BLOGGBYTE

 
TRYCK HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG
 
Har tröttnat på blogg.se och väljer därför att byta till forme. Har funderat på att byta dit i snart ett år, men nu när alla andra verkar byta dit tänkte jag att det var dags. Jag kommer låta denna bloggen vara kvar ettag utifall jag ångar mig eller om någon vill kolla i arkivet. Men jag lovar att leverera riktigt bra inlägg på forme! Hoppas alla mina läsare följer med. Kram på er 

En vanlig torsdagBild 1: vi kollade på en innebandymatch. Bild 2: jag till vänster och pannkaksmiddag till höger. 

Hej allihopa! Igår var en dag full av aktiviteter. Anton hälsade på hos oss på kantorn och då gjorde vi pannkakor till middag. När vi ätit och så åkte jag och Hanna till fyrishov för att kolla på när golfkillarna spelade en korpen match i innebandy. Dom ville så gärna att vi skulle komma, och de va kul att se! Efter det var vi ett gäng som såg på film fram till typ 22:30. Efter det gick jag och la mig! 

Angående förra blogginlägget så var det Anton Forsberg som skrev det, inte jag haha. 

Hej

Tjo, mina bedårande bloggläsare. Här på olgy har vi sprungit en hemskt rolig keps-ol i den underbart hemskt tråkiga skogen stadskogen. Anton Forsberg och Rebecca Mårtensson sprang sinnessjukt halv bra och lyckades placera sig som tvåa i denna prestigefyllda träning. För övrigt har veckan varit bra där celsiusskolan har levererat mycket plugg. Det ryktas även att det är mest plugg på samlinjen, vilket många naturare kan ha svårt att förstå. Nu är detta fantasifyllda inlägg över för denna gång, hoppas ni har ett bra liv och att det fortsätter att vara så. Puss på er😘


En till vecka

Min nya scarf, en Burberry kopia. Är så kär i den! 

Just nu sitter jag i skolan med min klasskamprat Simon och väntar på att skolan ska börja. Jag var hos en sjukgymnast imorse och gick sedan direkt till skolan. Så nu har jag varit här ett bra tag. Igår var det öppet hus på olgy, så jag fick visa mitt rum och efter det sprang vi en sprintbana som Roos hade lagt. Väldigt kul! 
 

Tacokväll i Storvreta

 
I fredags kväll var vi hemma hos Elin i Storvreta och hade tacokväll! Det var jag, Hanna, Elin, Josefine och Rebecca. Väldigt mysigt! I lördags hade jag, Josefine och Hanna en heldag på stan. Vi var där nästan hela eftermiddgen och avslutade shoppingen med att äta en lite "sen lunch" på café årummet. Senare på kvällen gjorde vi lite allt möjligt. Åt mat, såg på film och så gick jag och Hanna till Elis och Jesper i trappuppgången brevid och umgicks. Så det blev en ganska bra kväll ändå.
 

Gimmie gimmie

Ge mig detta och jag skulle vara glad länge. (Eller ja, tills jag hittar något nytt jag vill ha dvs)

Kom och titta!

Hanna B och jag innan studenten förra året. Vi var några stycken som pimpade ingången till kantorn till studenterna. 
 
Lite reklam skadar väl inte. Det är nämligen så att orienteringsgymnasiet Uppsala har öppet hus för -98:or som vill börja här! Jag tänkte att det borde ju finnas någon -98:a som läser min blogg. Man kan ju alltid hoppas! Hur som haver hittar man information om öppethus HÄÄÄR eller på olgy.se som är hemsidan. De skulle ju vara roligt om så många som möjligt kom och tittade, och sedan söker hit såklart.

Spinning på friskis

En liten outfit från förra veckan.
 
Hej allihopa! Idag står det spinning på olgys schema och det är precis det jag ska vara med på. Efter det är det skola och där ska vi orientera i stadsskogen på idrotten. Tror inte vi har några fler lektioner heller så det blir nog en najs dag dehär! Vi får se vad vi hittar på ikväll. Tills dess får ni ha en bra dag! 

Kärlek till Nike

 
Köpte ett par nya skor i helgen. Hittade dom på Nike affären som finns på freeport i Kungsbacka. Älskar verkligen färgen och modellen! Idag ska jag träna i form av styrka och löpning. Senare i eftermiddag ska jag åka tillbaka till Uppsala för att ha utvecklingssamtal. Börjar skolan imorgon igen efter att ha varit ledig från skolan i snart 6 dagar. Så skönt det har varit. 

RSS 2.0