The trumpsta


Nya shorts som var ett riktigt kap. Lite annorlunda för att vara mig men tror dom kommer bli fet-snygga med rätt matchning. Från H&M!
 

13 timmar senare


Mot o-ringen!

Idag åker jag till Boden för att springa o-ringen en vecka! (Om ni inte vet vad det är, googla). Det ska bli sååå kul! Åker med tåget från Stockholm klockan 18 och kommer fram ungefär klockan 6 på lördagsmorgonen. Eftersom vi har el i husvagnen kommer jag kunna blogga lite då och då. Bra va? Ha de gött


Sista jobbdagen

Jag och Fanny pimpar kylskåpet på jobbet lite.

Imorgon är sista dagen på mitt sommarjobb! Så underbart! Men ännu mer underbart än att jag slutar jobba, är att o-ringen börjar på söndag. Åker nattåg dit imorgon (fredag) tillsammans med Sabina. Det ska bli så kul att komma dit och springa.
 

Holly & Whyte

En väldigt fin stickad tröja som jag köpte förra veckan samt mina solglajjor.
 
Idag ska jag packa, för på fredag åker jag upp till Boden för att springa o-ringen! Kommer åka ett nattåg tillsammans med Sabina. Och tur är det att jag åker nattåg eftersom det tar 11 timmar mellan Stockholm och Boden. Men det kommer bli grymt när vi vä är framme! Förutom att packa idag ska jag träna och försöka steka lite i solen. Vi hörs!
 

Redo för skogen


Nya orienteringsskor och ny sportident (sportident= den man stämplar med när man orienterar) eftersom jag har tappat bort min gamla. Känns väldigt bra.

Can't hold us


Försöker lära mig den här låten av Mackelmore utantill men det går ju helt åt skogen dåligt. Målet med sommaren är iallafall att jag ska ha lärt mig den. Önska mig lycka till! för det kan behövas!

Åttonde juli

 
Idag är jag ledig från sommarjobbet så det är skönt! Jag har hunnit med att köpa nya orienteringsskor hitils idag och om ungefär 50 minuter ska jag åka till en mosse/myr vid fältspatsgruvan och träna med några kompisar. Vi ska köra mossintervaller och sedan lite mossfotboll. Ska bli riktigt kul! Det var så länge sedan jag spelade mossfotboll. BIlden har inget med själva inlägget att göra föresten. Träna i skogen gör jag gärna med långa tights haha.
 

Sommarjobb

Just nu är jag så oroligt trött på våfflor. Cafét jag jobbar på serverar nämligen våfflor och det enda man gör är att grädda dom. Gott var det iallafall första dagarna. Igår körde jag backintervaller efter jobbet. Kändes grymt bra när jag var klar. Men nu ska jag jobba så kan ej skriva mer. Hejsvejs


Lite om träning

Jag
 
Mitt sommarjobb kan ju vara bland det långtåkigaste. Idag gjorde vi nästan ingenting. Jag jobbar på ett café i köping och eftersom det var dåligt väder kom det inte så många kunder. Hoppas det blir bättre imorgon! Igår sprang jag mitt första pass på en vecka (pga sjukdom) och det kändes underbart. Det kändes som om jag inte hade sprungt på år och dagar, men ändå så kändes kroppen bra så jag är glad. Ska köra ett till pass idag som är lite halvt lugnt sen ska jag försöka komma igång med hårdträning igen. Har planerat en massa bra pass jag ska göra den här veckan. Bland annat backintervaller i teknikbacken och springa hem från sommarjobbet i Köping någon dag (ca 15km platt asfalt). Men nu blev jag för taggad av att skriva om träning så jag ska sluta. Hoppas ni hade en bra dag idag!
 

Nedträkningen


Då börjar vi räkna ner till o-ringen! 21 dagar kvar idag. Och om 19 dagar kommer jag stå på samma tågperrong som på bilden och vänta på tåget mot Boden. Länge sedan jag längtade såhär mycket.

Inredning & jobb

Liten "sneak peak" på saker till mitt rum. Håller på att inreda om det just nu!
Idag börjar jag sommarjobba! Har aldrig sommarjobbat "på riktigt" förut utan bara tagit hand om barn på en orienteringsskola. Men nu ska jag alltså jobba på riktigt. Efter jobbet ska jag ta en springtur och se hur min förkylning känns. Har varit sjuk i mer än en vecka så nu är det dags att komma igång. Får panik av att inte träna!
 

RSS 2.0