Slalom



Underbar dag har vi haft! Strålande solsken och varmt i luften. Härligt! Men det har också varit en hel del väntan vid sjukstugan och ambulansåkning.. Hoppas verkligen att det kommer bli bra! ♥♥

Body butter



Idag har jag varit i v-ås. Och så har jag tränat. Även sett sista Harry Potter filmen. Men nu ska jag snart sova! Väckarklockan är ställd på 05:30 eftersom vi som sagt ska till Romme imorgon. Narre!!!


Måndag



Åh vad skönt det var att vakna i morse och veta att det inte är någon skola. Sportlov är nog det bästa som kunde hända just nu! Åker till Romme alpin på onsdag med några kompisar och resten av lovet har jag massor att göra. Känns bra!


Så sant som de va sagt


Haha jag dör lite. Så himla sant.

Snyggt






Källa: här!

Gina tricot levererar! Läste här att dessa underbart fina shorts kommer säljas i vår. Helt underbart fina! Problemet bara är att ALLA kommer gå runt med dessa eftersom de säljs på en sån populär affär som gina :(

Kortvasan

Tre mil på en tid av två timmar och trettiofem minuter blev det tillslut. (Fast räkna bort tre minuter eftersom jag var tvungen att ha en toapaus vid en vätskekontroll på slutet. Hehe). Jag är fetans nöjd eftersom jag bara har tränat skidåkning cirka 5 gånger den här vintern. Det har ju inte precis funnits mycket snö.

Förövrigt så har jag gått i mässan, träffat en massa kompisar och ätit mat under dom här tre dagarna. Igår åkte jag in till Leksand och fikade med Maja! Hade inte träffat henne sedan i höstas så det var riktigt trevligt!:) Mathilda var i Leksand samtidigt så hon var med en stund på slutet också!:)


Mora

Nummerlapp hämtad, skidorna vallade och kläderna framplockade. Nu är det en lugn kväll som gäller. Lycka till nu alla som ska åka!


Skinnjacka




Jag dör av skratt


Sportlov!



Nu är det äntligen sportlov för min del! Egentligen har vi sportlov nästa vecka, men eftersom jag ska åka kortvasan på fredag så är jag ledig två dagar extra. Ganska asnice om jag får säga det själv. Och ännu mera nice är att jag nyss var och handlade lite nödvändigheter. Som tex korta springtights, lager två tröja, ett par nya skidstavar och en skinnjacka som jag verkligen är dööö kär i! Kanske lägger upp en bild på jackan senare :)

Pimpling @ aktivitetsdag

Tjenare! Har äntligen kommit hem efter en dag med pimpelfiske. Men så mycket fiskat blev det inte. Förutom Moa då som faktiskt pimplade en stund. Istället åt vi mat, chillade och åkte lite spark på isen. Nu är jag så trött att jag håller på och somnar..


Fett kul


Omg, omg, omg vad jag saknar detta! Läger syd (från konfan) dansade på o-ringen 2011 i hälsingland och det var så himla kul. Går inte att beskriva hur mycket vi garvade. Underbara minnen!

Beige



Gillade skjortan fett mycket så gjorde ett litet collage. hehe

Idag har jag inte hunnit med att göra speciellt mycket. Direkt efter skolan åkte jag tillsammans med min mamma och pappa på en handledarkurs som man måste gå för att få börja övningsköra. Det tog tre (?!) timmar och vi fick en paus på tio minuter i mitten. Phu.

Imogron har vi vinter-aktivitets-grejs-dag i skolan. Jag och fyra av mina kompisar valde att pimlpa. Varför gjorde vi det kan man nu undra?

End of the week


Söndagar kan jag bara samanfatta med ett ord. Chilldag! Det är den dagen på veckan som det är helt okej att ligga i sängen länge (om man nu inte har träning/tävling osv). Sedan går man upp och tar det lungt resten av dagen. Det ända dåliga med söndagar är att man oftast har prov att plugga till, eller någon läxa att göra. Och låt oss inte glömma den otroliga ångesten över att helgen tog slut så fort. Men snart är det helg igen! Och för mig är det en kort vecka i skolan eftersom jag är ledig på torsdag och fredag hihi. NICE!


I'm Chuck Bass


Kungsör

Hejasan svejsan! Jag kom nyss hem från skolan och ska snart ut och springa. Det är snabba puckar som gäller eftersom vi ska dra till Kungsör klockan fem. Det är någon slags fotbollscup som vi såklart ska supportra. Blir troligen där hela kvällen.


Rip partybilen

Idag påvägen hem från skolan blev det ett ganska stort äventyr. Helt plötsligt small jennies lilla partybil och det började läcka någonting som liknade olja. Som tur var hände detta när vi nästan var hemma. Så allt som behövdes var ett par starka armar så att vi kunde flytta bilden från vägen. Detta är förstås väldigt tråkigt men jag måste erkänna att det var himla kul också. Vi stod och asgarvade i princip hela tiden.

Ikväll blir det storstädning i kommunhusets vind åt polenresan. Kul, NOT.

 


I love this shit




åh älskar detta! så himla fint! tänker banne mig beställa ett halsband och ett linne inom kort. Tyvärr är det så att linnet jag mest av allt vill ha inte går att beställa riktigt än. Och halsbanden är slutsålda för tillfället. hmm...


Stress


tippat att staven ramlade på fötterna precis när jag tog bilden.

Tjenare allihopa, idag under håltimmen drog vi och åt lite på stan här i Kolsva. Det finns ett stort utbud av resturanger och såklart valde vi det mest exklusiva. Alltså pizza. Efter det var det dags för spanska hör- och läsförståelse prov. Det gick inte så bra. Förstod i princip ingenting. Men nu är skolan äntligen över och ikväll (eller rättare sagt om 40 min) ska jag åka skidor. najs.


Alla hjärtans dag

Product_big.0r7m9m2d5g9k7n4g_large

Tumblr_lzeefpz5fq1qjp7x5o1_500_large
Glad alla hjärtans dag allihopa! Jag har firat den genom att träna och äta två gelé hjärtan. Jag slår på stort helt enkelt!! Nu tänkte jag ta och leta reda på min fjärrkontroll. Jag har inte hittat den på mer än en en timme, så jag kan inte stänga av tv:n... Vem gör en tv som bara har en av knapp på fjärkontrollen och inte på själva tv:n?  Måste ha varit en riktigt korkad människa.

Hey man

I like turtles because there so chill, thre're like "hey man im gonna swim like 250 miles but im gonna take my time cause im a turtle"

Fast vänta nu... va? Detta stod på en av skolans datorer och jag kände ett starkt behov av att dela med mig av texten.


Värdelöst


Ska snart dra på styrketräning i Köping. Egentligen är de löpning ca 30 minuter som uppvärmning men jag har ont i fötterna så skippar det idag :( Är helt blå pga mina löparskor som inte är så vänliga mot fötterna. 2 bad 4 me. INTRESSANT INLÄGG JAG VET. Skriver lite senare ikväll istället. Puss

i like



tjeenare gänget! Idag var det långpass. Vi var bara tre stycken idag vilket var ganska tråkigt, men det funkade det också. Vi sprang 17km med lite blandat väg, stig och skog. Jag var verkligen super trött och hade ingen energi överhuvud taget på den sista delen. hehe. Men jag klarade mig hela vägen in i mål. Nu är det pluggning som gäller hela kvällen, ååh skolan tar över mitt liv. XX


110212


Idag hade pappa gjort amerikanska pannkakor till frukost, mmhm! Helt okej start på den här lördagen. Ungefär klockan elva åkte vi iväg till Surahammar och åkte skidor. Tre varv på ett spår som var 4,66km långt blev det. Så nu har jag totalt åkt 64km den här vintern. Det är lite för lite. Men jaja! Nu ska jag plugga på om andra världskriget. Tjarå


helt ny design

Nu har jag gjort om här på bloggen. Blev faktiskt ganska nöjd förutom att det är lite färglöst. Headern ska jag så småningom byta ut men den får duga så länge! Hoppas nu att jag får tillbaka lusten att skriva. Lite roligare när bloggen är fin liksom! Det ser lite konstigt ut på vissa ställen, men helt ärligt. JAG ORKAR INTE BRY MIG MER. Hehe.

Nu ska jag hjälpa till med maten och försöka uppdatera min iphone. Önska mig lycka till, det kan behövas!


japp detta är jag. inte den bästa bilden jag kunde hitta men för tillfället duger den.


hej

Jag orkar inte blogga idag.


riktigt gamla ol-bilder


Ungdomens 10mila. År 300 f.Kr ungefär?


U10MÍLA samma år.


silver sprinten 2008.


25manna, år 2009 kanske?


UNG-VM final 2009


nybörjarkurs 2006, det var tider de!


kladdkaka


Kom bara precis nu på hur mycket jag saknar efterätten vi åt på nyår. MUMS säger jag bara! Kladdkaka, hallon, glass, grädde och allt va de var. Som pricken över i:t skippade vi skedar och åt med bara munnen. Lite random inlägg sisådär men det är väl också trevligt?


svenska nationella


glad?
Heeeeeeeeeeej! Idag var det en helt okej skoldag. Kondition på idrotten, film på SO:n och planering på matten. Vi spelade kort två gånger också. Sedan åkte vi hem med jennies moppebil, alltid lika roligt! Mer än det har jag inte att berätta. Ikväll ska jag träna men innan det blir det lite gossipgirl tittande.

Apperopå rubriken så har vi svenska nationella imorgon och på torsdag. roligt.


uppsala


Så är det! Tänkte berätta till er som inte redan vet att jag ska börja på orienteringsgymnasiet i Uppsala i höst. Känns bra! Det var tydligen väldigt många som sökte i år och däribland flera jag känner. Egentligen kom jag in på ett annat olgy också men tackade nej och valde detta istället. NICE!


i love this song


göteborg

Hej hopp. Imorgon åker jag till Göteborg för att se på ishockey som en födelsedags present till min lillebror. Troligen hinner vi med att gå lite på stan också. Wihooo! Ska bli riktigt trevligt alltså. Dessutom ska jag träffa Clara också om det blir som planerat! UNDERBART är ordet!


livet suger

livet suger. jag har ont i halsen. så ingen träning här inte. gjorde ett collage på lite snygga kläder så länge. dör för shortsen. såååå fina!


at the moment

Saker jag borde göra:
- Plocka undan kläder, väskor osv från golvet i mitt rum. Med andra ord städa.
- Skriva bokrecention och filmrecention till engelskan.
- uppdatera min träningsdagbok.

Saker jag tänker göra:
- Äta upp min godispåse.
- Se på Top model sverige. Jonas Hallberg (programledaren) är från Köping btw.
  Så sjukt coolt. Han har mitt drömjobb dessutom. Alltså stylist.
- Se på pretty little liars.

konfabild


RSS 2.0