The impossible

Dåså. Kanske dags att uppdatera lite. Igår kväll tittade vi på den här filmen, "the impossible". Den handlade om flodvågen som kom i Thailand för flera år sedan. Det var utan tvekan den hämskaste filmen jag någonsin sätt. Vi satt och grät hela kvällen. Kan rekomendera den, men om ni inte känner för att gråta ska ni verkligen inte se den. Inte heller om ni är känsliga för blod (veronica, du kanske inte ska se den).
 
Idag har vi gjort allt och ingenting. Typ. Vi har lagat mat, pluggat, åkt längdskidor och så bjöd jag Dulli, Regborn och Josefine på äppelpaj. Har inte så mycket mer att berätta just nu så vi hörs imorgon. Godnatt!
 

Tjejvasan

Ååh skrev värsta inlägget och så försvann det. Idag har vi iallafall varit i Mora och hejat på Veronica som åkte kortvasan. Hon var jätte duktig! Hejade lite på mina klubbkamrater som åkte och träffade Ellen en stund. Imorgon är det min tur att åka, fast då är det tjejvasan. Det ska bli så kul! Men nu måste jag packa min väska. Kram på er


One day baby

En bild på mig
 
Idag åker vi till Mora! Min syster ska åka kortvasan på fredag och dagen efter ska jag åka tjejvasan. Det ska bli så kul! Jag tror inte att jag kommer lyckas slå min tid från förra året, men det är iallafall mitt mål. Jag har inte kunnat träna så mycket längdskidor i år därför kommer det bli väldigt jobbigt. På söndagen efter mitt lopp åker jag tillbaka till Uppsala för att börja skolan igen. Vi hade ju som sagt lov den här veckan (då det är typ bara Örebro och Uppsala som har lov). Vi hörs säkert någon gång under helgen! 
 
 
 

Skor skor skor

Letade överallt efter dessa och hittade dom tillslut på din sko i Köping. Gillar dom verkligen! 
 

Ego

Sitter inne på bion i Örebro just nu och väntar på att filmen ska börja. Jag och Cassandra ska titta på ego! Har längtat hur länge som helst på att få se den. Hoppas att den är lika bra som jag förväntat mig. Ha det bra så länge!

Vi hittade ett par extremt snygga solglasögon idag på stan. Cassandra bjuder på en bild.


Örebro

Jag, Hanna, Josefine och Elin i Portugal (eller nej, Spanien var detta). 
 
Eftersom alla i Västmanland inte har lov den här veckan åker jag till Örebro och hälsar på Cassandra! Det ska bli roligt att se hur hon har det. Så den här dagen blir nog riktigt bra. Jag ska sova över där också. Men innan jag åker ska jag hinna köra styrka, städa och packa. Fullt upp med andra ord.
 
Vi ska gå på stan en stund och då tänkte jag köpa ett par nya skor eftersom mina boots har gått sönder. Det är både kallt och halt att glida omkring i converse den här tiden på året. Så känner att jag måste köpa ett par nya. Har redan spanat in mig på ett par så hoppas att dom finns i affären! 
 
 

Decathlon

 
Detta köpte jag i Potrugal. Inga vanliga kläder utan bara några få träningskläder. Tänkte tipsa om sport affären "decathlon" som vi var på i Portugal. Där finns det riktigt bra och billiga träningskläder! Vi stannade där påvägen till flygplatsen och jag fick med mig ett par korta löpartights och en löpartröja. På tävlingen köpte jag ett till par löpartights från noname. 
 
 

Hemma

 

Bild; Jag i lördags när min syster hälsade på i Uppsala. Detta är utanför domkyrkan!

Känns rätt skönt att vara hemma. Men än så länge har jag inte gjort speciellt mycket. Igår tränade jag längdskidor. Resten av dagen tittade jag på greys anatomy och hade det chill! Idag ska jag plugga lite och förhoppningsvis göra någonting mer. Träna iallafall. Hörs senare!

 

 


Lördagsmys

 
Idag har jag varit på stan med Veronica. Jag köpte tröjan på bilden och en ny väska, sedan fikade vi lite också. När vi var klara på stan åkte vi hem till Kolsva och resten av kvälen har vi bara tagit det lugnt. Tittat lite på melodifestivalen och ätit godis typ. Imorgon är planen att jag ska åka skidor. Första skidpasset sedan skidlägret, och jag ska åka tjejvasan om en vecka. Haha, kul. Känner att det här inlägget inte blev så meningfullt så avslutar det nu. Vi hörs imorgon! 
 
 
 
 

Sportlov

 
Ja, ni läste rätt. Idag tar vi sportlov! Känns som en helt lagom vecka de här. Två dagar i skolan och sedan direkt på lov. Skulle lätt kunna leva med det! Hur som haver så får jag besök av min syster idag. Hon ska sova här tills imorgon och så ska jag visa upp Uppsala för henne. Det ska bli så kul! Vi åker tillsammans hem till Kolsva sen på lördag eftermiddag. Det blir en bra start på lovet.
 
Igår var det alla hjärtans dag men den visade sig vara precis som alla andra dagar. Bara lite mer kärleksfull och glädjande. Höjdpunkten på dagen var iallafall att Samuel gjorde efterrätt åt oss. Vit chokladpanacotta med hallon (eller vad det nu var) hade han slängt ihop. Man blev så glad!
 
 

Portugal 2013

 
I onsdags kväll landade vi på arlanda efter åtta dagar i Portugal. Har haft otroligt roligt där borta. Träningarna och tävlingarna var sjukt roliga och inte alls som i Sverige. Kanske tar och skriver mer om resan senare men just nu orkar jag inte det. Sitter på mitt rum och chillar med Dulli och Jesper men ska snart sova. Vi hörs imorgon!
 

Hälsning från Portugal

YEEEY vi har hittat lite wifi! Byn där vi bor är hur liten som helst så där finns absolut ingen internet. Men nu är vi på tävlingen och där hittade vi wifi!

Vädret är helt underbart här. Vi ligger och steker så mycket som vi kan och hoppas på att få lite bränna. Portugiserna går runt i vinterjackor, så för dom är det inte varmt.

Första dagarna har vi tränat sprint, styrka och så åkte vi till Spanien och körde två medeldistans träningar. Det är så otroligt underbar terräng här. Men man får akta sig för alla läskiga djur. Vi mötte en vild svart tjur första träningen i Spanien, gissa om jag blev rädd. Tog en stor omväg fram till kontrollen för att den inte skulle anfalla typ. Idag har vi tävlat första tävlingen i Portugal. Sprang fel till första kontrollen annars har det gått helt okej! Bommade lite men det var så kul att jag inte kan vara missnöjd.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla lite instagram innan vi åker tillbaka till byn igen. Men ni får ha det så bra! ska försöka uppdatera igen om jag kan. kram


Antagna olgy 2013

 
Tänkte passa på att gratta de som kom in på orienteringsgymnasiet nästa år! Står lite mer om detta på olgy.se om ni är intresserade. Hoppas på att dom små 97:orna är snälla och glada.

Portugal O Meeting

Video: Portugal o meeting, tävlingarna vi ska springa i Portugal.
 
Imorgon åker vi till Portugal! Har längtat ända sedan i oktober på den här resan. Under de åtta dagarna som vi är där ska vi träna och tävla tio passs. Underbart! Har aldrig tävlat utomlands förut (förutom Finland, men det är typ samma som Sverige) så det ska bli spännande. Nu gäller det bara att packa klart och ställa klockan på väckning.
 
 

Styrketräning på G

Bild; Inte dom finaste bilderna som tagits men här ser ni iallafall en kjol som jag köpte förra veckan. Bilden är tagen i Kolsva och på vissa ställen var det mycket snö kvar där.
 
Idag ska jag träna styrka. Det har gått typ två veckor men idag slutar jag äta penicillin och kan börja träna igen. Lyckan! ♥♥ Idag står det många grejer på chemat. Bland annat att packa inför Portugal (FATTAR NI ATT VI ÅKER IMORGON?) och åka till stan för att köpa grejer inför resan. Känner att kvällen kommer bli lång så vi hörs lite senare!
 

Lost and found

Fick en fråga var jag hade köpt mössan och svaret är carlings i Uppsala. Men den finns säkert på andra carlings också. Det är en kill mössa så man kan inte gå runt bland tjejkläderna och leta. Den kostade 100 kronor.
 
Annars då? Dagen kommer bestå av att fira min lillebror som fyller 13 år. ´Äta tårta och dela ut presenter. Vi kanske åker till Västerås och går på stan en stund också. Efter det drar jag tillbaka till Uppsala. Laddar att gå en skoldag innan vi åker till Portugal!
 

Favorit staden

Bild: Hanna och Jag. Och nej Hanna kliar sig inte på örat, hon pratar i telefonen.
 
I fredags innan jag åkte hem till Kolsva hann jag med en tripp på stan med Hanna och Elin. Vi köpte mössor eftersom vi hade letat efter dom länge. Vädret var helt otroligt så man blev glad. Plusgrader och sol. Det betydde att man kunde glida runt i vårjackor! Hoppas på att det blir barmark snart så man kan komma ut i skogen och orientera.
 
 

Min Mikael Kors

 
Min min min! Världens bästa födelsedagspresent utan tvekan. Nu äger jag en alderles egen Mikael Kors klocka, och som jag har längtat efter det. Har önskat mig den sedan i somras. Den finaste klockan som finns känns det som. Har världens bästa familj!
 

Fredag Fredag

 
Igår var jag och Hanna trötta på allt plugg och dagen hade inte varit så bra. Då fick vi ett sms av Josefine där det stod att "hon måste prata med oss". Så vi knackade på hos henne och fick världens sötaste överaskning. Hon hade köpt kladdkaka och tänt ljus åt oss! Dagen blev plötsligt så mycket bättre.
 
Idag är det fredag och det känns sjukt skönt. Det har varit en jobbig vecka eftersom jag inte har fått träna och det har varit en massa plugg. Och så ska jag åka hem till Kolsva i eftermiddag! Får sällskap av Samuel också så det är bra. Så tur att det är flera som är frpn Köping/Kolsva så man slipper åka själv. Men nu tjatar Elin och Hanna att vi ska äta mat så hinner inte skriva mer. Hörs sen!
 

RSS 2.0