Jukola 2013

 
Sammanfattar helgen på detta viset. Jukola är alltså världens största orienteringsstafett som går i Finland varje år.
Fredag: Jag åkte med klubben i minibuss till Stockholm där vi sedan gick på båten som skulle ta oss till Finland. Vi åt lyxmat på någon resturang på båten och gick sedan och la oss. Gjorde alltså ingenting speciellt.
Lördag: Båten anlände jättetidigt på morgonen och då åkte vi de tre timmarna bil som behövdes för att komma till tävlingen som var någonstans i mitten av Finland. När vi kom fram åt vi den äckliga kycklingpastan som serverades och efter det var det dags för dam- stafetten. Jag sprang den andra sträckan. Det var grymt kul och det gick ganska bra också. Mitt lag slutade som 233:a av 1200 lag. Så det är godkänt. Efter detta umgicks jag med Hanna mest hela tiden. Klockan 11 på kvällen var det sedan dags för herr- stafetten att starta. De första springer alltså på natten, därav pannlamporna. När vi hade sett första sträckan komma i mål gick vi och la oss.
Söndag: Vaknade långt efter att vinnarna (Kalevan rasti, självklart) hade kommit i mål. Började plocka ihop grejerna i tältet och satte mig hos grannarna, som i detta fallet var Emil, Wigertz, Hanna och typ 10 personer till. Vi umgicks ettag innan alla skulle bege sig till Åbo och ta båten hem.
Väl på båten var det buffé med typ allt man skulle kunna tänka sig. Efter det fixade vi oss på rummen och resten av kvällen/natten var så jäkla kul. Träffade så många gamla kompisar och hade det så kul.

Kommentarer
Postat av: M

Faaaan va många det va!!!

2013-06-18 @ 21:23:48
URL: http://moas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0