Cravings

 
Blir helt tokig när jag ser någonting jag verkligen gillar. Och då menar jag kläder. Detta skulle jag vilja gå omkring i just nu. Skorna och mössan har jag redan bestämt att jag ska köpa. Och klockan har jag fått i födelsedagspresent! Resten får jag nog leta lite för att hitta.

Träningskläder

 
Bild; Har aldrig förstått mig på "vanliga" klädkedjor som gör träningskläder. Föredrar sportaffärer. Men när jag hittade detta på gina tricot kunde jag inte motstå. En sport BH och ett linne.
 
Idrotts teori, Matteprov, Naturinlämning och Svenskainlämning. Är bokstavligt talat helt slut. Men nu känns det grymt bra att det är klar nu. Bara två dagar kvar den här veckan, sedan en ynka skoldag nästa vecka innan vi åker till Portugal! Länge sedan jag längtade till något lika mycket som nu. Det ska bli så härligt att komma bort och få tävla i ett annat land!

Possitiv

Bild; "Gamla tjejgänget" på lärarmiddagen när vi slutade nian. (Plus Jocke och Sam då).
 
Har haft mycket annat att tänka på de senaste dagarna och har därför inte bloggat. Tänkte försöka komma igång igen! Jag lever just nu på penicillin för att min fot ska bli frisk. Det betyder att jag inte får träna. Det känns jobbigt och tråkigt. Men om det finns någonting possitivt så är det ju att jag får sovmorgon varje morgon. Yeey.
 
Idag var det en lång dag i skolan. Efter så följde Elin med oss till kantorn och var här några timmar. Vi pluggade, drack te (Hanna drack typ 4 koppar idag) och pratade. Hon kommer troligen besöka oss imorgon också! Nu ska jag sova, godnatt på er!
 

Närakuten

Idag har jag varit hos doktorn och kollat min fot. det visade sig att jag hade en infektion så nu ska jag äta penicillin i tio dagar. Hoppas verkligen det blir bra! För om elva dagar åker vi på träningsläger till Portugal.

Nu sitter jag i korridoren mitt emot och chillar medan dom andra lagar mat. Ikväll får vi se vad som händer!


Förfryst

Mina fötter värker. I tisdags förfrös jag fötterna och nu gör dom ont hela tiden... Kan inte gå utan att halta och skor gör det hela bara värre. Visste inte att det var så lätt att förfrysa någonting men det var tydligen så. Med detta menar jag att ni måste klä på er ordentligt när det är vinter. Speciellt om ni ska ut och träna i minus 16 grader. Har missat ett långpass pga detta och det kanske blir mer också. Usch. Håller tummarna för att det blir bra snart!

20130123

 
Tränar möte, idrotts- teori lektion och sedan skola. Det är vad första delen av dagen har bjudit på. Snart slutar vi och då ska jag till idrottens hus för att träna styrka. Egentligen var det tänkt att jag skulle köra långpass på backbanan. Men igår på träningen typ förfrös jag fötterna, så kan knappt gå. Så det blir ingen löpning för min del. Efter träningen får vi se vad som händer!
 

Födelsedag

Bild1:Jag Bild2: Det mesta var uppätet, men tidigare fanns frukost också på tallriken. Bild 3; Jag och Hanna i biblioteket.
Dagen började med att jag väcktes av Hanna som stormade in i mitt rum med frukost på sängen och låten "17 år" på högtalaren. Blev så himla glad, världens sötaste som gör något sånt! Efter det gjorde jag mig i ordning för träningen (sprint orienterings intervaller). När jag gick ner för trappen upptäcker jag att det är en massa lappar upptejpade där det står "Rebecca, Grattis och 17år". Det hängde även en ballong på cykeln. Vi åkte iväg till träningen, sprang intervallerna som var väldrigt roliga och sedan cyklade vi tillbaka. Helt stelfrusna! När vi hade duchat och fixat oss åkte vi iväg till skolan för att äta, ha utvecklingssamtal och plugga. Det var ingen riktig skoldag idag utan alla var lediga och hade utvecklingssamtal bara. När vi kom tillbaka till kantorn fick jag en massa gulliga grattis brev. Och en kort stund efter det fick jag världens överaskning. När jag öppnade dörren stod mamma, min syster och bror där. Hade ingen aning om att dom skulle komma så blev väldigt glad! Vi åt mat, tårta och jag fick lite presenter. Nu ska jag sova, puss på er!
 
 

Happy Birthday

Yeeey idag blir jag 17! Fick världens bästa morgon. Skriver mer om det ikväll, puss!

Love happens

Bild: Denna filmen såg vi igår. Rätt bra faktiskt!
 
Vi har haft endast två lektioner idag och sedan fick vi sluta. Fett skönt! Så nu ligger jag och Hanna på min mjuka matta och pluggar. Vi har natur, historia och spanska som behöver göras. Men det ska vi nog klara av! Vi har apelsiner och naturgodis att äta som energi. Hör av mig senare.

Snäckor

Köpte denna skålen (eller vad man kan kalla det) och fyllde den med doftande snäckor och stjärnor. Det blev så bra att jag var tvungen att dela med mig av resultatet. Badrummet blev mindre tomt och luktar ännu godare med denna.

Heldag med Hanna

 
Idag har vi varit på IKEA och införskaffat lite fint till våra rum. Jag köpte ett överkast till min säng och lite dekoration till badrummet. Blev väldigt bra! När vi hängt på IKEA ettag så åkte vi till stan och tog en fika på café linné. Hamnade i mat-koma eftersom att allt är så stort där. Men det var fett värt. Ikväll ska vi göra hemlagad pizza och kanske träffa några. Vi får se hur det blir! Ha en bra kväll!
 

Fullt upp

Bild1: Halva olgy försöker ta en snygg lagbild. Bild2: Elin och jag på långpass Bild3: Hanna och jag också på långpasset
.
I torsdags kväll kom vi hem från årets skidläger. Jag åkte totalt 66km, vilket var ganska långt med tanke på att jag totalt åkt 15 km den här säsongen. Det var så underbart där borta! Speciellt dom två sista passen då vädret var perfekt. Nu är dock träningsvärken helt obeskrivlig. Har ont överallt! Men det är inte så konsting med tanke på att jag körde sju pass på tre dagar. Tänker inte åka längdskidor på en låååång tid nu känns det som.
 
Igår kväll lagade vi våfflor tillsammans, åt chokladpudding och tittade på film. En vanlig myskväll på kantorn helt enkelt!

Världens bästa sport

Åh vad jag saknar sommaren och orientering utan snö! Bara några månader till nu en kör vi.

Skidläger

 
Nu är vi som går på olgy påväg mot Hasha för skidläger! Vi ska vara där från idag till torsdag kväll, så vi hinner med mycket träning på dom tre dagarna. Det ska bli så himla roligt! Jag gör troligen något inlägg här så kolla in lite då och då. Kram på er!

En helg

Bild: På mig, Hanna och Elin idag. Älskar mitt nya skärp föresten!
 
Igår umgicks jag med Hanna mest hela dagen. Vi hade det riktigt skojsigt, fick besök och tittade på film. Somnade rätt sent så idag är jag trött. Men morgonens styrka gick bra ändå. Det var löpskolning och rockgympa. På eftermiddagen hade vi idrotts teori lektion, sedan handlade vi, tvättade vi och lagade mat. Såna där tråkiga men nödvändiga saker. Just nu tittar vi på idrottsgalan och dricker te! Egentligen borde jag packa eftersom vi ska på skidläger imorgon (!!) men jag skjuter upp det lite.
 
Apperopå ingenting så har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här. Det beror mäst på att min skoldator hade virus och inte fungerade. Men jag ska ändra på det!
 

Lördag

Har haft en väldigt rolig dag idag! Det började med ett långpass tillsammans med Hanna och Josefine här i Uppsala. Josefine hade bråttom hem så hon hoppade av efter ettag men jag och Hanna sprang i ca 90 min. Väldigt härligt pass! Efter det åkte jag och Hanna till stan för att shoppa. Vi var där rätt länge och åkte sedan till Gränby centrum för att köpa godis. På vägen hem gick vi förbi en ishall, och det visade sig att några Hanna kände spelade hockey match där. Så vi stannade och kollade lite. Vi kom tillbaka till kantorn typ klockan åtta, så resten av kvällen chillade vi. Tittade på film och hade det trevligt med dom andra som var kvar här över helgen.

Bild på tidningen jag ska läsa nu, sista intervjun någonsin med SHM. Det är en killmode tidning men det var ändå ett värt köp.


The Sims

Jag, Emil och Josefine ägnade största delen av gårdags kvällen av att spela the Sims. Vi gjorde en familj som hette wihööson (alltså Wikström, Höög, Mårtensson) och flyttade in i ett skabbigt hus. När Emil fick annat att göra passade jag och Josefine på att bygga världens snyggaste hus. Det tog fyra timmar att göra. Precis när vi var klara dör datorn och ingenting sparades. Vid det tillfället ville vi bara dö. Men sen insåg vi att ett dator spel inte är hela världen och struntade i det.

Tidigare igår då? Intervaller på morgonen och jag åt precis innan så mådde extremt illa hela passet. Sedan var det skola och beep test på idrotten. Även styrketester. Idag ska vi åka skridskor, med andra ord ett chill men kul träningspass. Hörs då

 


Januari

bilder; från i måndags när vi var hos Josefine.
 
Skola, styrketräning och en stund på stan är vad vi harägnat oss åt idag. Sen lagade vi mat då jag gjorde skinksås och pasta. Det har varit en ganska chill dag och nu ska jag kolla på ett avsnitt av 90210 sedan gå och lägga mig. Imorgon ska vi köra 4minuters intervaller och kanske beep test på idrotten. Håll tummarna att det går bra!
 

Tillbaka

Bilder: Jag idag. Snön i bakrunden blir man deprimerad av. Alderles för lite!
 
Idag ska jag åka tillbaka till Uppsala och skolan börjar imorgon. Känns härligt att komma tillbaka dit. Började faktiskt längta tillbaka redan för en vecka sedan. Men nu ska jag fortsätta med packningen. Ska ha med mig tre väskor och längdskidorna. Så det är tur att jag får skjuts av mamma, hade aldrig fått med mig allt på tåget annars.
 

Love

Bild från 2011, tänk vad fort tiden går (låter som en gammal person när man säger så)

Tour de ski

Idag har jag tränat och tittat på finalen av tour de ski. (Hellner körde ett grymt bra lopp) Imorgon ska jag och Hanna åka till Josefine. Vi tre har inte sätts sedan innan jullovet så det ska bli så roligt. Det har varit tomt utan dom! Känner att det här inlägget var allmänt ointressant så orkar inte skriva mer. Kramkram

Träningsdag

Sitter i detta nu tillsammans med några i min klubb och tittar på tour de ski. Vi har tränat ett pass på förmiddagen och snart ska vi ut på ett till. Är väldigt trött i benen redan så känner att det andra passet kommer gå segt. Men det blir kul! Vi ska köra "lek" back intervaller så det är inget jag gjort förut!

Skriver ner Ikväll, ha de bra så länge!


2013-01-04

Om mindre än två veckor åker vi på skidläger med orienteringsgymnasiet, efter det åker vi till Portugal på träningsläger och sedan är det nästan sportlov. Jag har en känsla av att det inte kommer bli så mycket skola under januari och februari. Men över till helt andra saker så är jag väldigt besviken över att snön är nästan helt smält. Det betyder att vi inte kan åka skidor, så himla synd. Har därför bytt ut skidpjäxorna mot löparskorna och tränar på det sättet istället.
 
 

Ett minne av 2012

Hittade denna bilden på datorn och påminde om i sommras. Det var när jag, Samuel, Roos, Andreas (kommer inte ihåg, vilka fler var med?) var med och tävlade med o-ringens radio. Vi hade typ fem minuter på oss att hitta olika personer vid torget. Det kunde till exempel va en farfar, en kille med magrutor, någon från Halmstad osv. Det var lite pinsamt att springa omkring där men det var så roligt! Kommer ihåg att vi försökte fråga några norskar om de hade magrutor, men de förstod inte vad vi menade. Hur som helst tror jag att mitt lag förlorade, men det var en kul upplevelse.
 

90210

 
Är hemma i Kolsva och har spenderat dagen genom att titta på serier. Kan rekomendera 90210 till de som är intresserade för det är riktigt bra. Började titta för inte så länge sedan men är rätt fast.
 
 

RSS 2.0