SM och Lidingö

Bild från SM medel denna helg. Halva banan på finalen gick i sådan terräng som är på bilden. Det var sjukt kul och annorlunda. Kändes precis som när vi var i Portugal.

I helgen har jag alltså sprungit medeldistans SM både fredag och lördag. Grymt roliga banor! Men det var synd att jag inte kunde prestera allt vad jag hade velat. Det hade varit så roligt att vara i toppform under årets SM. Men nu är det som det är. Nästa år går SM i Uppsala (i princip hemmaterräng) och det känns ju grymt kul! Så jag satsar på att vara hel och i bra form till dess istället. Efter finalen i lördags åkte vi hem till Kolsva igen. Och i söndags, åkte jag och mamma till Lidingö i Stockholm för att springa tjej lidingö loppet som är ett 10 km lopp. De första 2 kilometrarna gick det riktigt bra och jag sprang med täten i mitt startfält. Men sedan kom mjölksyran från SM i benen och jag fick kämpa för varje meter. Lidnigöloppet är ju extremt kuperat så jag hade mjölksyra nästan hela banan. Sjukt jobbigt, tappade väldigt mycket tid på det. Men det var väldigt skönt att komma i mål och att ha varit med!
 
Idag har jag bara njutit av ledigheten. Tiittat på film och övningskört hemma i Kolsva. Vi på celsuisskolan är nämligen lediga måndag och tisdag den här veckan pga utvecklingssamtal. Grymt skönt!
 

Rund som en boll

 
Sitter och kollar igenom massa bilder på min dator och hittade dessa. Lite kläder, lite jag och lite kompisar. 
 

Mot Göteborg igen

 
Då va det dags att åka till Göteborg för andra helgen i rad. Det är nämligen dags för SM i medeldistans! Förra helgen var det ju låndistans SM och det gick inte bra för mig. Men nu inför medel SM känns det bättre. Jag har sprungit ganska bra på träningarna både igår (onsdag) och förrgår så det känns ju bra att ha med sig. Förövrigt tror jag att jag ska köra på en chansning och byta kompass i helgen. Har under mina år alltid haft samma sort men på träningen i tisdags orienterade jag med en annan. Och det gick grymt bra. Men vi får se.Vi åker som sagt till Göteborg idag och kvalet är imorgon fredag. Finalen är på lördag.
 
För er icke orienterare som inte förstår dehär med kval och final kan jag berätta lite hur det går till. Man springer alltså kval på fredagen och springer då i olika kval-heat. Tex A,B,C,D... osv. Det är 30 personer i varje heat. Det är dom 10 bästa i varje heat som går vidare till A-final och de näst bästa som går till B-final osv. 
 
Vi hörs lite senare!
 

Royale bouquet

 
Köpte den här tvålen förut, mest eftersom flaskan var så sjukt fin. Den luktar ganska gott också även om de inte riktigt luktar "jag". Men flaskan är så gullig så var tvungen. Just nu testar jag att blogga från mobilen och det går ju finfint. Kanske ska göra de i fortsättningen också. 

SM helg i Göteborg

Bild från när vi var i Portugal på träningsläger i februari någon gång! 
 
Nu är vi alltså framme där vi ska bo i Göteborg under helgen. Imorgon lördag är det långdistans kval och sedan är det final på söndagen. Jag har inte jättehöga förväntningar eftersom jag har varit sjuk så mycket och har haft/har problem med höften. Så mitt mål är mest att ha roligt och göra så gott jag kan! Det bästa med att åka på SM är (som våran tränare Gunilla har sagt) att man vet att arrangörerna har ansträngt sig till max för att lägga bra banor osv. Så man vet att det kommre bli kul. Så ja, även om jag inte kan köra så bra som jag kanske hoppats på kommer det ändå vara värt att jag åkte dit. 

Reebok easytone

 
Fick en trevlig överaskning när jag kom hem till Kolsva idag! Mamma hade köpt ett par reebok easytone skor åt mig. Jag har aldrig direkt önskat mig såna men det var ju kul ändå. På reklamen säger de ju att man ska få snygg rumpa av skorna, tror inte på det haha, men vi får väl se. Om inte annat är de kanske bra för min höft. För övrigt är jag hemma i Kolsva nu (torsdag) eftersom vi ska åka till Göteborg imorgon och springa lång SM! Jag åker runt klockan två med några till från min klubb som ska springa. Det ska bli så kul, men vi hörs senare!
 

18 september

 
Nu har det varit otroligt många som har sagt till mig att blogga, så det kanske är dags nu. Imorse var det träning och vi körde formtoppningsintervaller inför lång SM som är i helgen. Fett kul. Efter det hade vi endast två lektioner var av en var idrott. Då körde vi coopertest men jag joggade bara. Nu sitter vi i soffan några stycken och chillar framför tv:n. 

På G till Sala

Bild: Samuel, Dulli, Viktor och Regborn vinkade hejdå till mig förra veckan när jag åkte hem.

Ikväll är det dags för natt DM i Sala. Eftersom det är ganska nära Uppsala så åker jag direkt dit och sedan hem efter tävlingen. Tidigare idag har det inte hänt så mycket. Mest bara skola. Innan jag åker till Sala ska jag hinna tvätta, äta och städa. Det är ganska lätt gjort när man kan lyssna på aviciis nya album samtidigt. Som jag för övrigt har väntat på hur länge som helst! Ha de bra ikväll allihopa.


Dags för uppdatering

Bild: Gillar tröjan så himla mycket, köpte den för kanske två veckor sedan! 

Idag började dagen med ett orienterings pass i Nåsten med olgy. Vi körde vägvalsträning där man var tre i en grupp, och i varje grupp skulle man välja ett varsitt vägval och sedan se vem som valde snabbast vägval. Kul! Efter det var det skola och vi gick ända till halv fem idag. Efter skolan har vi lagat mat. Har inte så mycket mer att säga just nu, men tänkte börja uppgradera lite igen så det kommer snart ett till inlägg! 


RSS 2.0