fest hos mange!

JAG ÄR HEMMA!
Beklagar att alla bilder är i olika storlek. Men det får ni leva med.

Jag, erre sarre och Björnen.


Vi hittade ett par solstolar och en bad anka i mässan ♥

Fett underbar vecka man har haft men nu är jag alltså hemma igen.
Sjätte etappen var sjukligt kul... Klockan halv två på natten lekte vi "hej jag heter bengt" sittandes utanför discot, det var helt klart pricken över i:t. Ganska galet. Nu när jag är hemma i kolsva igen ska jag förhoppningsvis umgås med mina saknade vänner. Har inte sätt vissa sedan skolavslutningen så jaa, ni är saknade BIG TIME.


Sista etappen

Tjeenare mannen, här på o-ringen är det bäst. Allt förutom tävlingarna har varit/är grymt kul. Anledningen till att jag inte tycker tävlingarna har varit kul, är att det gått helt åt skogen dåligt. Jag har funderat på allt från självmord till att sluta orientera. Så då förstår ni hur missnöjd jag är. Första etappen gick dock väldigt bra då jag kom på sjuttonde plats, ca åtta minuter efter vinnaren! Axa-stafetten gick också rätt så bra då jag plockade några placeringar åt laget. På kvällarna, efter tävlandet så har jag mest hängt med kompisar. Igårkväll hade jag, clara, Joel och Robin en rolig stund när vi målade en tröja åt Joel. Texten "lugna saaj" och VM-lagets autografer var det som prydde den. Vi träffade även Charlotte kalla eftersom hon sprang o-ringen i år! :) Ikväll är det sjätte etappen discot, KUUUUL! Får se vad som händer innan det, för det börjar nämnligen klockan tio :) Nu har ni fått fett mycket med text att läsa så vi avslutar här. Hoppas ni får en grym fredagskväll, Pusss

Direkt från mohed

Hejsan allihopa, här kommer en hälsning från o-ringen campingen. Igår kom vi fram, ungefär klockan fem. Nästan med en gång drog jag till Elins husvagn där vi var ganska många. Underbart att träffa alla! Vi gick till o-ringen staden och kollade lite, hade också en andakt med o-organiserat kaos inne i skogen för att vi saknar konfan så mycket. Hahaha! Ungefär klockan tolv var alla tvugna att gå hem igen. Tur att det är en hel vecka kvar. Ikväll är det invigning inne i Söderhamn och axa-stafetten. Jag är så sjukt nervös. Nyss började det spöregna och åska, så jag hoppas att det slutar snart. Nej nu ska jag inte skriva mer, pusshej!

19:06

Det blev tydligen två träningspass idag, först ett långpass på morgonen sedan lite lätt joggning med min lillebror. Vi badade och åt glass efter långpasset, men så mycket mer har jag tyvärr inte hunnit med idag, 

Nästa vecka är det o-ringen, helt underbart vad jag längtar! Ska träffa alla från konfan igen, och alla andra vännerna som jag inte sett på ettag. Ska bli kul också eftersom detta är det första året som jag är med hela veckan.

Förlåt om uppdateringen blir sämre nu på sommaren men det får ni stå ut med. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge vet ni.


jag på midsommar


hemulen


Min "familj" vid namn Hemulen.

Jag har en miljon bilder från konfan, orkar inte lägga upp dom här på bloggen. Så ni kan kolla min facebook för att se bilderna som jag orkar lägga upp :) Idag var det en slappardag, sov länge och har packat upp lite halvt. Men vi hörs senare, nu ska jag umgås med min familj!


en månad senare

En månad senare kommer det ett inlägg här. Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt kul vi har haft i Eksjö! Kommer ALDRIG glömma alla fantastiska minnen och alla nya vänner. Känns inte som att jag kan berätta allt som hänt, för det skulle bli för mycket. Men ni kan ju kolla läger nords blogg som vi skrev undertiden vi var på lägret. Adressen är www.konfanord.blogspot.com :)

Måste ju bara berätta, att ni har nog aldrig varit med om en mer dramatisk konfirmation än oss. Precis när prästen bad en bön eller någonting till oss så ser jag hur en av mina vänner (som stod mitt imot mig) ramlar ihop på marken. Allltså han svimmade, och jag dog lite. Sen typ en halv sekund efter så svimmade en till!! ;O Som sagt, läskig konfirmation. Men dom mår bra nu!

Nu är jag så GRYMT trött. Har inte sovit mycket denna månaden... Igår gick vi dessutom frivilligt upp klockan 05.30 för att köra ett morgonpass. Sedan på kvällen var vi uppe mycket länge, eftersom det var sista kvällen.

KONFA 2011, LÄGER NORD! ♥
Saknar er redan! Men om en vecka så ses vi alla på o-ringen igen. Underbart! Tills dess ska man försöka övergå till ett normalt liv igen. Wish me good luck. Kommer aldrig vänja mig igen hihi.

Bilder kommer imorgon!
GODNATT!


RSS 2.0