Lidingö tjejlopp

 
ph1: hittade en liten plats som inte var lerig iallafall! 2: Startgrupp ett på lidingö tjejlopp. Helena Jansson är i svart ungefär i mitten av bilden.
 
Idag har jag joggat lidingö tjejlopp. 10km kuperad terräng och det var så himla roligt! När man inte behöver anstränga sig, utan bara springer, är det så himla mysigt. Jag joggade som sagt hela banan eftersom att jag inte har rört på mig under de tre senaste veckornas sjukdom. Men ibland var det väldigt jobbigt ändå, som till exempel vid den fruktade aborrbacken. Herregud vad lång, seg och jobbig den var. Men jag klarade det och prang om väldigt många som både gick och sprang. Föresten så sprang både Helena Jansson och Anna Haag idag, så det var coolt. Nu ska jag skriva klart min NO uppsats och sova. Hur trött som helst. Godanatt!

hos frisören


ph1: Jag med en ful hår-slingar-mössa på mig. 2: Cassandra

Har spenderat mestadels av dagen hos frisören då jag klippte och slingade utväxten. Hade som tur var sällskap av underbara Cassandra som jag inte träffat på evigheter. Efter klippningen köpte vi chips och dipp, som vi åt framför en film. "This menas war" var det vi såg. Den var rätt bra faktiskt! Nu väntas mat och uppsats skrivning. Ha en bra lördagskväll!


sommarbild på tylösand

 
 
Ph; Jag, David och Heino på tylösand under o-ringens vilodag. Så himla härlig bild! Jag saknar detta något grymt eftersom det var så kul. Vi cyklade dit ett helt gäng och var där hela dagen. Spelade vollyboll, Sverige mot norge, badade, åt pizza, glass och hade det allmänt chill. Hoppas nästa o-ringen blir lika bra då den är i Boden. Långt bort som tusan men det kommer nog vara grym terräng!

Nytt in

ph; nya skor och halsduk.
 
Alltså nu är slutet nära. Kunde inte hitta varken jackan eller skorna jag ville ha idag på stan. Men jag har faktiskt spanat på ett par andra skor under en låg tid och dom fick följa med mig hem iallafall. Köpt en halsduk och massor med trosor också. Så jag är rätt nöjd ändå. Föreste så träffade jag Malin, Malin och Fanny på tågstationen. Sen så träffade jag Sandra på vero moda. Så detvar roligt! Imorgon har jag många saker inlplanerade men ska försöka skriva innan dess. Kram

God morgon!

ph; jag och min fina syster på skolavslutningen 2011.
 
ÅÅÅH vad skönt det är med sovmorgon. Och ännu bättre när det är i ens egna sköna säng i Kolsva. Idag ska jag plugga nästan hela dagen. Har en uppsats i naturkunskap som ska in på söndag och det är så himla svårt. Gymnasiet är så himlma mycket komplicerat än högstadiet. Speciellt alla källor och sånt. Men detta ska nog gå!
 
Klockan tre ska jag åka med min syster till Västerås. Ska bli trevligt! Ska köpa skor och jacka som jag har letat efter länge. Dom har inte funnits i Uppsala, så jag hoppas på västerås nu. Håll tummarna! Skriver senare, kram på er så länge!

buss och tåg

Sitter på bussen påväg hem till Kolsva just nu och har precis ätit en jättegod "Cesar wrap" som det så fint kallas. Finns föresten att köpa på pressbyrån för den som vill testa.

Idag hade vi orientering på idrotten. Och jag måste klaga lite. För kartorna var nämligen inte bara svartvita, utan också från Eniro. Vad är det för orientering egentligen?

På bilden ser ni mitt snygga Gucci sudd och Josefines fräna Gant sudd. Vi kör på märkesskolmatreal förstår ni.



Tjejkväll

ph; suddig bild. Söta mattanter bjuder på kakor. (men herre vad jag skriver mycket om fika?)
 
Klockan sex idag så gick jag över till korridoren mitt emot, för vi skulle nämligen ha tjejkväll! Vi plockade fram madrasser, kuddar, filtar och en film. Vi fick också fika som dom så snällt hade bakat åt oss. Så himla mysigt! Detta var en idé som vi kom på igår, och det blev väldigt lyckat. Jag är så glad att jag går gymnasiet här! Tyvärr tog jag ingen bild.
 
Nu ska jag duscha och packa för imorgon åker jag hem till kolsva (vi är lediga på fredag wihoo). Ska bli skönt att träffa min familj, faktiskt första gången sedan jag flyttade som jag saknar dom. hihi. Godnatt!

Million voices

ph1: Våra najsiga klasskamrater Camille och Alexander. 2: Josefine och Hanna väntar på bion. 3: Josefine på världens mysigaste café 4: Min medicin samling under den senaste veckan.
 
Har fått klagomål från min syster att jag uppdaterar för lite. Så jag tänkte ändra på det. Problemet är bara att jag helst vill ha bilder till alla inlägg. Det blir så tråkigt annars... Men jag har ju inte hur mycket bilder som helst liksom. Jag ska i vilket fall försöka lösa detta på något sätt! Mer uppdatering alltså. Först ska jag bara försöka ändra designen lite (beslutsångest om hur jag vill ha det igen).

nya fina blommor

 
Idag var jag i skolan. Wihooo. Mådde dessutom rätt bra. Så nu är jag glad! Efter skolan handlade jag och snart ska vi laga middag. Det blir lax, så lite mer kompicerad mat än tidigare. Mums!
 
FÖRESTEN om det möjligen är någon -97:a som orienterar som läser min blogg, så är det öppet hus på olgy uppsala nästa vecka. Dit tycker jag att ni ska komma, det brukar vara väldigt roligt. Länk!

curly hair

ph; jag i fredags tror jag.
 
Blää. Har egentligen inget att skriva men känner att jag borde göra det. Är så himla trött på att vara sjuk men ska förhopningsvis till skolan imorgon. Så då blir det lite roligare uppdateringar får vi hoppas. Idag har jag typ bara sovit för man blir så trött av pencillin. Längtar efter helgen då jag ska åka hem till kolsva. Då slipper jag vara i Uppsala och vara sjuk. Längtar också tills jag får börja träna igen. Sjukt att det var över två veckor sedan jag tränade. Vi hörs senare.

bio

Har under flera dagar haft otroligt ont i örat och igår var det helt sjukt. Aldrig haft så ont typ. Idag var jag iallafall till doktorn och det visade sig att jag har öroninflamation. Så nu ska jag äta penicillin och inte träna på en vecka till. bläää! Hur som haver så ska jag, Hanna och Josefine gå på bio och äta på någon bra resturang ikväll. Så det ska bli väldigt trevligt. Hoppas att smärtan inte blir för stor bara.

Bjuder på en bild av efterrätten vi fick igår. Mums! Vi var som sagt bjudna på taco och film hos Samuel, Dulli och Hanna då. Riktigt mysigt!

.


forever young

 
Idag var jag i skolan, wihoo. Känner mig mycket friskare än tidigare i veckan. Skönt också att vi bara hade två lektioner. Efter skolan åkte vi och köpte "lyx shake" på max. Jäklarns vad gott det var! Dock är jag fortfarande mätt och det var cirka tre timmar sedan vi drack den. Ikväll blir det myskväll på kantorn då alla ettor + några tvåor ska stanna kvar i uppsala i helgen. Vi ska ha tacokväll och ha det superbra helt enkelt. Hoppas eran fredag blir bra! kramar

filmkväll

ph: tittade igenom en massa bilder från polen resan. Saknar det, speciellt värmen haha. på bilden är det mia och jag.
 
Trots min jobbiga förkylning ville Dulli och Samuel titta på film med mig igår kväll. Så snälla dom är! Filmen var egentligen väldigt dålig men det gjorde ingenting. Hanna och Josefine åkte och köpte glass åt oss också vilket gjorde oss väldigt glada. Efter filmen gick vi över till korridoren mitt emot där dom hade bakat. Och vi fick till och med smaka. Wihoo. Idag är jag också hemma från skolan. Men om några timmar kommer mamma och pappa på besök. Det ska bli kul! Vi ska äta mat på stan och åka till IKEA om jag orkar. Mycket information i ett och samma inlägg.

förkyld


ph; fått en crush på hallon. har det till frukost nästan varje morgon, mums!
 
Rubriken säger allt. Idag gick jag till och med hem från skolan för att jag hade så ont i huvudet och halsen. Usch. Hoppas att det är bättre imorgon, men tills dess myser jag ner mig i sängen och kollar på gossip girl.
 

USM 2012

Jag och Andreas på ena bilden och en suddig invigning på den andra.
 
Joel dansade brutalt och hade sönde altan golvet, haha.
 
Fredag: Vi i västmanland åkte tidigt i minibuss ner till high chaparall utanför Bredaryd, där ungdoms SM skulle gå. Vi fick nästan direkt åka till karantänen (man blir inlåst så att man inte ska kunna höra/se/få veta någonting om tävlingen). Där fick jag vänta ganska länge eftersom jag hade den sen start. Var en av de sista där inne tror jag. Som tur var fanns det rätt många att prata med och träffa. Jag joggade runt sprinten och gjorde inga stora bommar i början vilket var roligt. Men på slutet gjorde jag en riktigt stor bom då jag inte hittade "rätt" bro. Det var hur som haver hur roligt som helst att springa inne på high chaparall. Efter loppet på kvällen var det invigning och prisutdelning som det brukar vara. Alltid så himla härlig stämning! Efter det var vi några som umgicks på vårat vandrarhems rum innan vi skulle sova.
 
Lördag: Hade en tidig start så fick gå upp hur tidigt som helst. Hade tänkt springa bra på långdistansen men det gick inte som jag hade tänkt det. Bommade grymt mycket och så var jag fortfarande lite tung i lungorna efter förkylningen. Slutade med att jag gick/ joggade runt banan. Var inte glad när jag kom i mål! Efter tävlingen gick jag och Ellen dit skåningarna bodde eftersom vi hade bestämt att vi skulle lära oss snygga dans steg till discot (hehe lol). Det slutade med att Joel trampade sönder altanen. Haha! På kvällen var det som sagt disco och det var faktiskt grymt kul.
 
Söndag: Var ännu tröttare än dagen innan. Var inte heller speciellt taggad till dagens stafett. Men när jag väl sprang gick det så himla bra. Kände ingenting av förkylningen och jag gjorde endast några få missar + en stor på ca 3 min. Var riktigt glad när jag kom i mål för det var en underbart rolig bana. Tog även in 10 placeringar till laget. Efter loppet tyckte David att vi skulle klaga på att det inte fanns något mål med ritat på kartan. Haha! Det gick inte så bra eftersom att det tydligen fick vara så. Efter prisutdelningen och alla hejdå- kramar åkte jag, Josefine och Hanna med Upplands truppen hem. Vi gjorde ett underbart gott stopp på McDonalds på vägen. Var nog det godaste jag ätit på länge efter en sån här helg.
 
Tack och hej, om det var någon som orkade läsa igenom allt kan ni ju säga till. Skulle vara kul att veta. Haha kram på er.

årets viktigaste

tar en "blogg paus" under helgen eftersom vi åker på ungdoms SM i orientering (USM) imorgon. sprint imorgon, långdistans på lördag och stafett på söndag. hoppas att kroppen håller trots att jag har varit förkyld. hörs igen på måndag!


the view


Utsikten från mitt fönster. Nu väntas pizzabak och c-vitaminsintag (för att försöka bli frisk)! kramar

my sisters keeper

ph; väldigt inte-okej-bild egentligen men nu får det vara så. Myskläderna på inför filmtittande! Ursäktar fjortis looken.

Har under kvällen suttit i korridoren mitt emot och gråtit sönder till filmen "My sisters keeper". Så sjukt sorglig film! Förstår inte hur jag klarade av att se den en andra gång. Killarna tyckte att det var larvigt med fem tjejer som gråter till en film, men herregud vad hemsk den är!

Idag har jag och Josefine (haha standard att skriva "jag och Josefine" känns det som) varit på stan för jag skulle köpa skor. Hittade dock inga för dom var typ slutsålda överallt :( Men jag fick med mig ett tröst köp i form av en stickad tröja iallafall! Vi åt även kladdkaka på favvo cafét. Men nu ska jag sova! Är förkyld tre dagar innan USM så måste verkligen ta det lungt nu. Känns inte bra att det är så många på olgy som är sjuka så här nära USM och SM.


måndag

Heeeeeeeeeeeeej! Igår kväll åkte jag tillbaka till Uppsala med Teresa. Hon skulle övningsköra och undrade om jag ville åka med. Lite läskigt i början, men hon var duktig! (betydligt mycket duktigare än mig haha). När vi var framme åt vi mat och sen tittade jag och Josefine på en film. Dulli och Samuel gjorde besök och snodde min kamera. Så nu har jag rätt roliga bilder på den.
 
Idag har vi kört morgonstyrka, gått i skolan och haft teori. En vanlig måndag helt enkelt. Vi har också bestämt att det ska stå namn på olgy kläderna, så det kommer bli riktigt najs när dom kommer!  PS: Mamma jag har dammsugit rummet, bytt lakan, slängt sopor, städat toaletten och lagat våfflor. Så nu borde du vara stolt!

microsprint

 
distriktsmatchen 2012 i Uppsala bjöd som sagt på en micro sprint, hittade denna video så var bara tvungen att dela med mig. Älskar August och Samuels sammanbrott ungefär efter 3:00. Ni ser även mig vid 04:00 helt förvirrad tills Melina kommer och vi är vilsna tillsammans. Så sjukt kul det var!

smoothie

ph; färdkost på tåget, mums!

Hemma igen för en till DM helg. Börjar bli riktigt bra på dedär med att åka tåg och sånt. Sprang hur som haver natt DM igår kväll. (Alltså orientering på natten, med pannlampa på huvudet) Och det var den första roliga natt tävlingen jag någonsin sprungit! Egentligen hatar jag natt, eftesom det är rätt läskigt att vara i skogen när det är mörkt. Men det var folk nästan överallt igår så det var bara kul! Det ända dåliga var att jag bommade de två första kontollerna väldigt mycket inna jag hade kommit in i "natt" tänket. Men är väldigt glad att det var roligt.

 
Idag skulle jag egentligen ha sprungit sprint DM, men jag har fått ont i halsen. Så det blir en lugn dag för mig. Det är ju ändå USM nästa vecka och då får jag verkligen inte vara sjuk! Usch vad jag hatar att vara förkyld.
 

tumbs up!


ph; amerikanska pannkakor och matilda!
 
Lasergame var så sjukt roligt! Det var svettigt, mörkt och lite läskigt. Men helt otroligt kul. Mitt lag förlorade båda matcherna och det kan nog tyvärr vara så att jag bidrog mycket till det. Jag var verkligen inte bra på lasergame haha! Men det var inte så lätt när alla sprang efter och sköt på mig hela tiden. Nämner inga namn (Samuel).
 
Idag har vi tränat OL- teknik och som vanligt kommit tio minuter försent till spanskan. Standard. Sedan efter skolan har jag, Mathilda och Josefine gjort amerikanska pannkakor till middag. Sjukt gott! Nu ska vi nog baka chokladbollar också (haha vi lever nyttigt här på olgy).

lazergame

Godmorgon allihopa. Idag efter skolan ska vi först köra intervaller, sedan åka och köra lazergame. Fett kul! Hinner inte skriva så mycket mer nu annars hinner jag inte äta någon frukost haha. Föresten blir det en bild i repris. tjarå

korridorstjärtglidning

 
Vi hade ett imrpoviserat korridorstjärtglidar KM (korridorsmästerskap) nyss. Det hela var Davids idé. Det gick ut på att ta sig från ena sidan av korridoren till den andraendast med hjälp av armarna och rumpan såklart. Helt galet men väldigt seriöst med både kval och final. Föresten så var förra inlägget en "bloggrape" vad Roos så det tog jag bort hehe.
 
 

inspiration


ph; från min tumblr!
 
Idag har jag spungit medeldistans DM i Arboga. Imorgon ska jag springa långdistans DM på samma ställe. Då tänkte jag springa bra, så vi får hoppas på att jag gör det också! Gillar långdistans bättre än medeldistans. Efter tävlingen åkte jag och mamma till XXL i Örebro och köpte lite fler träningskläder (så att jag ska slippa tvätta hela tiden i Uppsala hehe). Vi köpte också ett par orientering/ trail/ sprint skor. Så är väldigt nöjd!
 
 

RSS 2.0