Maybe not the smartest thing I've done

Bjuder på de få bilderna från DD som jag tog.
-

-
Sandra och jag! Inte suddiga bilder alls inte...
-

-
Linnea och jag!
-

-
På discot såg jag ut sådär. Minus jackan altså, hade ett svart linne under.
-
XoXo

En dröm som blev sann!

Fatta om detta skulle hända? Jag skulle bli helt överlycklig och typ svimma av glädje haha! Johnny Depp har alltid varit en stor idol.

Skol SM 2010

Lördag: Åkte till Stockholm, och tävlingen började. Det var Långdistans på 3,6km (alla springer automatiskt längre än de). Tog nästan alla kontroller utan problem och det gick ganska fort, men jag bommade lite på två kontroller + att jag tog det jätte sakta vid sista kontrollen.

Vilket jag ångrar att jag gjorde... Eftersom jag kom på upploppet och dom skrek i högtalarna "Rebecca Mårtensson kommer in på en förstaplats". Men jag startade ganska tidigt så jag slutade som 11 haha! Om jag bara hade sprungit snabbare på slutet hade jag kommit minst två placeringar bättre! Gaah!

Sen var det bara att duscha, prata med alla underbara människor och packa in alla saker i rummet vi skulle sova i. Shit vilken stor skola vi bodde på! Även fast man är orienterare hittade man knappt för det var massor av korridorer överallt...

Disco!

Söndag: Sprint inne i Stockholm. Det var folk överallt och massor av trappor överallt, men det var kul. Jag slutade på en 17plats av 121 anmälda MEN jag tror jag har blivit diskad :S Vet inte, men tror att jag sprang på förbjudet område... Men en tröstande sak är att det var jättemånga som belv diskade.

Sen shoppade vi!! :DXoXo

Äventyrsdag, Rikslägret, Sälen 2010
För er som inte orkar kolla hela videon, så är jag med i den om man spolar fram till 4:28. Det är jag som har helsvarta kläder. Haha, det ser lite kul ut för vi skulle ta oss runt ett träd plus att vi satt fast i en lina.

Och vet ni vad? Jag var tredje KORTAST i mitt lag ;o Och alla i laget var -96:or! Jag som är så lång, sen var jag en av dom kortaste... konstigt.

XoXo

Orienteringsdag i skolan

Orka att det typ gick dåligt för mig idag. Kom tvåa (på svår) kunde ju inte springa så bra pga knät i know ;) Men de stora felet jag gjorde var nog när jag bestämmade mig för att ta en lite sårare väg så att det skulle bli lite träning, för då sprang jag fel och fick börja om igen -.-' 

När jag väntade på mina kära vänner att komma tillbaka höll jag på att fysa ihjäl. Bokstavligt talat, det var kallt! Speciellt när jag hade trampat i en vattenpöl så att hela benen var blöta också... Fick låna Mias jacka och Jennies vantar. Ändå frös jag, kommer typ bli sjuk?

Nu har jag precis duschat en lång skön dusch, typ klockan ett åker jag och kollar efter nya orienteringsskor. Och även en ny faundation. Ikväll blir det att packa.

Hörs senare ikväll!

XoXo

RSS 2.0