KOLLADE SKID-VM I MÄSSAN

Herrarna körde 3 mil eller vad det nu var på skid VM. Så jag och kluttan stod och tittade på när dom åkte i mässan. Marcus Hellner är ju helt f**king otrolig! Det var typ nån kilomener kvar, och han låg på 16 (!?) plats. Då spurtade han så att han var ikapp ettan! Hela mäss- tältet typ skrek!! Oturligt nog så blev han väl trött på upploppet och slutatde typ femma eller nåt. Kommer inte ihåg, men  så himla spännande var det!

Vi tittade också på ungdomsvasan som var idag. Min bror åkte och hans kompis. Sen var det några som jag kände som åkte också. Imorgon blir det slalom.

Kan även berätta att jag och klutt har blivit bra vänner med några killar som jobbade på "3". Asså dom sålde mobiler på mässan... Haha roligt, roligt.

Snart kommer jag hem.
PUSS

30 KILOMETER

Trött som en sten sitter jag och tittar på let's dance. 3 mil på skidor avklarade med ont i halsen och skavsår. Men det gick mycket bättre än jag trodde! Mitt mål var att åka på under tre timmar, och jag lyckades köra på 02:45!

Det mest pinsama idag var vid starten. För jag ramlade nämnligen efter typ 50meter... Haha ganska pinsamt när alla står där och skriker "heja, heja!". Då körde Melina ifrån mig.
Sedan efter ca fyra kilometer så åkte vi ner för en backe. Då åkte jag ganska fort och var nära på att köra in i personen framför, så jag skule byta spår. Men då ramlade jag IGEN x)

Ja ja. Imorgon ska vi in till Mora och se på tjejvasan.

Nu hoppas jag bara att ni inte har blivit allt för uttråkade ;)

PUSS

MORA

Efter några timmar i vasaloppsmässan har vi nu åkt till stugan som vi ska bo i. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och tagga inför kortvasan.

Jag och Melina spelade in en "lycka till" hälsning till Elins pappa som ska åka riktiga vasaloppet. Den hälsningen spelas sedan upp på jättestora bildskärmar typ överallt. Haha jag dog när Fredrika smsade och sa att hon sett oss på en bildskärm. Haha pinsamt!

Jag ber också för att min hals är bättre! Ja, ni hörde rätt jag har ont i halsen. Typ värsta mardrömmen just nu! Vet inte alls hur det blir imorgon om det inte blir bättre. ;O huhuhu :(

Hörs kanske imorgon.
PUSS

FRIIDROTTS DAGEN

Det var jobbigt idag, jobbigare än förra året eftersom vi fick göra mer styrka nu än då. Riktigt kul var det iaf! Vi hade "löpskolning", körde styrka och några andra övningar. Efter träningen åkte vi till orientalen (västerås klubbstuga). Vi åt och fick reda på några läger, tävlingar och andra aktiviteter som ska komma i år.- hehe första bilden, det finns en bra anlening till att jag gör armhävningar på knä... Vi körde ett varv med övningar och man skulle göra så många varv man kunde på 15minuter. Jag skulle inte orkat göra riktiga i 15 minuter (a'.


RSS 2.0