorn 14

Igår hade vi inga läxor och hade ingenting att göra. Så jag och Hanna klädde ut oss lite. Malin och Sofie hjälpte oss och vi var faktiskt helt oigenkännliga. Så himla kul för vi lurade några golfare som bor i trappuppgången bredvid.


Nu lever man igen

Nu är alla jobbiga prov klara. Så sjukt skönt! Det firade vi igår med mat på stan. Vi satt där i säkert två timmar innan vi bestämde oss för att gå hem. Så skönt att inte behöva göra någonting!! Idag körde vi sprint träning inför sprint SM. Det var både kval och final typ. Riktigt roligt, älskar sprint!

Testade föresten en ny smak på yollyboxen. Denna gången blev det mango. Inte lika god som choklad men fortfarande väldigt god.


Big Craving

 
Loafers kan ju vara de snyggaste skorna som finns just nu. Älskar modellen. Har letat efter ett par helsvarta överallt men inte lyckats hitta några. Kommer garanterat köpa ett par till i vår!

Plugga plugga

Jag och hanna på den ena bilden & jag och Torpis på den andra. Vet ej när jag tog dessa men chansar på förra veckan.
 
Skrev klart natur uppsatsen igår kväll och gud vad skönt det var. Idag ska jag fortsätta plugga fast den här gången är det matte och svenska nationella tal. Puh blir ju helt trött på allt pluggande. I eftermiddag åker jag tillbaka till Uppsala. Vet inte vilken tid men det brukar inte vara så noga. Vi får se senare hur det blir!
 

Två jobbiga pass

Fick många kommentarer om jackan, kul de! Svar till Maja som undrade vart jag hade köpt den, jag köpte den på kappahl. Ville först ha en från lindex men denna var bättre! Sedan kan jag också meddela at storlekarna på jackorna var konstiga. Jag köpte en i storlek 32/34 fast jag egenligen brukar ha 34/36. Men det gjorde ju ingenting.
 
Idag har jag kört två träningspass. Det var en "träningsdag" med min klubb. Först en vanlig orienteringsbana på förmiddagen och på eftermiddagen en slags backintervall. Men det var inte riktigt en backintervall, det var mer som ett beep test fast i en backe och i skogen. Sjukt jobbigt var det iallafall. Riktigt kul och annorlunda träning. Tråkigt bara att det regnade, för det blev väldigt kallt när vi joggade hem.
 
 
 

Fler från Portugal

Samuel chillar/ sover/ laddar inför tävling. Detta var etapp tre av Portugal o meeting.
Första träningen i Portugal och vi köde sprint i den staden vi bodde. Perfekt väder!
Jag och Elin Brunnberg i ett blåsigt Spanien. Vi var som sagt i Spanien en dag och körde två pass.
Häni och Josefine efter en av träningarna.
Kommer aldrig tröttna på den här bilden. Vi var inte beredda när den togs och det är de som gör den så härlig.
Kolla brännan! Syns nästan ingenting men med tanke på att det var som varmast 17 grader var jag stolt över den färgen jag fick.

Superman

Jag och Dulli pluggade matte, men efter ettag tröttnade vi och tog några bilder. Spårade. Dvs detta är inte seriösa bilder.
 
Imorse var det sprintträning. Kändes verkligen i benen med tanke på de brutala backintervallerna vi körde igår. Men hade ändå flyt så det var lugnt. Idag slutar vi tidigare av okänd anledning så det är skönt. Grymt skönt faktisk.

Back 2 school

 
Just nu är det extremt mycket i skolan. Vi spenderar hela dagarna med att plugga till matteprov, spanskaprov, natur uppsats och läsa engelskabok. Med andra ord massor. Imorse tränade vi mass-start och jag blev uppföljd av Joel (tränare). Det var så himla kul bana och terräng. Riktigt najs träning. Nu efter skolan har vi plugg date här på kantorn. Hör av mig när jag har någonting roligare att berätta!
 

trött

jag vet jag suger på att uppdatera. lovar att göra det imorgon så håll ut. kram på er


Dunjacka

Ny vårjacka.
 
Igår träffade jag Jennie och Mia. Väldigt kul att träffa dom eftersom vi inte ses så ofta. Vi snackade och åt en massa frukt. En väldigt mysig fredagskväll! I torsdags var jag i Västerås med min mamma för att köpa nya glasögon till mig och även leta efter en jacka jag spanat in bra länge. Vi letade både på stan och på Erikslund innan vi äntligen hittade den. Nu ska jag ut och inviga min landsvägscykel (för i år alltså) och träna ett pass. Vi får se om de har sopat bort all grus från vägarna eller inte.

Femte april

Fredaaaaag! Idag ska jag plugga mest hela dagen. Har dragit ut på de hela veckan så de är väl dags att börja nu... Förutom att plugga ska jag träffa Mia ikväll. Bjuder på en bild som lillebrorsan tog på mig innan träningen igår.


Lov Lov Lov

 
Jag trodde minsan att bloggningen skulle gå bra nu när det är lov och jag har tid att sitta vid datorn. Men icke. Det har varit grejer att göra hela tiden så jag har helt enkelt glömt bort bloggen. Hur som helst har jag hitils under lovet sprungit min första tävling i Sverige för säsongen. Dock joggade jag runt pga förkylning, men det var väldigt kul ändå! Det var ganska mycket snö men på vissa ställen barmark. Sedan har jag varit i Västerås, tränat, övningskört och tjänat pengar genom att tvätta bilen. Fett. Nu ska jag fortsätta titta på gossip girl. Hej så länge!

Greate Craving

 
Dog lite när jag hittade det här när jag surfade runt på lite klädsidor. Skulle hälst av allt vilja beställa detta på en gång. Men det är från London så det blir nog inte så. Tycker väldigt mycket om ljusa kläder och det passar bra nu när det är vår!

Detta visste ni ej

 
Jag vet inte om ni vet detta om mig men förhoppningsvis inte. Här kommer iallafall en "detta visste ni inte om mig".
 
- Jag tycker den äckligaste maten som finns är fiskbullar. Har seriöst spytt av det och har nog inte ätit det sedan jag var typ fem år. Blää!
 
- För nästan precis ett år sedan låg jag 23 på sverigelistan, alltså 23 bäst i Sverige av alla damer 16 år. Men sedan hade jag en dålig säsong och halkade bak rätt mycket.
 
- Gillar verkligen INTE folk som röker. Eller det är inget fel med människorna, men deras val är fel enligt mig. Jag har aldrig testat och kommer aldrig göra det. Förstår inte grejen med att förstöra sina lungor på de viset. Hela idrottslivet skulle förstöras ju. Usch!
 
- Trivs så otrligt bra i Uppsala. Är grymt glad att jag valde det orienteringsgymnasiet och inte något annat.
 
- Låter hämskt att säga det, men jag saknar nästan inte alls tiden på Malmaskolan. Det ända jag saknar är väl Polenresan och såklart mina kompisar. Men jag skulle aldrig vilja gå tillbaka dit igen. De vännerna jag har nu, och den skolan jag går på nu, trivs jag extremt mycket bättre på.
 
- Förutom Chase Crawford och Fransisco Lachowski, skulle jag vilja gifta mig med en norsk. Dom pratar så otroligt gulligt! Älskar norskar.

RSS 2.0