The hunger games

Efter en helt fullproppad dag har jag tillslut tid att uppdatera. Jag har städat, packat (lite halvt), övningskört och sett på bio med Malin, Fanny och Jennie. Vi såg the hunger games vilket jag tyckte var en jättebra film. Man kunde lista ut lite vad som skulle hända i slutet, men den var bra ändå!

Imorgon åker jag till Eskilstuna på upptaktsläger och tävling med västmanlands ungdommar. Fetans najs faktiskt! Vet därför inte om jag kommer kunna göra något inlägg, men kanske några tidsinställda.

image description

Tjugonionde Mars





Förlåt att jag inte gjorde ett enda inlägg igår. Träning, skola + greys anatomy tittande på kvällen gjorde att det jag inte hade tid. Men nu är jag här igen, så whola! Bjussar på två bilder sålänge på det jag hade på mig idag.  Hehe. (Och jag vet att jag måste klippa mig, håret är helt sjukt slitet)



Minnen från sommaren




Två på mig från i sommras. Ååh vad jag saknar sommaren!

Vad har hänt idag då? Spelade in till våran skiva som vi ska göra i skolan. Tror faktiskt att våran låt blir rätt bra. Man kan iallafall hoppas! Efter det åkte vi in till Köping och åt på mcdonalds. Nyttigt!! Nu ska jag packa ihop mina saker och dra på träning. Löpning+ Spänst som vanligt på onsdagar. Men det blir dock ett lite extra i form av micro orientering på ett bärg i Köping.

One day or another






ph 1, Maja. ph 2, malin och malin. ph 3, hela gänget uppradade.

Lite bilder från dagens ståhej. Vi har blivit riktigt proffsiga på att fördriva tiden på håltimmarna. Så idag åkte vi en sväng med mopederna (jag har ej moped, men blev skjustad) till kolsva handel och sedan till en grusplan där några skulle testa jennies partybil. Med andra ord mopedbil. På eftermiddagen åkte jag till träningen där vi sprang skogsintervaller. Efter det var det pastakväll med klubben så jag stannade där och åt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Är faktiskt riktigt trött. Godnatt!

Subway

Sitter i sannas sal (standard att blogga då) och försöker skriva lite grammatik. Inte alls roligt faktiskt. Men någonting som därimot är roligt är att dom ska öppna en subway resturang i Köping. Lyckan är enorm!! Nu slipper vi åka ända till västerås varje gång vi vill äta där. Lovely!


Jag och malin på nyår!


120326



En vecka kvar innan påsklov, taggaråå! Har redan lite planerat inför lovet så som kompishäng, upptaktsläger med västmanland och troligen en resa till Halland med familjen. Låter det bra? Helt klart!


We run the night


Najsig bild från en vattenpaus på träningen!

Förmiddagen bestod av långpass på Ängsö utanför Västerås. Jättefint väder, trevligt sällskap och fin natur. Kunde inte ha blivit bättre! Jag sprang 16 km, men det var några som kortade av och några som sprang längre än det. Efteråt duschade vi och åt vi mat på nåt ställe som serverade både pizza och thaimat. Allt i ett! Nu ska jag hoppa in i duschen igen och tvätta håret eftersom jag ej hann med det tidigare idag. Efter det ska jag sova. Är sjukt trött efter att ha gått upp så tidigt.

Sticks and stones

Nu har jag lekt bagare och kokat ihop (inte bokstavligt) en pizza. Det blev inte så bra... Smakade konstigt så jag kokade pasta istället. Tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från dagen. Ulrik Munther spelning samt lite shopping som jag blev veldans glad över. Det blev en "tröja" från bikbok och ett nagellack från gina tricot. Apperopå Ulrik så får inget galet fan sno mina bilder nu.




apperopå solglasögon, vädret idag alltså♥♥♥


Öppet hus

Att sitta i skolan en lördag suger. öppet hur överhuvudtaget är  inte så himla roligt. Men det är bara att stå ut! Klockan ett åker jag tillsammans med pappa och min syster till V-ås för att titta på Ulrik Munther som ska uppträda. Så resten av dagen kommer jag väl spendera bland en massa fjortistjejer. Om det blir för jobbigt har jag dock en reservplan, Att gå i affärer och cheka lite nya kläder!


Har inga bilder pga att det är skolans dator! därför blir de en repris. min rygg hehehee


Övningskörning osv

Idag har jag övningskört för inte mindre än tredje gången! Så nu är vägarna inte längre säkra. Dock kör jag med automat, så har inte börjat lära mig växla än. Det är det klurigaste. Ikväll blir det en lugn kväll eftersom det är skola imorgon </3. Men jag och tjejerna ska troligen hitta på någonting ändå. Ingenting är riktigt bestämt, men nåt gör vi! Bjussar på två bilder från idag. Mina ben ser äckligt bleka ut, men så är det när det har varit vinter. Plus att jag hade blixt på kameran ehehe.




Ther's a fire starting in my heart

Vad hände? Jag loggade in och hade hela 5 kommentarer. Keep on the good word säger jag bara! Kan ju likagärna passa på att svara på frågorna. Ja, jag har gjort min design själv! Och på bilden på inlägget "sjunde mars" är det världens snyggaste/drömkille/modell francisco lachowski (som jag förövrigt har paxat! bara så ni vet).

Idag är det fredag och helt klart veckans bästa dag! Synd är ju bara att det är öppet hus imorgon. Så det blir bara en ledig dag den här helgen. FETT DEPP. Men vad ska man göra? Det är även matte prov idag + inlämning av ett SO arbete. Phu. Skolan tar kål på mig.


Gammal bild på mig. Eller ah. Ett halvår gammal bild iallafall.

Godmorning Sunshine

Jag ska snart bege mig till skolan men tänke att jag skulle hinna med ett inlägg innan det. Idag är det chilldag! Vi har nämligen något som kallas "schysst kompis" och efter det är det teater. (haha jag var tvungen att googla "schysst" för att se om jag hade stavat rätt). När jag kommer hem igen blir det matteplugg, skrivning om rymdkapplöpningen och träning.

Tills dess bjuder jag på en bild från någon av mina många frukostar. Frukost är det bästa på hela dagen, helt klart! Förstår verkligen inte hur folk klarar sig utan att äta frukost. Det är helt sjukt.


Night of our life


Såhär skulle jag vilja strosa runt i sommar. + lite färg på benen såklart.

Dipdyed hair


Döör för Jennies hår på denna bilden. Så himla otroligt fint! Men hur blev det såhär? Jo, Det kallas hår mascara.

20 Mars

Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. Dagen har bjudit på matteprov, vattenkrig, målarfärgkrig och såklart en massa plugg. Klockan fem drar jag på träning i Köping som vanligt. Intervaller!


Let the bas kick in miami bitch




Mördarbacken

Tjenare gänget! Idag har jag spenderat mestadels av dagen i Falun och hejat på Hellner, Colognia, Kalla och andra skidåkare på skidspelen. Blev även en blombukett rikare då Dario Colognia (vinnaren wihoo) kastade sin till oss! ASGLAD!! Innan detta träffade jag på Kristin, det gjorde min dag så himla bäst. Visste inte att hon skulle dit, så det var en riktig överraskning! Nu blir det mattematik plugg. Fml.


Hellner! ♥♥♥


I've been running in the forest

Varning för mycket text! Idag har jag lyssnat på landslagslöparen Jerker Lysell, som hade en föreläsning för ungdommarna i våran klubb! Det var riktigt intressant. Efter det var det en sprint träning då vi först fick titta på när han sprang mot ledarna, och sedan springa samma bana själva. Vi fick också riktigt duktiga uppföljare som gav lite tips och sånt!

Det var verkligen intressant att höra hur exakt Jerker planerar varje liten sväng i ett lopp. Såna små saker som man själv inte alls tänker på, men som kan spara viktiga sekunder! :) Så det ska jag tänka på nästa gång det är en sprint tävling! Det gick rätt fort att springa den där sprintbanan, så vi vare några stycken som joggade 30 minuter efteråt.

På eftermiddagen åt vi mat, hade "teori" och gav oss iväg till nästa träning. Då var det vanlig orientering i skog då man också fick en uppföljare. Jag sprang riktigt bra faktiskt! Så är väldigt glad nu, hihi. Najsig dag!


Melina, jag och Linnea! År 2010 om jag inte minns fel..?

Watch this out





Måste verkligen köpa en ny klocka! Frågan är bara, guld eller silver? Guld är jag riktigt sugen på, MEN silver går bättre att matcha. hmm...

Goderafton

(rubriken i mitt hjärta) Hej! Idag har jag spenderat halva dagen i skolan, och andra halvan hemma hos Mathilda. En riktig myskväll med enormt mycket godsaker + film är vad vi har underhållit oss med. Därför är jag helt sjukt mätt just nu... Måste sluta äta godis alltså.

Imorgon är det ungdomsupptakt med klubben. Men det skriver jag mer om efteråt för nu måste jag sova. Godnatt på er! (btw så blev detta ett inlägg utan bild och jag beklagar det.)


Godisberoende


(snabbt tagen bild som får duga för tillfället.)

Hej mina käääära läsare!
Denna dag började med att solen sken och vädret var helt underbart. Dock försvann det fina vädret redan efter första lektionen. Fett depp. Men det humöret blev bättre igen när vi traskade iväg till OK och köpte godis. Nomnomnom! Förutom detta har jag även hunnit med ett utvecklingssamtal, en orienteringsträning (WIHOO!!) och pannkaks ätning x2. Nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv och checka lite gossip girl!


Nu händer det grejer




Nu är visst Kolsva känt på tv också! Var med på kanal 7 igårkväll då dom löste nåt knivhots grejsimoj. HAHA livet♥


Stickat


Då har jag klarat av dagens träningspass också. Intervaller! Nu blir det att titta på Top Model Sverige och plugga en massa fysik. Nationella prov imorgon, dööö.

12-03-13




Har fått order om att skriva någonting kul! Vet ej hur det kommer gå, men ska försöka så gott det går.

I helgen var jag alltså på läger till Halmstad och sprang bland annat hallands premiären. Det är en natt tävling, en medeldistans och en långdistans. Det gick INTE så bra placeringsmässigt. Men det gör absolut ingenting eftersom detta bara var träning. Riktigt roligt var det iallafall! Vi tränade också en gång på stranden i Tylösand. Även det var helt grymt kul!! Bilder kommer i senare inlägg. Tills dess får ni stå ut med en bild som jag och Mathilda gjorde på matten. LOVLEY!

Håll ut

Jag är så trött! Vill inget annat än att dyka ner i sängen just nu. Så ni får hålla ut tills imorgon innan ett "riktigt" inlägg kommer. Godnatt!


Greys kväll


Åh vad jag har längtat! Idag börjar en ny säsong på kanal 5 och dessutom dubbelavsnitt. Wihooo!

Sjunde Mars


bakrundsbilden på mobilen♥♥♥

Godmorgon! Ska snart gå till skolan men hinner med ett litet blogginlägg innan det. Jag skrev ju inte någonting igår så jag gör det nu istället. Tänkte berätta att min blogg kommer att bli mycket bättre i höst, när skolan börjar. Jag ska ju som sagt gå på orienteringsgymnasium, så då blir det mycket mer att berätta! Jag tänker uppdatera mycket så att ni vet vad som händer liksom. Men tills dess ska jag försöka att skriva så mycket som möjligt. Det väntar ju rätt mycket roliga saker nu i vår som till exepmel polenresan, läger, tävlingar, shoppingresor (?), andra resor med mer. Redan i helgen åker några av oss i klubben på läger till Halland. Så räkna med en fet uppdatering när jag kommer hem.

Nu har jag babblat på alderles för mycket. Men jag hoppas nu förstår hur det ligger till! Nu ska jag ta och traska till skolan. Tjarå!


we found love


Slappdag



Sista dagen på lovet idag! Jag har njutit så mycket jag bara har kunnat utav ledigheten idag. Det vill säga sovit, kollat på vasaloppet och bara chillat. Igårkväll var det myskväll hos moa med melodifestivalen och bastu! Vi färgade även hennes hår. Riktigt trevlig kväll!


14:45

Idag har jag spenderat förmiddagen med träning i form av långpass. Det var egentligen tänkt att vi skulle springa 20km, men killarna var lite snabba idag. Så de kom med bil och mötte oss när vi sprungit 15km. Benen kändes pigga så jag hade nog kunnat sprungit längre. Men nu efteråt är jag glad att vi slapp hihi. Nu ----> checka skidåkning på tvn!


Avicii


Jag är väldigt avis på alla som fick åka och se på avicii's konsert igårkväll och ikväll. Åh jag vill också!:(:(:(

Världens bästa syster


Jag (hon med utväxten) och Veronica (hon i vitt)!

Mitt nya jobb



Jag har börjat fått ont om pengar förstår ni. Kan knappt ha råd med att köpa de nödvändiga sakerna i livet så som kläder. I hopp om att ni ska vara mitt stöd så tänker jag nu berätta en sak för er. Det är nämligen så att jag har skaffat mig ett jobb. Som fotomodell faktiskt. För ett företag som säljer bananer i New York. Så här med är jag en officiell banan försäljare. Blev faktiskt riktigt nöjd med bilden också!! HIHIHIHI!! XD


RSS 2.0