Köpings stora kulle

 
Undertiden mamma och pappa handlade gick vi upp på Ströbohög en stund. Resulterade i dessa bilder. Blåste en mindre orkan där uppe så vi var inte där länge. Idag ska jag iväg och tävla min första tävling för säsongen (i Sverige), Ärlaträffen. Men ser detta mest som en tränings- tävling då jag har varit sjuk länge och inte ska börja för hårt. Det ska iallafall bli riktigt roligt att tävla igen!
 

Påsklov

 
Nu ska jag komma igång med bloggningen på RIKTIGT. Det är andra dagen på påsklovet och jag är hemma i Kolsva. Idag har jag hunnit med allt från en tripp till köping till att ta en springtur runt lilla Kolsva. Vädret är helt otroligt så springturen var väldigt härlig. Senare idag ska jag övningsköra och äta påskmat. Glad påsk allihopa!
 
 

Idrottens hus

 
Har nyss haft möte med min tränare och nu sitter jag på idrottens hus. Väntar på Hanna och Josefine som också har möte. När dom kommer ska vi äta frukost och sedan dra till skolan. Näst sista skoldagen innan lovet, wiiiii! Apperopå bilden så har den ingenting med texten att göra. Det var bara så att jag inte hade någon annan just nu. Vi hörs lite senare, pusskram
 

2013-03-25

 
Godmorgon mina vänner. Idag är det egentligen sprint träning här på olgy men eftersom jag är förkyld blir de ingen träning för mig. Känner för att få ett panikutbrott över mina långa och många sjukdomsperioder. Förstår verkligen inte varför jag inte kan hålla mig frisk. Hur som haver är det tisdag idag och det betyder lång dag. Men det ska vi nog överleva. Det är ju ändå bara tre skoldagar kvar, sen äre looooov! Bilden är för övrigt på en tröja jag köpte på gina tricot för ca en vecka sedan. Det är inte så ofta jag handlar där nu för tiden, men denna blev jag kär i.
 

Efter en mysig helg

Bilder: Lite blandade på mig och mina vänner.
 
Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera just nu. Ber om ursäkt. Den här helgen har varit väligt mysig. Jag har tittat på min lillebror som spelade basket, gått en mil med Jennie och Moa på bissen brainwalk och testat nya klubbkläder. Med andra ord en chill men trevlig helg. Kom tillbaka till Uppsala ungefär klockan sju och då blev det tjejsnack med Häni och Josefine hela kvällen.
 

för nu är det helg

 
Freeeeeeeedag! Så otroligt skönt med helg. Direkt efter skolan åker jag tillbaka till Kolsva för en helg med familjen. Förutom det ska jag testa klubbkläder och kanske umgås med kompisar. Vi får se vad som händer helt enkelt. Ska iallfall hem och försöka få bort min förkylning. Vi hörs senare!

Body splash

Köpte den här body splashen i November men har inte börjat använda den förän nu. Är helt kär i lukten. Tröttnar aldrig! 
Godmorgon allihopa! Igår kväll tittade vi på filmen "pitch perfect" för fjärde gången på cirka två veckor. Den är så himla rolig att man kan inte få nog. Snart har nog alla på hela olgy sett den också. För varje gång vi ser på film i ett vardagsrum kommer det fler och fler hela tiden och vill vara med. Men det är bara najs det! Vi hörs senare ikväll när jag har överlevt ännu en dag i skolan. Kramis
 

Kartor från Portugal

 
Har haft ont i halsen de senaste två dagarna. Därför har jag inte tränat. Jag har varit sjuk och skadad väldigt mycket den senaste tiden och jag vet inte varför. Har kommit in i ett oflyt helt enkelt. Får hoppas att jag blir frisk snart. Idag efter skolan var det en obiligatorisk föreläsning av en boxare/ karate/ kampsports kille som tydligen vunnit EM och sånt. Kommer dock inte ihåg vad han hette eftersom jag inte kände till honom innan. Men det var väl ganska bra. Nu ska jag läsa svenska bok (igen). Vi läser tre olika böcker på samma gång. Svenska, spanska och engelska. KUL! Nejmen vi hörs senare friends!
 
 

Good vibes

Bild: Jag idag, den turkosa tröjan köpte jag i Lördags. 
Måndag, veckans jobbigaste dag. Imorse sprang vi testbanan vid Röbospåret. Det var isigt och halt men kändes ändå rätt bra. Efter det hade vi extremt lite tid på oss att duscha innan skolan började. Jag tror vi hann fixa oss på typ tio minuter. Måste ju vara något slags världsrekord i snabbhet. Sedan påvägen till skolan var bussen så full att de stängde dörrarna innan Josefine hade gått in i den. Så jag och Hanna kommer med en buss och Josefine får ta nästa. Haha, så kul. Nu ska jag gå och laga mat. Hejs.
 

Stan

 
Lång sovmorgon och efter det hängde jag med Elin på stan. Riktigt najs. Ikväll ska vi väl laga mat och efter det vet jag inte vad som händer. Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs!
 

Långrandigt

Bild; Ganska tråkig bild, men detta är vad jag hade på mig idag. 
Idag var det världens härligaste väder. Perfekt med tanke på att vi skulle köra orienterings intervaller på morgonen. Man skulle vara två i ett "lag" och växla med varandra hela tiden. Det gick rätt bra och blev väldigt spännande med tanke på att det blev en liten "tävling" lagen imellan. Sedan fick vi stressa mer än vanligt för att hinna till skolan i tid. Jag och Hanna sminkade oss till och med på bussen för vi inte hann med det innan. Men det gick bra det med! Nu ska jag sova, imorgon är det fredag! Ska bli så skönt med helg. Godnatt! 
 

Lång dag

Bild; Jag och Elin 
Det var sprintträning imorse och jag sprang dumt nog i skor utan dobbar, Det slutade med att jag gjorde en stor vurpa på isen. Slog i knät lite så haltade därifrån så fort jag kunde, så att människorna brevid inte skulle fråga hur det gick. Det var nämligen en väldigt pinsam vurpa. Joggade resten av banan och har ett fett stort märke på knät nu. Aj. Hur som haver slutar vi lektionen om ca 15 minuter så det ska bli skönt. Tjarå
 

Frozen yougurt

Måndag igen då. Det har vi firat med morgonstyrka, skola och frozen yougurt. Det är verkligen hur gott som helst. Typ som glass fast ändå inte riktigt. Ikväll har vi bara Chillat kommer troligen fortsätta med det. hörs imorgon!

 


The hell/ Juniorträff

 
Igår (lördag) var jag i Västerås och sprang träningstävlingen viking memorial. Det var två pass, först the hell som var typ orienterings backintervaller. Är ganska död i benen idag! På eftermiddagen var det the timechase vilket innebar att man skulle ta så många kontroller man kunde på 30 min. Hur kul som helst! På kvällen hade västmanland juniorträff i Västerås klubbstuga. Vi spelade bowling och åt pizza. Bowlingen gick väldigt dåligt för mig, SJU gånger i rad kastade jag klotet i rännan. Men den åttonde gången gjorde jag strike så det gämnade nästan ut sig. Kom tillbaka till Kolsva typ klockan tolv. 
 
 

Café linné

Bilder från när jag, Elin och Josefine åt mat (och fikade) i tisdags. 
Igår körde jag två cykelpass på gymmet. Först en timma på morgonen då jag fick sällskap av Regborn och sedan intervaller på eftermiddagen med Josefine och Hanna (B). Var helt slut i benen efter det. Idag åker jag hem till Kolsva, har inte varit hemma på två veckor så det ska bli skönt. Får skjuts av Samuel så det är också najs, slipper åka buss och tåg. Men nu ska vi gå till willys och köpa mellanmål, vi hörs! 
 

Stressa ner

Den här veckan är det väldigt mycket i skolan och jag är rätt trött när jag kommer hem. Är glad att vi har morgonträning och inte kvällsträning. Hade garanterat somnat mitt i löppasset typ. Igår tränade vi distans på backbanan. I vanliga fall tränar man ju distans ELLER backbana, men nu var det alltså en kombination av båda två. Var hur trött som helst i benen men det kändes grymt bra efterråt. Idag var det styrka och det kändes också bra. Vi hörs senare för nu ska jag plugga spanska. Kram på er
 

Vanlig dag

 

Kom precis hem från teorin. Idag har det varit i en helt vanlig dag. Träning på morgonen sen skola där vi bara hade två riktiga lektioner. Skööönt! Nu ligger jag på min säng och ska försöka läsa lite i en bok vi fått i Svenskan. Josefine och Hanna kommer hit sen och har läs-date med mig. Så najs att bo på kantorn för om man inte orkar plugga själv kan man alltid göra de tillsammans med någon annan! hörs sen!

 


Take one

 
Har ni inte sett den här dokumentären om Swedish House Mafia har ni ju garanterat missat någonting. Jag har nog sett den minst 7 gånger för man blir så glad av att se den. Dom är så sjukt stora. I slutet säger Steve Angelo "det pirrar liksom, med tanke på att alla kommer veta vad Swedish House Mafia är om ett halvår, alla människorna på hela jorden". Och oj så rätt han hade. Längtar tillbaka till konserten och inser att jag aldrig mer kommer se dom live. Så trist. Världens bästa dj:s genom tiderna.

Val di fiemme

Bild; Jag och Hanna för typ en månad sedan!
Idag har vi haft en perfekt mys söndag. Först skulle vi träna några stycken på idrottens hus och köra bålstyrka, men det var tydligen inte öppet idag (dom brukar ha öppet för oss orienterare på söndagar). Så vi bestämde oss för att köra styrka i korridoren istället. Men det gick lika bra det! Efterråt hann vi se målgången av vasaloppet och direkt efter det började VM i skidor. Dagens stora händelse. Det var fem mil, masstart och sista tävlingen för detta VM. Det slutade på bästa sett med att Johan Olsson tog hem guldet efter att ha kört SJÄLV i 35km. Sjukt starkt gjort! Det var så himla spännande och vi blev så himla glada att han vann. Perfekt avslutning på VM. Nu ska jag ta tag i pluggningen. Hej så länge
 

Gimme gimme!

När jag har tid över kollar jag alltid in kläder och sånt som jag vill ha. Just nu vill jag ha detta. Speciellt loafers skorna och MK väskan. Peplum  top- Rivers iland // Väska (väskorna)- Michael Kors // Mössa- Ragged // Balleinaskor- Top Shop // halsband- Gina Tricot // Loafers - Zara // Topp- Vila // Jeans väst - abercrombie and fitch // Solglasögon - Rayban // Loafers - Zara

Dance our tears awaY

Bilder; Har lite brist men detta är iallafall de jag hade på mig en dag i veckan. Halsbandet med ett "R" fick jag från världens sötaste Josefine. Hanna fick ett också fast med ett "H" på. Så nu går vi tre runt med matchande halsband! // Tröja- vero moda // Svarta jeans- Zara // Skor- Din sko // Klocka- Michael Kors // Halsband- av Josefine
 
Känner att jag inte riktigt har orkat med och blogga den här veckan. Men det är ingenting att deppa över för nu ska jag försöka komma tillbaka. Igår kväll hade vi en najs kväll. Hanna, Josefine, Elin och jag. Vi gjorde inget speciellt utan chillade bara. Vi fick besök av de andra som bor på kantorn också en stund. Samuel bjöd oss för andra gången de här året på efterätt! Helt otrolig är han. Man blir så glad. Nu ska jag se på skid VM (Standard denna veckan, vi har varit helt ofokuserade på lektionerna i skolan eftersom de körde VM) och sedan ska vi ut och springa. Hörs sen!
 
 

RSS 2.0