Bara det bästa

Två tråkiga bilder från igår.
 
Eftersom jag kommer spendera hela dagen i Ultuna och arrangera Upplands sprint DM är detta ett tidsinställt inlägg. Så det finns någonting att lära liksom. Hur som haver så börjar dagen med att vi ska köra testbanan vid röbospåret. Vi får väl se om jag har förbättrats någonting eller inte. Hoppas på en förbättring iallafall. Efter det åker vi till skolan, har en lektion, äter och sedan åker vi som sagt till Ultuna (en stadsdel i Uppsala). Vi kommer nog vara där hela dagen och kvällen. Ha det så bra så skriver jag imorgon igen. Kram!
 

Sprint DM planering

Två härliga bilder från träningslägret i Portugal. Detta var vid första tävlingen och då hade de hängt upp en massa flaggor. Kan ha varit flaggor från alla nationer som var med i tävlingen, men jag vet inte.
 
Just nu håller vi på Uppsala orienteringsgymnasium på att fixa inför Upplands sprint DM. Det är alltså vi som arrangerar alltihopa och tävlingen är imorgon. Det är fullt upp. Jag, Hanna, Teresa, Josefine och Katarina har hand om starten så hela dagen imorgon kommer vi vara där och fixa. Fullt upp med andra ord
 

Lot's of cravings

Vill ha detta.

Basket

Bjuder på en bild från här om dagen när jag och Hanna spelade basket med Jesper, Edward och Carl.

Idag är vi lediga! Fett skönt. Men det blev ingen sovmorgon eftersom vi hade träning. Efter träningen har vi handlat, chillat på gymmet och lagat lax med potatismos (första gången sedan jag flyttade hit som jag åt potatis. Är inte ett stort fan av det haha). Resten av dagen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Vi får se helt enkelt!


Sprintorientering

 
Idag efter skolan ska jag, Dulli och Josefine åka in till Stockholm och springa Stockholm city cup. Det är alltså sprintorientering i Stockholm. Det ska bli så roligt! Har taggat inför det hela veckan haha. Den här veckan har jag varit väldigt dålig på att blogga, ber om ursäkt för det. Men jag har haft så många nationella prov på hjärnan att jag helt enkelt inte har orkat. Vi hörs senare ikväll eller imorgon! Over and out.

Wayne's coffee

Två bilder från tidigare i veckan. Första fikan på en uteservering med tjejerna! Idag blev det lite ändrade planer. Ska börja med ett långpass på cykel (dags att börja träna inför tjejvätten. 100km om cirka tre veckor) och sedan chilla i solen. Hörs så länge!


Sovmorgon

Dagens outfit (lol). Blus - Lånad av Hanna / Jeans - zara / Klock - Michael Kors 
 
Idag har vi sovmorgon hur länge som helst eftersom vi börjar klockan ett. Trots detta kunde jag inte sova utan gick upp klockan nio. Så typiskt. Men det är bra för då har jag hunnit med massa saker. Typ plugga, blogga och städa haha. Idag åker jag hem istället för att åka på silva league i Sundsvall. Jag ska träna istället och köra en tävling i Örebro. Kanske leker lite med Josefine också men vi har inte bestämt det än. Vi hörs senare!
 
 

Marc by marc jacobs

Nya glajjor. Och ja, jag har glasögon. Men anändet dom sällan utanför hemmet.
 
Sitter just nu och väntar på att Josefine ska komma så vi kan äta. Idag blir det tacos. Sjukt gott! Tidigare idag gjorde vi nationella prov i engelska, körde brutala formtoppningsintervaller och städade. Vi är så himla effektiva att det är sjukt. Imorgon är det teknikträning på morgonen och i skolan ska vi köra cooper test. Vi får se hur de går! Hörs senare!
 

Prov prov prov

Igår pluggade vi ända till Klockan 12 på kvällen. Sjukt jobbigt, men nu är isllafall uppsatsen klar. Idag körde vi måndagsstyrka och efter skolan har vi idrotts teori prov. Senare ska vi åka till lager 157 och kolla om vi hittar någonting fint. Fast jag ska inte köpa någonting. Det är mest Hanna och Josefine som ska kolla! Vi får se vad som händer ikväll, har ingenting planerat än.


Silva league i Örebro

 Första dagen (i torsdags) var det sprint i Kumla. Väldigt rolig sprint dessutom! Jag körde bra nästan hela banan förutom efter varvningen då det strulade lite. Tappade säkert 1 min vilket är ganska mycket på sprint. Efter mitt lopp hängde vi på arenan och kollade när de andra kom i mål.

I lördags var det 4 etappen av silva league och jag bröt. Hade sprungit så pass fel att jag inte tyckte det var värt att bli godkänd. Det har gått väldigt dåligt den senaste tiden. Men nu ska jag börja fokusera på att få tillbaka självförtroendet och därmed komma tillbaka. Ska göra allt jag kan för att bli bättre nu. Idag körde jag därför en öppen bana och tog det som träning istället.

Senare idag ska jag ut och cykla ett pass, sedan plugga och åka tillbaka till uppsala. Vi hörs senare!


Följer strömmen med vs

 
 
Kolla vad mamma kom hem med till mig i veckan. Yeeey! Två victoria secrets body mist och även några trosor. Men de tänker jag  inte ta kort på. Igår sprang jag silva league etapp 3 i Kumla. Men det tänkte jag skriva om i ett inlägg senare, för nu måste jag plugga. Hejsvejs
 

One direction

 
Jag förra veckan. Älskar den våriga färgen på tröjan.
 
Gissa vad jag ska göra idag? Jag ska åka till friends arena och titta på one direction med min syster. De är typ hennes största idoler. Jag är inte ett jättestort fan av dom men det ska nog bli roligt. Imorgon är det silva league i Kumla utanför Örebro. Bra uppladdning att gå på konsert dagen innan? Det återstår att se.
 

Tröja med öppen rygg

T-shirt från gina tricot / Jeans från zara / Klocka från michael kors
 
Idag har vi stekt i solen nästan hela tiden efter skolan. Otroligt skönt väder! Sedan blev det lite volleyboll också. Det börjar bli standard att spela det nuförtiden. Men det är bara roligt. Efter hela eftermiddagen i solen gick vi in och jag städade lite i mitt rum. Klockan är bara åtta nu så vi får väl se vad vi hittar på senare.
 

Köping Kolsva OK

Mitt lag på 10MILA. Bild lånad av Mats Kåberg.
 
Idag är en sån dag då jag egentligen inte har någonting roligt att berätta. Bjuder på en bild och skriver lite senare idag istället. Ha det bra!

Träna träna träna

Jag och Hanna sprang en sväng imorse för att få bort slaggprodukterna i benen från 10MILA. Sjukt trötta var vi. Efter det satte vi oss i solen och pluggade. Älskar vädret!!


10MILA 2013

Ligger just nu i min varma säng i Uppsala, till skillnad från många som fortfarande är kvar vid 10MILA och följde herrstafetten därifrån. Igår sprang jag första sträckan och det var typ det värsta jag varit med om. Sprang fel till första kontrollen så hela klungan försvann. Så till andra kontrollen var jag helt själv och bommade bort mig totalt. Resten av banan var jag också själv, vilket jag inte äns trodde kunde hända på 10MILA. Fick hålla mig för att inte gråta när jag kom i mål, så dåligt gick det.

Efter det duschade vi, åt och kollade på de andra sträckornas målgång. Sedan åkte vi hem innan killarna hade startat. Men vi köpte godis och tittade på herrarnas stafett på datorn.

Nu ska jag ut och springa. Hejs


If I lose myself

 
Ikväll blir det grillning med några på olgy. Fett najs. Imorgon kör vi 10MILA (orienteringsstafett utanför Stockholm) och jag ska köra första sträckan! Det ska bli sjukt kul att köra den första sträckan. Men är som vanligt redan grymt nervös. Vi får se om jag stannar kvar på natten eller inte och kollar herrarnas stafett (Den första sträckan startar på natten och den sista går i mål på dagen). Det är ju väldigt kallt och man lär vara ganska trött.
 

Volleyboll

Bild från 1 maj när vädret var underbart och vi hängde ute hela dagen.
 
Igår var jag och Hanna hos våra golfkompisar en stund. Fett kul. Idag är det fredag och vi har precis haft nationella i engelska. Som vanligt fungerade inte min dator så jag fick skriva för hand. Inte så roligt men så kan det vara ibland. Nu väntar vi på att tiden ska gå så vi kan ha våra två lektioner. Efter skolan ska vi köra lite styrka på idrottens hus och sedan chilla på kantorn. Vi hörs när jag har någonting roligare att säga!
 

Dansa är kul

 
Underbar dag idag. Först träning på morgonen, sen hade vi bara två små lektioner innan vi fick sluta. Yeey! Nu pluggar jag dock för fulla muggar eftersom vi har lite som måste bli klart. Bara en dag kvar av denna veckan, kom igen vi klarar det! Sedan på lördag är det äntligen dags för 10MILA. Tagga!
 
#fjortisinlägg #specielltbildenjao #yolo
 
 

This is Valborg

Ekonomikum picknick, aldrig sett så mycket folk typ.
 
Dagen igår var så himla bra. Sjukt kul hade vi! Idag är det fint väder så vi har spelat fotboll, solat och spelat volleyboll hela dagen. Nu chillar jag lite på mitt rum innan vi ska ut och köra intervallet. Kram på er!
 

RSS 2.0