fall it's coming closer

Endast femton dagar kvar av sommarlovet. Åh vad fort det har gått. Ska njuta av de sista dagarna med en resa över dagen till Stockholm, en tripp till mormor & morfar i norrlands djupa skog och ännu en "orienteringsskola" för småbarn. Utöver det ska jag även hinna flytta. Phu. Kan också meddela att jag saknar o-ringen mer än någonsin, även om det bara var fyra dagar sedan jag var där. Apperopå köttbullar liksom.

------------------------------

 

Craving numer one!

Måste, måste, måste ha! Världens snyggaste skor just nu enligt mig själv. Är helt enkelt besatt! Om jag inte får tag på dessa snart blir jag riktigt besviken. Har dock inte bestämt mig om jag ska åka och leta efter dom i huvudstaden eller beställa. Bildkälla: Tumblr.com

Weekend of the year

gaaaah ni fattar inte vilken underbar vecka det har varit i Halmstad. O-ringen levererade på bästa möjliga sätt! Otroligt bra väder, häng på tylösand, fest och super rolig terräng. Ända besvikelsen är att jag blev ej godkänd tredje etappen, och därför fick starta sist på fredagens jaktstart. Väldigt depp, men jag satsar stenhårt på nästa år! Men utöver orienteringen så har det som sagt varit väldigt bra. Bjuder på några kassa iphone bilder!
 
 Ellen och jag!
Lyxbadrummen på campingen!
På vilodagen möttes vi ett gäng på typ 20 personer och cyklade till tylösand (11km bort) för att chilla, bada och spela wolleyboll. Bästa dagen tror jag nästan! Påvägen hem hade vi  4 cyklar på 8 personer vilket blev lite problematiskt. Men de löste vi!
 
Glada norskar (eller var det danskar?) försökte skriva på svenska, resultatet kan man ju disskutera! 
Mina korta kompisar! Petra, Ellen, jag, Clara och Elin.
 Tylösand va gryymt!
Innan sjätte etappen (dvs festen).
 
Emil, Andreas och David på tylösand!
 

Önskas: sommar & sol

 
Blir så glad när jag ser att det är ungefär tjugo underbara stjälar som fortsätter titta in på min blogg fast jag inte har skrivit på cirka fem dagar. Söta ni är! Tänkte iallafall bjuda på ett litet inlägg så att ni har någonting att läsa. Det senaste dagarna har jag gjort allt från att shoppa på ullared och gått på teater till att tävla i väldigt svår hallands terräng.
 
På fredag åker vi till o-ringen campingen i Halmstad och stannar där hela o-ringen veckan. Fast egentligen har jag redan varit där en gång, dvs igår, och ställt dit husvagnen. Kan meddela att campingen (eller rättare sagt campingarna) är väldigt fin men det är väldigt långa avstånd till allt vilket är lite jobbigt... Men jaja, jag är fet taggad iallafall!

Hallands tredagars

åker till Halland och springer Hallands tredagars, efter det är de o-ringen. WIHOO. skriver när jag orkar, om inte annat är jag hemma igen om 2veckor. puss


Jag drömmer mig bort

 
 

 

 
 
så himla fint. från angelica blick

Lite orientering på det

ph; bilder jag hittade på min mobil från EM i Falun!
 
I söndags sprang jag min första öppna orienterings bana på väääldigt länge! I vanliga fall springer jag såklart tävlingsklass men i de här fallet sprang jag en icke-tävlings klass eftersom att jag bestämde mig kvällen innan att jag skulle springa. Men det var sjukt roligt. Kan bero på att jag inte har tävlat på länge (hehe sverigelistan skvallrar om det, sjuker stadigt) men det kan också bero på att det inte va så seriöst lopp. Bommade lite på en kontroll, och på en annan kontroll trodde jag att jag var vilse fast jag egentligen inte var det. Så jag frågade en tant vart jag var, och hon visade mig helt fel! Lita aldrig på gamla tanter säger jag bara.. meeeeeen iallafall. Efter tävlingen följde kristin med mig hem och stannade tills idag. Trevligt!

Taggaaaaaa

ph; o-ringen förra året i hälsingland!
 
Såg precis att startlistorna till o-ringen har kommit ut! Wihoo. Det är endast två veckor kvar innan det drar igång och jag längtar sjukt mycket. Nu är det endast camping fördelningen som jag väntar på. Hoppas verkligen att vi inte får bo jättelångt från "centrum".

Mot Örebro

ph: nytt armband!
 
Åker till Örebro på en spontanresa för att gå lite på stan. Ska först och främst köpa plast till min telefon, men vi får se om jag hittar någonting annat också!

Again and again

ph; jag, jag och åter jag! en samling bilder från min webcam på ja, mig själv.
 
I förrgår kväll var jag på bio och såg premiären av den nya spiderman filmen tillsammans med Andreas, Carl, Jennie och Mathilda. Det var rätt roligt faktiskt! Efter det har jag inte gjort så mycket "socialt" om man säger så. Jag har ägnat min tid åt att sova, träna och försöka få tillbaka motivanion. Idag har jag inte så mycket planer mer än att jag ska cykla 2h och städa mitt rum. Men imorgon då händer de grejer!

Mina nya jeansshorts

 
 
 

Fashion is passhionHar skaffat mig ett tumblr konto! Mycket roligare än att blogga eftersom att man slipper skriva en massa saker. Man kan bara lägga upp en massa bilder liksom. Inspiration, härliga bilder och saker som intresserar mig. Här ovanför är en printscreen på min tumblr ↑ så gå in HÄÄÄÄÄR för att komma dit.

PalladiumÄr verkligen dökär i dom här skorna/ kängorna. Kan dock inte bestämma mig om det är värt att köpa dom eller inte... Skulle nämligen behöva ett par nya converse också, men tänker inte köpa båda. Lite hjälp?

RSS 2.0